Ειδήσεις

14 Feb, 2020 Ώρα 21:01

Γερμανική βράβευση για τα Hyundai i30 N και i30 Fastback N

Thumbnail

Τα Hyundai i30 Fastback N και i30 N κατέκτησαν βραβεία από κορυφαία γερμανικά περιοδικά αυτοκινήτου, γεγονός που επιβεβαιώνει τη δυναμική που έχουν αποστήσει σε σημαντικές χώρες. Συγκεκριμένα το i30 Fastback N έλαβε τον τίτλο "Auto Bild Sports Car of the Year" και το i30 N κατέκτησε το "Sport Auto Award" από το περιοδικό Sport Auto.

Close

_

 

Close

Το Hyundai Fastback N

Το "Auto Bild Sports Cars" είναι το βραβείο επιλογής των αναγνωστών του γερμανικού περιοδικού αυτοκινήτων Auto Bild. Το 2019, 110 αυτοκίνητα αγωνίστηκαν για τον 18ο ετήσιο τίτλο "Auto Bild Sports Cars of the Year". Οι υποψήφιοι προήλθαν από τις οδηγικές δοκιμές των τελευταίων δώδεκα μηνών. Κάθε μοντέλο κατατάχθηκε σε πέντε κατηγορίες, με νικητές για τις υποκατηγορίες Series, Import και Tuning. Το Hyundai i30 Fastback N κατέκτησε το βραβείο στην κατηγορία Small & Compact Cars στην υποκατηγορία Import και αναδείχθηκε πρώτο ανάμεσα σε 13 άλλα αυτοκίνητα.

Close

To βραβείο του i30N

Με τη σειρά του το Hyundai i30 N κατέκτησε το βραβείο "Sport Auto Award", το βραβείο επιλογής των αναγνωστών του περιοδικού Sport Auto. Το hot hatch κατέκτησε την κορυφή της κατηγορίας "Compact Cars μέχρι € 35.000" στην υποκατηγορία Import, ανταγωνιζόμενο 275 αυτοκίνητα συνολικά. Ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα υψηλών επιδόσεων της Hyundai, το i30 N έχει πουλήσει πάνω από 4.500 οχήματα από την έναρξη διάθεσής του το φθινόπωρο του 2017.

 

07 Apr, 2020 Ώρα 21:21

Μόλις βγήκε από την αντιπροσωπεία τράκαρε την ολοκαίνουργια του BMW M5 σε κολόνα!

Thumbnail

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Catonsville του Μέριλαντ στις ΗΠΑ, όταν ο οδηγός μιας BMW M5 διέλυσε το υπέροχο και πανάκριβο αυτοκίνητό του, λίγα λεπτά αφού πήρε τα κλειδιά στο χέρι.

Close

 

 

Ο αμερικανός μετέβη περιχαρής στην επίσημη αντιπροσωπεία της βαυαρικής φίρμας, προκειμένου να εξοφλήσει το ποσό και να παραλάβει το νέο του τετράτροχο. Χωρίς να έχει τοποθετήσει καν τις πινακίδες κυκλοφορίας, επιχείρησε να διαπιστώσει τις δυνατότητες του πανίσχυρου sport sedan.

 

Close

 

Έχοντας διανύσει μόλις 11 χιλιόμετρα και με το λευκό χρώμα της M5 των 600 ίππων να λάμπει, ο κάτοχος και οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος – πιθανότατα έπειτα από επαφή με άλλο όχημα - αυτό περιστράφηκε, χτύπησε σε ένα κράσπεδο και «καρφώθηκε» με δύναμη σε έναν στύλο ηλεκτροδότησης.

 

 

Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή που η ολοκαίνουρια BMW με το carbon πακέτο καταστράφηκε, όπως απεφάνθη η ασφαλιστική εταιρεία. Με απλά λόγια, ο άτυχος ιδιοκτήτης έδωσε σχεδόν 110.000 δολάρια για νιώσει τη δύναμη της M5 και τον ήχο του V8 κινητήρα για 6-7 λεπτά. Βέβαια, αυτό που έχει σημασία είναι ότι ο άνθρωπος δεν τραυματίστηκε σοβαρά.