11 Σεπ., 2019 Ώρα 11:43

Γερό τρολάρισμα από την Nissan προς την Έκθεση της Φρανκφούρτης!

Thumbnail

Είναι απίστευτο το ότι περισσότερες από 20 μεγάλες εταιρείες κατασκευής αυτοκινήτων αποφάσισαν να μην συμμετάσχουν στην φετινή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Μια από τις μεγαλύτερες απουσίες είναι και αυτή της Nissan. 

Η Ιαπωνική εταιρεία όμως θέλησε να τρολάρει τόσο την έκθεση όσο και ότι αυτή δεν βρίσκεται μέσα σε αυτή με ένα παράξενο τρόπο. Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε, το νέο Juke αποκαλύφθηκε στην έκθεση "Francfort Show 2019" που έγινε στη φανταστική πόλη Francfort, στην περιοχή Charente-Maritime της Γαλλίας. Η Nissan δεν δίστασε να παρουσιάσει και κάποιες φωτογραφίες από την "έκθεση", στις οποίες φαίνεται το περίπτερο της μάρκας με ένα κόκκινο και ένα γκρί Juke, τοποθετημένα στην μέση του πουθενά. 

 

 

 

Στο Facebook μάλιστα λίγες μέρες πριν, η Nissan Γαλλίας διοργάνωσε και μια εκδήλωση καλώντας επί το πλείστον τους παλιούς κατόχους Juke να επισκεφτούν την Francfort λέγοντας πως τους περίμενε ένα ολόκληρο φορτηγό από φαγητά. Λίγοι απάντησαν...

 

Βρήκαμε και το Event στο Facebook που έφτιαξε η Γαλλική αντιπροσωπεία. Δείτε το εδώ.

Το σίγουρο είναι ότι οι εκθέσεις αυτοκινήτων δεν είναι τόσο λαμπερές όσο ήταν τα προηγούμενα χρόνια. Από την έκθεση της Φρανκφούρτης λείπουν επίσης οι: Abarth, Alpine, Alfa Romeo, Aston Martin, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, DS, Ferrari, Fiat, Infiniti, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Peugeot, Rolls-Royce, Subaru, Suzuki, Toyota και Volvo. 

 

Tags