28 Σεπ., 2019 Ώρα 16:37

Cento Miglia 2019: Η φιλανθρωπική εκδήλωση που γεμίζει τους δρόμους της Κύπρου με Supercars!

Thumbnail

Μετά από τις προηγούμενες πολύ επιτυχημένες φιλανθρωπικές διοργανώσεις όπου κυριολεκτικά οι δρόμοι της Κύπρου γέμισαν με πανέμορφα Supercars, Luxury Sport Cars, Classic Collectible Sports Cars  και Luxury SUVs, το 3ο Cento Miglia διοργανώνεται και φέτος στις 6 Οκτωβρίου.

Η διοργάνωση προσπαθεί πάντα να προσφέρει την ευκαιρία σε όσο μεγαλύτερο κοινό γίνεται την ευκαιρία να απολαύσει την υπεροχή εικόνα που προφέρουν τόσα πολλά Supercars μαζεμένα και παράλληλα να ακούσουν το μοναδικό και πολύ ιδιαίτερο ήχο από τους πολύ δυνατούς τους κινητήρες.

 

 

Η εκδήλωση έχει αφετηρία το μεγάλο χώρο στάθμευσης στην Σταυρού στον Στρόβολο όπου από εκεί θα ξεκινήσουν από τις 9 το πρωί να μαζεύονται τα αυτοκίνητα τα οποία οι θεατές θα μπορούν να δουν από κοντά. 

Η εκκίνηση θα γίνει στις 11:00 και τα αυτοκίνητα θα κατευθυνθούν από το κύριο δρόμο Λευκωσίας Λάρνακας, στη παραλία των Φοινικούδων για μια πολύ γρήγορη στάση αναζωογόνησης, όπως την ονόμασαν οι διοργανωτές, στην Πλατεία Ευρώπης από τις 12 το μεσημέρι περίπου.

 

 

Ακολούθως γύρω στις 1.30μμ θα αναχωρήσουν και θα κατευθυνθούν προς την Λεμεσό περνώντας από την περιοχή Μακένζι και Αεροδρομίου με κατεύθυνση την Λεμεσό όπου περνώντας με την συνοδεία της Αστυνομίας από την παραλιακή οδό της πόλης θα σταθμεύσουν στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού όπου θα γίνει και ο τερματισμός.

Εκεί οι διοργανωτές έχουν εξασφαλίσει ένα πολύ ιδιαίτερο χώρο στάθμευσης για τα Supercars όπου, όποιος ψάχνει ένα καλό λόγο να έρθει στην Λεμεσό, μια επίσκεψη στο Παλιό Λιμάνι θα προσφέρει μια αξέχαστη και μοναδική εμπειρία.

 

 

Διοργανωτής της εκδήλωσης είναι η STS Events, μέλος του Ομίλου της Digital Tree. Το Car.com.cy το οποίο είναι και ο βασικός χορηγός επικοινωνίας στηρίζει και έμπρακτα την μοναδική διοργάνωση που γίνεται στη Κύπρο και αφορά supercars αλλά και τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα που έχουν δώσει τα παιδιά του Cento Miglia στην όλη εκδήλωση. 

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι τα η εταιρεία Ψάλτης Ανταλλακτικά με τα λιπαντικά ENEOS – Sustina και το Project357, η εταιρεία Panstromasew και η βενζίνη ΕΚΟ Racing 100.  

Υποστηρικτές της εκδήλωσης είναι το Boyz Stuff Show, η εταιρεία Panayiotides Gifts και το αγαπημένο μας Starbucks.

 

Δείτε βίντεο από το Cento Miglia 2018