Ειδήσεις

28 Sep, 2019 Ώρα 16:37

Cento Miglia 2019: Η φιλανθρωπική εκδήλωση που γεμίζει τους δρόμους της Κύπρου με Supercars!

Thumbnail

Μετά από τις προηγούμενες πολύ επιτυχημένες φιλανθρωπικές διοργανώσεις όπου κυριολεκτικά οι δρόμοι της Κύπρου γέμισαν με πανέμορφα Supercars, Luxury Sport Cars, Classic Collectible Sports Cars  και Luxury SUVs, το 3ο Cento Miglia διοργανώνεται και φέτος στις 6 Οκτωβρίου.

Close

Η διοργάνωση προσπαθεί πάντα να προσφέρει την ευκαιρία σε όσο μεγαλύτερο κοινό γίνεται την ευκαιρία να απολαύσει την υπεροχή εικόνα που προφέρουν τόσα πολλά Supercars μαζεμένα και παράλληλα να ακούσουν το μοναδικό και πολύ ιδιαίτερο ήχο από τους πολύ δυνατούς τους κινητήρες.

 

Close

 

Η εκδήλωση έχει αφετηρία το μεγάλο χώρο στάθμευσης στην Σταυρού στον Στρόβολο όπου από εκεί θα ξεκινήσουν από τις 9 το πρωί να μαζεύονται τα αυτοκίνητα τα οποία οι θεατές θα μπορούν να δουν από κοντά. 

Close

Η εκκίνηση θα γίνει στις 11:00 και τα αυτοκίνητα θα κατευθυνθούν από το κύριο δρόμο Λευκωσίας Λάρνακας, στη παραλία των Φοινικούδων για μια πολύ γρήγορη στάση αναζωογόνησης, όπως την ονόμασαν οι διοργανωτές, στην Πλατεία Ευρώπης από τις 12 το μεσημέρι περίπου.

 

 

Ακολούθως γύρω στις 1.30μμ θα αναχωρήσουν και θα κατευθυνθούν προς την Λεμεσό περνώντας από την περιοχή Μακένζι και Αεροδρομίου με κατεύθυνση την Λεμεσό όπου περνώντας με την συνοδεία της Αστυνομίας από την παραλιακή οδό της πόλης θα σταθμεύσουν στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού όπου θα γίνει και ο τερματισμός.

Εκεί οι διοργανωτές έχουν εξασφαλίσει ένα πολύ ιδιαίτερο χώρο στάθμευσης για τα Supercars όπου, όποιος ψάχνει ένα καλό λόγο να έρθει στην Λεμεσό, μια επίσκεψη στο Παλιό Λιμάνι θα προσφέρει μια αξέχαστη και μοναδική εμπειρία.

 

 

Διοργανωτής της εκδήλωσης είναι η STS Events, μέλος του Ομίλου της Digital Tree. Το Car.com.cy το οποίο είναι και ο βασικός χορηγός επικοινωνίας στηρίζει και έμπρακτα την μοναδική διοργάνωση που γίνεται στη Κύπρο και αφορά supercars αλλά και τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα που έχουν δώσει τα παιδιά του Cento Miglia στην όλη εκδήλωση. 

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι τα η εταιρεία Ψάλτης Ανταλλακτικά με τα λιπαντικά ENEOS – Sustina και το Project357, η εταιρεία Panstromasew και η βενζίνη ΕΚΟ Racing 100.  

Υποστηρικτές της εκδήλωσης είναι το Boyz Stuff Show, η εταιρεία Panayiotides Gifts και το αγαπημένο μας Starbucks.  

Δείτε βίντεο από το Cento Miglia 2018

 

24 Jan, 2020 Ώρα 20:18

Δεν θα πιστεύετε ποια είναι η διαφημιστική καμπάνια της Nissan στη Φινλανδία

Thumbnail

Ο προσωπικός χώρος έχει ιδιαίτερη βαρύτητα για τους Φινλανδούς. Ένα πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα έχει να κάνει με την στάση του λεωφορείου, όπου διατηρούν την μέγιστη δυνατή απόσταση μεταξύ τους.

Close

_

 

Close

Απίστευτο...

Είναι τόσο ιδιαίτερη η συγκεκριμένη στάση τους, που πραγματικά κάποιος θα πρέπει να το δει για  να το πιστέψει. Όπως και να έχει, αυτό γίνεται εμφανές από πολλές σχετικές εικόνες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Close

Καταγεγραμμένες από  περαστικούς που τους κίνησαν την περιέργεια, κάποιες εικόνες  παρουσιάζουν μια τυπική σκηνή μετακίνησης,  το πρωί ή το βράδυ, με τους Φινλανδούς να στέκονται σε αραιά διαστήματα,  αποφεύγοντας κάθε αλληλεπίδραση.

_

 

Η σπουδαιότητα της απόστασης...

Αυτές οι εικόνες, ενέπνευσαν μια διαφορετική διαφημιστική καμπάνια για λογαριασμό της Nissan στην Σκανδιναβία. 

Χρησιμοποιώντας το σκηνικό στις στάσεις των λεωφορείων, η καμπάνια επισημαίνει την σπουδαιότητα του Αυτόματου Έλεγχου Απόστασης, που ρυθμίζει την απόσταση ασφαλείας  ενός Nissan, από το προπορευόμενο όχημα στον δρόμο...