08 Νοε., 2019 Ώρα 13:10

Έρχεται το πιο «καυτό» Yaris της ιστορίας

Thumbnail

Η Toyota Ευρώπης δημοσίευσε στο Twitter μια εικόνα teaser για το επερχόμενο Yaris GR-4 το οποίο όπως καταλαβαίνουμε θα μια σπορ έκδοση του ιαπωνικού σουπερμίνι με αγωνιστικές καταβολές.

Το αυτοκίνητο θα κάνει πρεμιέρα σε μορφή προ-παραγωγής και φέρει το όνομα Yaris GR-4. Όπως προκύπτει από την εικόνα, το hot supermini φέρει μεγαλύτερα φτερά πίσω και πτέρυγα, με το bodykit να είναι αρκετά πιο τονισμένο. Στην ανάπτυξή του, είναι βέβαιο πως έχει συμμετάσχει και η Toyota Gazoo Racing.

Close

Το αξιοπερίεργο της παραπάνω φωτογραφίας από το πρωτότυπο της hot έκδοσης του Yaris, είναι η ύπαρξη του κωδικού GR4, που είναι πολύ πιθανό να υποδεικνύει την ύπαρξη τετρακίνησης (ή για τετρακύλινδρο μοτέρ). Επίσης, το πρωτότυπο είναι καμουφλαρισμένο, αλλά φαίνεται να είναι προπαραγωγής, άρα η εμφάνιση του δεν θα διαφέρει από αυτήν της έκδοσης παραγωγής, που θα παρουσιαστεί κάποια στιγμή μέσα στο 2020.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει η παραμικρή πληροφορία σχετικά με το μηχανικό σύνολο που θα κινεί το μοντέλο, αλλά εδώ να θυμίσω ότι οι GR εκδόσεις τοποθετούνται στη μέση της νέας “οικογένειας” των sport μοντέλων της Toyota, καθώς στην βάση υπάρχουν οι GR Sport και στη κορυφή οι GRMN.

Close