Ειδήσεις

12 Dec, 2019 Ώρα 22:53

Επίσημη μάρκα στην πίστα F1 του Dubai η Abarth

Thumbnail

Η Abarth μέσω του επίσημου συνεργάτη της στο Dubai υπέγραψε συμφωνία με την πίστα της Formula 1 στο Dubai, το πρώτο ολοκληρωμένο πάρκο μηχανοκίνητου αθλητισμού στη χώρα, ώστε τα μοντέλα της μάρκας του «Σκορπιού» να είναι τα επίσημα οχήματα του συγκροτήματος για το 2020.

Close

Παραμένοντας πιστή στη φιλοσοφία του ιδρυτή της, Carlo Abarth, που δημιούργησε πριν ακριβώς 70 χρόνια (1949) τη μάρκα, η νέα συμφωνία θα φέρει ακόμα πιο κοντά στο κοινό τα μοντέλα της Abarth σε ένα περιβάλλον που ταιριάζει απόλυτα με το χαρακτήρα και το στιλ τους.

Το Dubai Autodrome

Με την ολοκλήρωση του να πραγματοποιείται το 2004, το Dubai Autodrome, είναι το πρώτο ολοκληρωμένο πάρκο μηχανοκίνητου αθλητισμού στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν μία πίστα προδιαγραφών FIA 5,39χλμ. με 6 διαφορετικές διαμορφώσεις, σχολή αγωνιστικής οδήγησης, πίστες καρτ και πλήθος βοηθητικών εγκαταστάσεων. Μόλις 25 λεπτά από το κέντρο του Dubai, το Dubai Autodrome είναι μία από τις πλέον προηγμένες εγκαταστάσεις του είδους σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ αποτελεί πόλο έλξης για χιλιάδες τουρίστες από το εξωτερικό.

Close

 

Tags
28 Jan, 2020 Ώρα 22:09

Διάκριση για το Jeep Gladiator

Thumbnail

Στα βραβεία του Four Wheeler που διεξάγονται στην Αμερική, το Jeep Gladiator αναδείχθηκε ως το πλέον ικανό 4x4 Pickup, κατακτώντας τη διάκριση “2020 Pickup of the Year.”

Close

_

 

Close

Δοκιμή 1.000 μιλίων

Μέσα σε μία εβδομάδα οι κριτές του Four Wheeler πραγματοποίησαν σειρά δοκιμών που ξεπέρασαν τα 1.000 μίλια σε διάφορα εδάφη (βράχια, άμμο, λάσπη, χιόνι, κτλ.), αλλά και ειδικές δοκιμασίες όπως διάβαση ξηρών και υδάτινων κολλημάτων, τεστ στεγανότητας, κτλ.

Close
 

Τo βραβείο “Pickup Truck of the Year” του Four Wheeler μετρά 31 χρόνια ζωής και αποτελεί τη σημαντικότερη διάκριση για αυτή την ιδιαίτερα δημοφιλή στις Η.Π.Α. κατηγορία οχημάτων.