Ειδήσεις

13 Dec, 2019 Ώρα 22:37

Διαμόρφωσε το χώρο αποσκευών όπως εσύ θέλεις...

Thumbnail

Η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας πατέντα  Divide-N-Hide, που διατίθεται στα Rogue και Rogue Sport στις Η.Π.Α.,  κάνει πιο ασφαλείς τις μεταφορές στο χώρο αποσκευών.

Close

Το σύστημα αποθήκευσης Divide-N-Hide στον χώρο αποσκευών των  Nissan Rogue (ή αλλιώς X-TRAIL) και  Rogue Sport,  είναι ένας έξυπνος τρόπος για να κρατηθούν σταθερά τα πράγματα στο πορτ μπαγκάζ.

_

Close

 

Πολλοί συνδυασμοί

Close

Το εν λόγω παρέχει 18 διαφορετικούς συνδυασμούς στον Rogue και έξι διαφορετικούς τρόπους στο Rogue Sport, για εύκολη αποθήκευση με ρυθμιζόμενα ράφια και διαιρέτες για μεγιστοποίηση του χώρου.

Πρόκειται για ακόμα μια τεχνολογία της  Nissan που κάνει τη ζωή ευκολότερη για όλους, ειδικά κατά τη διάρκεια της πολυάσχολης περιόδου των εορταστικών διακοπών.

 

_

 

28 Jan, 2020 Ώρα 22:09

Διάκριση για το Jeep Gladiator

Thumbnail

Στα βραβεία του Four Wheeler που διεξάγονται στην Αμερική, το Jeep Gladiator αναδείχθηκε ως το πλέον ικανό 4x4 Pickup, κατακτώντας τη διάκριση “2020 Pickup of the Year.”

Close

_

 

Close

Δοκιμή 1.000 μιλίων

Μέσα σε μία εβδομάδα οι κριτές του Four Wheeler πραγματοποίησαν σειρά δοκιμών που ξεπέρασαν τα 1.000 μίλια σε διάφορα εδάφη (βράχια, άμμο, λάσπη, χιόνι, κτλ.), αλλά και ειδικές δοκιμασίες όπως διάβαση ξηρών και υδάτινων κολλημάτων, τεστ στεγανότητας, κτλ.

Close
 

Τo βραβείο “Pickup Truck of the Year” του Four Wheeler μετρά 31 χρόνια ζωής και αποτελεί τη σημαντικότερη διάκριση για αυτή την ιδιαίτερα δημοφιλή στις Η.Π.Α. κατηγορία οχημάτων.