Ειδήσεις

17 Nov, 2022 Ώρα 17:38

Φιλανθρωπική Εκδήλωση “Φτιάξε μια καρδιΑΛΜΑ -νερό και χΡώμα”.

Thumbnail

Χώρος τελετής λήξης του CMF RALLY OF CYPRUS 2022 στην Κρατική Έκθεση

Close

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου και η Οργανωτική Επιτροπή του CMF Rally Of Cyprus 2022 σας προσκαλούν την Κυριακή, 20 Νοεμβρίου και ώρα 3:30 μ.μ στη φιλανθρωπική εκδήλωση «Φτιάξε μια καρδιΑΛΜΑ -νερό και χΡώμα». Η εκδήλωση θα γίνει παράλληλα με τον τερματισμό του CMF Rally Of Cyprus στο χώρο της Κρατικής Έκθεσης Κύπρου. Στον ίδιο χώρο και καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου θα διεξάγεται και η Έκθεση Boyz Stuff Show.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία αγάπης και προσφοράς από το νερό και χΡώμα, «φτιάξε μια καρδιΑΛΜΑ» της κεραμίστριας ´Αντρης Ευριπίδου Αταλιώτη με στόχο την ενίσχυση του προγράμματος ΑΛΜΑ του Ιδρύματος «Θεοτόκος» Αμερίκος Αργυρίου ((κέντρο ανάπτυξης δεξιοτήτων του παιδιού).

Close

 

 

To “νερό και χΡώμα” δημιούργησε και φέτος κεραμικές καρδιές, τις οποίες έχει τοποθετήσει σε κουτιά μαζί με κορδέλα, μπογιές και πινέλο ώστε τα παιδιά να ζωγραφίσουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο τις καρδούλες. Τα παιδιά με τις οικογένειές τους θα μπορούν να προμηθευτούν το κουτάκι που περιέχει όλα τα υλικά στην τιμή των €5 και να ζωγραφίσουν παρέα με τους οδηγούς και συνοδηγούς του CMF Rally Of Cyprus 2022 τη δικιά τους ξεχωριστή καρδούλα. Στο χώρο θα παρευρίσκονται για να ζωγραφίσουν μαζί με τα παιδιά, τόσο ο πρωταθλητής Σίμος Γαλαταριώτης όσο και ο ηθοποιός και οδηγός αγώνων Μιχάλης Σοφοκλέους μαζί με όλα τα πληρώματα που θα βρεθούν στη ράμπα του τερματισμού. Παράλληλα, την όλη προσπάθεια θα στηρίξουν και οι εταιρείες που λαμβάνουν μέρος στο φετινό 18ο Boyz Stuff Show

Η πρωτοβουλία έχει τεθεί υπό την αιγίδα της Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων κας. Αννίτας Δημητρίου ενώ την όλη εκδήλωση υποστηρίζει η εταιρεία Psaltis Auto Parts.

07 Dec, 2022 Ώρα 17:13

Πέντε αστέρια στην ασφάλεια για τα Range Rover και Range Rover Sport

Thumbnail

Το νέο Range Rover και το Range Rover Sport έχουν λάβει και τα δύο τη μέγιστη βαθμολογία πέντε αστέρων στις τελευταίες δοκιμές ασφαλείας της Euro NCAP. Πρόκειται για τις δύο τελευταίες προσθήκες στη γκάμα της μάρκας που βραβεύονται με τα πέντε αστέρια στην ασφάλεια. Κάτι που ξεκίνησε από το Range Rover Evoque το 2011.

Close

Το βραβευμένο νέο Range Rover σημείωσε βαθμολογία 87% για την Προστασία Παιδιών Επιβατών και 72% για τους Ευάλωτους Χρήστες Δρόμου, ενώ το Range Rover Sport πέτυχε βαθμολογία 85% για την Προστασία Ενηλίκων Επιβατών. Και τα δύο SUV έλαβαν 82% για τα συστήματα υποστήριξης των επιβατών σε περίπτωση ατυχήματος. Τα νέα Range Rover και Range Rover Sport μοιράζονται μια σειρά προηγμένων συστημάτων υποστήριξης οδηγού (ADAS) που έχουν σχεδιαστεί για να υποστηρίζουν τον οδηγό και να προστατεύουν τους επιβάτες, όπως: Αυτόνομη πέδηση έκτακτης ανάγκης (AEB), Lane Keep Assist, Emergency Lane Keep Assist, 3D Surround Camera και ClearSight Ground View, Driver Condition Response, Rear Collision Monitor with Occupant Protection Assist, Pre-emptive suspension και Adaptive Parkingist Cruisesist.

 

Close

 

Παράλληλα με τα συστήματα ενεργητικής ασφάλειας, το νέο Range Rover και το Range Rover Sport χρησιμοποιούν τεχνολογίες που στοχεύουν στη βελτίωση της εγρήγορσης του οδηγού και στη μείωση της πιθανότητας απόσπασης της προσοχής. Το ενσωματωμένο Amazon Alexa παρέχει τη δυνατότητα ελέγχου διαφόρων ρυθμίσεων και λειτουργιών χρησιμοποιώντας φυσικές και διαισθητικές φωνητικές εντολές, χωρίς να χρειάζεται να απομακρύνετε τα χέρια από το τιμόνι ή τα μάτια σας από το δρόμο.

Close

 

 

Και τα δύο μοντέλα είναι κατασκευασμένα στην καινοτόμα πλατφόρμα της μάρκας (Modular Longitudinal Architecture), η οποία παρέχει γερές βάσεις για μια σωρεία προηγμένων τεχνολογιών υποστήριξης οδηγού που λειτουργούν αρμονικά για σωστή απόκριση και εκλεπτυσμένη οδήγηση. Το νέο Range Rover, το οποίο είναι διαθέσιμο με διαμορφώσεις τεσσάρων, πέντε και επτά θέσεων, είναι έως και 50% πιο άκαμπτο από τον προκάτοχό του, ενώ το Range Rover Sport είναι 35% πιο άκαμπτο από πριν.

Τα πολυτελή SUV της Land Rover βρίσκονται ήδη στους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου Πηλακούτα. Μοντέλα που διαθέτουν περισσότερα από 50 χρόνια τεχνογνωσίας και πρωτοπορούν, όχι μόνο στις δυνατοτήτων παντός εδάφους αλλά και σε τομείς όπως ο σχεδιασμός, η τεχνολογία, η συνδεσιμότητα και η ασφάλεια.