17 Ιουλ., 2019 Ώρα 15:22

Δέκα χρόνια λειτουργεί το εργοστάσιο της Nissan στην Αγία Πετρούπολη

Thumbnail

Το εργοστάσιο της Nissan στην Αγία Πετρούπολη κατασκεύασε το πρώτο του μοντέλο το 2009 και από τότε έχουν εξέλθει από την γραμμή παραγωγής περισσότερα από 370.000 οχήματα.

Σήμερα το εργοστάσιο απασχολεί 2.000 εργαζόμενους, οι οποίοι πρόσφατα πλαισίωσαν την παραγωγή των ανανεωμένων X-Trail και Qashqai ια τη Ρωσική αγορά, παράλληλα με αυτή για  το Nissan Murano.

_

Το 2018 το εργοστάσιο έθεσε ένα νέο ρεκόρ παραγωγής  56.525 οχημάτων. Σε μια ακόμη επίδειξη της συνεχιζόμενης δέσμευσής της στη ρωσική αγορά, η Nissan επέκτεινε τις εγκαταστάσεις του τεχνικού κέντρου της (NTCE) στην Αγία Πετρούπολη τον περασμένο Νοέμβριο, όπου τεχνικοί εμπειρογνώμονες εργάζονται για να διασφαλίσουν ότι τα μοντέλα Nissan, Infiniti και Datsun είναι πλήρως διαμορφωμένα  και εξοπλισμένα για τις οδικές και  καιρικές συνθήκες της Ρωσίας.

Για να σηματοδοτήσουν αυτή την επέτειο, οι πρώτοι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο έχουν δημιουργήσει μια χρονο-κάψουλα  με τις αναμνήσεις και τις προβλέψεις τους για το μέλλον, που θα ανοίξουν όσοι θα δουλέψουν για δέκα χρόνια, μέσα στο εργοστάσιο.