Ειδήσεις

17 Jul, 2019 Ώρα 15:22

Δέκα χρόνια λειτουργεί το εργοστάσιο της Nissan στην Αγία Πετρούπολη

Thumbnail

Το εργοστάσιο της Nissan στην Αγία Πετρούπολη κατασκεύασε το πρώτο του μοντέλο το 2009 και από τότε έχουν εξέλθει από την γραμμή παραγωγής περισσότερα από 370.000 οχήματα.

Close

Σήμερα το εργοστάσιο απασχολεί 2.000 εργαζόμενους, οι οποίοι πρόσφατα πλαισίωσαν την παραγωγή των ανανεωμένων X-Trail και Qashqai ια τη Ρωσική αγορά, παράλληλα με αυτή για  το Nissan Murano.

_

Close

Το 2018 το εργοστάσιο έθεσε ένα νέο ρεκόρ παραγωγής  56.525 οχημάτων. Σε μια ακόμη επίδειξη της συνεχιζόμενης δέσμευσής της στη ρωσική αγορά, η Nissan επέκτεινε τις εγκαταστάσεις του τεχνικού κέντρου της (NTCE) στην Αγία Πετρούπολη τον περασμένο Νοέμβριο, όπου τεχνικοί εμπειρογνώμονες εργάζονται για να διασφαλίσουν ότι τα μοντέλα Nissan, Infiniti και Datsun είναι πλήρως διαμορφωμένα  και εξοπλισμένα για τις οδικές και  καιρικές συνθήκες της Ρωσίας.

Για να σηματοδοτήσουν αυτή την επέτειο, οι πρώτοι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο έχουν δημιουργήσει μια χρονο-κάψουλα  με τις αναμνήσεις και τις προβλέψεις τους για το μέλλον, που θα ανοίξουν όσοι θα δουλέψουν για δέκα χρόνια, μέσα στο εργοστάσιο.

Close

 

 

28 Jan, 2020 Ώρα 22:09

Διάκριση για το Jeep Gladiator

Thumbnail

Στα βραβεία του Four Wheeler που διεξάγονται στην Αμερική, το Jeep Gladiator αναδείχθηκε ως το πλέον ικανό 4x4 Pickup, κατακτώντας τη διάκριση “2020 Pickup of the Year.”

Close

_

 

Close

Δοκιμή 1.000 μιλίων

Μέσα σε μία εβδομάδα οι κριτές του Four Wheeler πραγματοποίησαν σειρά δοκιμών που ξεπέρασαν τα 1.000 μίλια σε διάφορα εδάφη (βράχια, άμμο, λάσπη, χιόνι, κτλ.), αλλά και ειδικές δοκιμασίες όπως διάβαση ξηρών και υδάτινων κολλημάτων, τεστ στεγανότητας, κτλ.

Close
 

Τo βραβείο “Pickup Truck of the Year” του Four Wheeler μετρά 31 χρόνια ζωής και αποτελεί τη σημαντικότερη διάκριση για αυτή την ιδιαίτερα δημοφιλή στις Η.Π.Α. κατηγορία οχημάτων.