09 Οκτ., 2019 Ώρα 15:32

Cento Miglia 2019: Οι δρόμοι γέμισαν supercars και χαμόγελα για ακόμη μια φορά!

Thumbnail

Με επιτυχία στέφθηκε και το φετινό μας Cento Miglia. Η διοργάνωση όπως κάθε χρόνο είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα μιας και μέρος των εσόδων θα παραδοθεί στο ίδρυμα  «Ένα Όνειρο, Μια Ευχή». θέλοντας επίσης να διαδώσει το μήνυμα και να κάνει αισθητή την προσπάθεια όλων αυτών που λαμβάνουν μέρος στην εκδήλωση, θέλησε να περάσει την πορεία από τρείς διαφορετικές πόλεις. 

 

 

Psaltis Auto

 

Η τρίτη διοργάνωση του αγαπημένου μας Event έφερε κοντά πολλά αυτοκίνητα τα οποία απολαύσαμε στη Λευκωσία, ακολούθως τη Λάρνακα και με τελικό σταθμό τη Λεμεσό! Απολαύσαμε αυτοκίνητα όπως McLaren 720s, Nissan GT-R, Lamborghini Aventador SV, BMW M3 F80, BMW M4, Audi RS6 και Q8, Ferrari F430, Jaguar XKR, Porsche 911, Lancia Delta και άλλα πολλά.

 

 

Eko Racing 100

 

Τα αυτοκίνητα ξεκίνησαν να μαζεύονται σε χώρο στάθμευσης στη Λεωφόρου Σταυρού τον οποίο παραχώρησε ο Δήμος Στροβόλου. Εκεί ο Δήμαρχος Στροβόλου, Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, ο διευθυντής της διοργανώτριας εταιρείας STS Events, Στέλιος Κυθρεώτης, ο Μάνος Τρούλης εκ μέρους της διοργάνωσης, όπως και εκπρόσωπος της εταιρείας - χορηγού της διοργάνωσης, Αντρέας Ψάλτης της Psaltis Autoparts, χαιρέτησαν τη προσπάθεια και έδωσαν την εκκίνηση για την πορεία η οποία κατευθύνθηκε προς Λάρνακα.

 

 

Στη Λάρνακα τα αυτοκίνητα συναντήθηκαν με ακόμη περισσότερες συμμετοχές στη Πλατεία Ευρώπης η οποία βρίσκεται στις Φοινικούδες. Εκεί έκαναν στάση για καφέ από τα αγαπημένα μας Starbucks με εκατοντάδες επισκέπτες να έχουν την ευκαιρία να φωτογραφίσουν τα αγαπημένα τους αυτοκίνητα. Ευχαριστούμε φυσικά τον Δήμαρχο Λάρνακας, κο Ανδρέα Βύρα, για την παραχώρηση του χώρου.

 

 

 

 

H εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μια μοναδική παρέλαση στον παραλιακό δρόμο της Λεμεσού και με τελική στάση τον μόλο του παλιού λιμανιού όπου τους υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Λεμεσού κος Νίκος Νικολαΐδης και γεύμα στο εστιατόριο Diamante Blu!

 

 

 

 

Διοργανωτής της εκδήλωσης είναι η STS Events, μέλος του Ομίλου της Digital Tree. Το Car.com.cy το οποίο είναι και ο βασικός χορηγός επικοινωνίας στηρίζει και έμπρακτα την μοναδική διοργάνωση που γίνεται στη Κύπρο και αφορά supercars αλλά και τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα που έχουν δώσει τα παιδιά του Cento Miglia στην όλη εκδήλωση. 

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι τα η εταιρεία Ψάλτης Ανταλλακτικά με τα λιπαντικά ENEOS – Sustina και το Project357, η εταιρεία Panstromasew και η βενζίνη ΕΚΟ Racing 100.  

Υποστηρικτές της εκδήλωσης είναι το Boyz Stuff Show, η εταιρεία Panayiotides Gifts και το αγαπημένο μας Starbucks.

Ενα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στην Τροχαία Λεμεσού η οποία πραγματικά βοήθησε στην διακίνηση των αυτοκινήτων εντός της πόλης!

Ευχαριστούμε επίσης και την ομάδα της Motor Addict η οποία ανέλαβε τη φωτογράφιση του event. Απολαύστε περισσότερες φωτογραφίες στη σελίδα του Cento Miglia εδώ.

 

 

Δείτε επίσης το album μας στο Car.com.cy!