Ειδήσεις

18 Feb, 2021 Ώρα 09:34

Δείτε πως θα ήταν μια έκδοση off road της Bugatti Chiron

Thumbnail

Η Bugatti μπορεί να έχει μόνο πλαίσιο και ένα κινητήρα στη διάθεσή της αλλά από την άλλη έχει μια μοναδική ικανότητα να παρουσιάζει συνεχώς ειδικά hypercars που βασίζονται σε αυτά. Hypercars σαν τις Divo, Centodieci, Chiron Pur Sport, Chiron Super Sport αλλά και το La Voiture Noire, που θα είναι ένα και μοναδικό και φυσικά το πιο ξεχωριστό από όλα. Φυσικά και το πιο ακριβό και μάλιστα με διαφορά.

Close

 

 

Τι είναι όμως αυτό που λείπει από τις μέχρι στιγμής παραλλαγές της Chiron; Μια έντονα off road στοιχεία. Σαν και αυτή παρουσιάζει ο βιομηχανικός σχεδιαστής Rafal Czaniecki που έχει έδρα στην κινέζικη μεγαλούπολη Shenzhen.

 

Close

 

Ο Czaniecki λοιπόν ονομάζει την off road Bugatti Terracross και θεωρούμε πως αν έβγαινε στην παραγωγή θα γινόταν ανάρπαστη από τους αγοραστές μοντέλων της κατηγορίας. Και βέβαια θα ήταν πολύ πιο ενδιαφέρουσα από το όποιο SUV με τα σήματα της Bugatti.

 

 

Στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του που δημιουργούν τον εκτός δρόμου χαρακτήρα του συμπεριλαμβάνονται η αυξημένη απόσταση από το έδαφος, οι έντονες προεκτάσεις των φτερών σε συνδυασμό με τους πραγματικά θηριώδεις τροχούς, οι προβολείς στην οροφή αλλά και η σχάρα-βάση για τη ρεζέρβα στο πίσω μέρος.

Τα περισσότερα από αυτά έχουν προκύψει με εκτύπωση 3D, ενώ ταυτόχρονα έχουν αλλάξει και πολλά από τα στοιχεία του αμαξώματος. Όσο για τον κινητήρα δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από τον W16 των 8.000 cc με τα τέσσερα turbo.

 

Πηγή: CarandDriver.gr

Close
03 Mar, 2021 Ώρα 11:47

Διπλή διάκριση για τη Fiat στα Key Awards 2020

Thumbnail

Με πρωταγωνιστές όπως οι Leonardo DiCaprio και οι Sting & Shaggy, δεν αποτελεί έκπληξη η κυριαρχία της Fiat στα βραβεία Key Awards 2020. Στην 52η χρονιά των διάσημων βραβείων τηλεόρασης, σινεμά και ηλεκτρονικών μέσων, Key Awards, η Fiat κατέκτησε τα πρώτα βραβεία στις κατηγορίες “Music Covers – Licensing” και “Original Music”. Η διοργάνωση της Media Key Group αποτελεί μια από τις πλέον σημαντικότερες τους είδους σε παγκόσμιο επίπεδο προσελκύοντας τα μεγαλύτερα διαφημιστικά γραφεία απ’ όλο τον κόσμο.

Close

 

 

Το Key Award 2020 της κατηγορίας “Original Music” απονεμήθηκε στο video με τίτλο “Reincarnation” (Μετεμψύχωση), που εστιάζει στο νέο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο και στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Αμερικανός ηθοποιός και ακτιβιστής, Leonardo DiCaprio, ο οποίος για περισσότερα από 20 χρόνια υποστηρίζει τις ενέργειες για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής και την προστασία του περιβάλλοντος. Για αυτό το λόγο, ο κάτοχος βραβείου Όσκαρ ηθοποιός, αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή τη φιλοσοφία του νέου 500. Απλό, τεχνολογικά προηγμένο και φιλικό προς το περιβάλλον. Το video “Reincarnation” απευθύνει ερωτήσεις για τη ζωή, την εξέλιξη της και βρίσκει τις απαντήσεις στο πλέον θρυλικό μοντέλο της Fiat. Η παραγωγή της εταιρείας Doner και του σκηνοθέτη Joseph Kahn (οι οποίοι στο παρελθόν έχουν δουλέψει μεταξύ άλλων με τους Jennifer Lopez, U2, Lady Gaga και Taylor Swift), μιλά για τη μάρκα η οποία μεταμορφώθηκε στην πορεία του χρόνου συνεχίζοντας να εμπνέει τον κόσμο από το 1957, μέχρι και σήμερα. 

Η δεύτερη διάκριση απονεμήθηκε για το δημιουργικό “500 120th family, Shaggy & Sting”, στην κατηγορία “Music Covers – Licensing”, μια διαφήμιση που περιστρέφεται γύρω από την οικογένεια του Fiat 500 (500, 500X και 500L). Κεντρικό σημείο οι Sting & Shaggy και το τραγούδι τους Just One Lifetime, στο οποίο το διάσημο ντουέτο τραγουδά μέσα σε ένα 500X “120th”. Η διαφήμιση ολοκληρώνεται με τη φράση “FIAT, Driven by dreams since 1899”, δίνοντας έμφαση στο πως εδώ και 120 χρόνια, η Fiat παραμένει δίπλα στις ανάγκες των ανθρώπων. Παράλληλα το video δίνει το ρυθμό για την πορεία της μάρκας στο μέλλον και μια δημοκρατική και διαθέσιμη για όλους αυτοκίνηση. Το συγκεκριμένο διαφημιστικό δημιουργήθηκε από την Leo Burnett με σκηνοθέτη και πάλι τον Joseph Kahn.

Close