Ειδήσεις

31 Mar, 2021 Ώρα 17:43

Εγκαταστάθηκαν στην Κύπρο οι πρώτοι ηλεκτρικοί φορτιστές αυτοκινήτων με την υπογραφή της Porsche!

Thumbnail

Οι πρώτοι τέσσερις ηλεκτρικοί φορτιστές Porsche εγκαταστάθηκαν στο ξενοδοχείο πέντε αστέρων Radisson Blu στη Λάρνακα, δίνοντας την ευκαιρία στους κατόχους ηλεκτρικών και υβριδικών αυτοκινήτων να φορτίσουν το όχημά τους με την ποιότητα και το κύρος της Porsche! 

Close

Πιστή στις αρχές της οικολογίας, ο Όμιλος A.I. Motokinisi, που είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των αυτοκινήτων Porsche στην Κύπρο, στηρίζει έμπρακτα την επέκταση του δικτύου εναλλακτικών πηγών ενέργειας για την αυτοκίνηση, με την εγκατάσταση τελευταίας τεχνολογίας γενιάς ταχυφορτιστών υψηλής ισχύος της Porsche.

 

Close

 

Σύμφωνα με την Marketing & PR Manager του Ομίλου A.I. Motokinisi, Παυλίνα Ιακωβίδου, μέχρι το τέλος του 2021 αναμένεται να εγκατασταθούν συνολικά γύρω στους 25 φορτιστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων σε 8 διαφορετικά δημοφιλή σημεία σε όλη την Κύπρο, στο πλαίσιο του παγκόσμιου προγράμματος “Porsche Destination Charging”, όπου έχουν ήδη τοποθετηθεί πάνω από 1,000 φορτιστές σε όλη την Ευρώπη και θα προστεθούν άλλοι 900 μέχρι το τέλος του έτους! 

Close

 

 

H Porsche παρέχει μια γκάμα από υβριδικά αυτοκίνητα καθώς και το πρώτο ηλεκτροκίνητο σπορ αυτοκίνητο, το Porsche Taycan, το οποίο ανακηρύχθηκε ως World Luxury Car και World Performance Car το 2020. Πρόκειται για ένα τετράθυρο σπορ saloon, που προσφέρει την υψηλή απόδοση και συνδεσιμότητα της Porsche σε καθημερινή χρήση. 

Η ηλεκτροκίνηση άλλωστε, είναι στις προτεραιότητες της Porsche, όπως ανακοινώθηκε από τον Γερμανό κατασκευαστή στο πλαίσιο των επίσημων ανακοινώσεων για τα οικονομικά αποτελέσματα της μάρκας και τις προοπτικές της για το μέλλον.

 

 

Σύμφωνα με τον CEO της Porsche, Oliver Blume, μέχρι το 2025 μία στις δύο νέες Porsche θα διαθέτει ηλεκτρικό μοτέρ, ενώ το 2030 το 80% των πωλήσεών της θα είναι αμιγώς ηλεκτροκίνητες.

Στις σχετικές δηλώσεις του, ήταν σαφής: «Η μπαταρία είναι ο κύλινδρος του μέλλοντος, οπότε θα επενδύσουμε στις μπαταρίες υψηλής τάσης και πυκνότητας στο μέλλον».

Ο Όμιλος A.I. Motokinisi είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των αυτοκινήτων Porsche στην Κύπρο με εκθεσιακούς χώρους σε Λευκωσία και Λεμεσό.

14 Apr, 2021 Ώρα 16:25

Ανώτατη διάκριση στην ασφάλεια για το νέο Renault Arkana

Thumbnail

Άλλη μια διάκριση ασφάλειας πρόσθεσε στην ήδη πλούσια λίστα της η Renault. Αυτή τη φορά πρόκειται για το Arkana. Το ολοκαίνουριο Coupe SUV, που αναμένεται σύντομα στους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου Πηλακούτα, θα τοποθετείται μεταξύ των μοντέλων Captur και Kadjar.

Close

Στο καινούργιο Renault Arkana έχει απονεμηθεί η μέγιστη βαθμολογία ασφαλείας 5 αστέρων από τους ειδικούς του ανεξάρτητου οργανισμού ασφάλειας Euro NCAP, καθιστώντας το σαν ένα από τα ασφαλέστερα αυτοκίνητα στον δρόμο. Διαθέτοντας τον πιο πρόσφατο εξοπλισμό παθητικής και ενεργητικής ασφάλειας - συμπεριλαμβανομένης μιας σειράς Advanced Systems Assistance Systems (ADAS) - το ολοκαίνουργιο Arkana ενισχύει τη δέσμευση της Renault για την κατασκευή των ασφαλέστερων οχημάτων για τους πελάτες της.

 

Close

 

Το νέο Renault Arkana είναι εξοπλισμένο με την τελευταία τεχνολογία ADAS που περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα των βοηθημάτων ασφαλείας με συστήματα όπως: το Adaptive Cruise Control με Stop&Go, αναγνώριση πινακίδων κυκλοφορίας, προειδοποίηση τυφλών σημείων, το Lane Keep Assist και πολλά άλλα. Αυτά τα συστήματα ασφαλείας συνδυάζονται για να προσφέρουν μεγαλύτερη σιγουριά στον οδηγό, στους επιβάτες και σε άλλους χρήστες του δρόμου.

Close

Πέραν από την ασφάλεια, οι πελάτες θα επωφεληθούν από τον συνδυασμό της εντυπωσιακής σιλουέτας του coupe, την κομψή σχεδίαση και το δυναμικό εμπρόσθιο άκρο που συνδυάζονται για να προσφέρουν ένα μοναδικό νέο μοντέλο SUV.