Ειδήσεις

08 Nov, 2019 Ώρα 13:10

Έρχεται το πιο «καυτό» Yaris της ιστορίας

Thumbnail

Η Toyota Ευρώπης δημοσίευσε στο Twitter μια εικόνα teaser για το επερχόμενο Yaris GR-4 το οποίο όπως καταλαβαίνουμε θα μια σπορ έκδοση του ιαπωνικού σουπερμίνι με αγωνιστικές καταβολές.

Close

Το αυτοκίνητο θα κάνει πρεμιέρα σε μορφή προ-παραγωγής και φέρει το όνομα Yaris GR-4. Όπως προκύπτει από την εικόνα, το hot supermini φέρει μεγαλύτερα φτερά πίσω και πτέρυγα, με το bodykit να είναι αρκετά πιο τονισμένο. Στην ανάπτυξή του, είναι βέβαιο πως έχει συμμετάσχει και η Toyota Gazoo Racing.

Το αξιοπερίεργο της παραπάνω φωτογραφίας από το πρωτότυπο της hot έκδοσης του Yaris, είναι η ύπαρξη του κωδικού GR4, που είναι πολύ πιθανό να υποδεικνύει την ύπαρξη τετρακίνησης (ή για τετρακύλινδρο μοτέρ). Επίσης, το πρωτότυπο είναι καμουφλαρισμένο, αλλά φαίνεται να είναι προπαραγωγής, άρα η εμφάνιση του δεν θα διαφέρει από αυτήν της έκδοσης παραγωγής, που θα παρουσιαστεί κάποια στιγμή μέσα στο 2020.

Close

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει η παραμικρή πληροφορία σχετικά με το μηχανικό σύνολο που θα κινεί το μοντέλο, αλλά εδώ να θυμίσω ότι οι GR εκδόσεις τοποθετούνται στη μέση της νέας “οικογένειας” των sport μοντέλων της Toyota, καθώς στην βάση υπάρχουν οι GR Sport και στη κορυφή οι GRMN.

 

Close

 

29 Sep, 2020 Ώρα 14:32

O ΣΕΜΟ τίμησε τον κ. Πέτρο Κρασσά - Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Thumbnail

Πραγματοποιήθηκε στις 28 Σεπτεμβρίου 2020, η Ετήσια Γενική Συνέλευση του ΣΕΜΟ, μέλος της Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ), κατά την οποία δόθηκε τιμητική πλακέτα στον τέως Πρόεδρο του Συνδέσμου, κ. Πέτρο Κρασσά, ως ένδειξη εκτίμησης για την πολύχρονη και πολυσήμαντη προσφορά του.

Close

 

 

Άλλα θέματα που απασχόλησαν τη Συνέλευση ήταν οι τάσεις της αγοράς οχημάτων στην Κύπρο, οι διαπραγματεύσεις για συλλογικές συμβάσεις με τις συντεχνίες, η νέα τάση για προώθηση ηλεκτρικών οχημάτων, καθώς και οι εθνικοί στόχοι εκπομπών ρύπων από μεταφορές της Κυπριακής Δημοκρατίας.

 

Close

Στη συνέλευση έγιναν εκλογές όπου ψηφίστηκε νέο ΔΣ για την περίοδο 2020-2022 με την ακόλουθη σύνθεση:

Πρόεδρος:      Αλέξης Άννινος          (CIC)   

Αντιπρόεδρος: Γιάννος Λούτσιος       (A. Loutsios & Sons Ltd)

Γραμματέας:   Xριστιάνα Διογένους   (UNICARS)

Ταμίας:          Dickran Ouzounian      (Dickran Ouzounian & Co)

Mέλος:           Σώτος Τρικωμίτης       (Α.Ι.Τrikomitis Ltd)

Mέλος:           Κωνσταντίνος Χειλίδης (Geo. Pavlides & Araouzos)

Μέλος:           Γιώργος Κοζάκος         (CTC Automotive)

Mέλος:           Κόδρος Πηλακούτας    (Char.Pilakoutas & Son)