Ειδήσεις

30 Jun, 2022 Ώρα 11:49

H Dacia αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την κορυφαία σχέση αξίας / αγοράς των μοντέλων της

Thumbnail

Το 100% ηλεκτρικό Dacia Spring έλαβε την υπέρτατη ευρωπαϊκή διάκριση «Best Buy Car of Europe» στην 21η τελετή απονομής των ετήσιων βραβείων του ανεξάρτητου δημοσιογραφικού οργανισμού AUTOBEST. Μια διάκριση που αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την εντυπωσιακή σχέση αξίας / αγοράς των αυτοκινήτων της Dacia. To βραβείο παρέλαβε ο Denis Le Vot, Διευθύνων Σύμβουλος της Dacia, ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων: «Από την κυκλοφορία του, το Dacia Spring έχει τεράστια επιτυχία. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την AUTOBEST για αυτό το βραβείο Best Buy Car of Europe 2022, το οποίο επιβεβαιώνει την όρεξη που έχουν οι πελάτες μας για τα μοντέλα μας. Η Dacia Spring κάνει τα ηλεκτρικά οχήματα προσβάσιμα σε όλους με την ασυναγώνιστη τιμή και την ελκυστική, περιπετειώδη εμφάνισή τους. Εν ολίγοις, με το Spring, η Dacia εκδημοκρατίζει την ηλεκτρική κινητικότητα».

Close

 

 

Η 21η απονομή των βραβείων του ανεξάρτητου δημοσιογραφικού οργανισμού AUTOBEST διεξήχθη πριν μερικές μέρες στο Στρασβούργο. Ο οργανισμός AUTOBEST δημιουργήθηκε το 2001 με την επαναστατική ιδέα της ανάδειξης του «Best Buy Car» που διατίθεται στην ευρωπαϊκή αγορά. Συνολικά 32 Ευρωπαϊκές χώρες αντιπροσωπεύονται στην Κριτική Επιτροπή, καλύπτοντας την πλειοψηφία του Ευρωπαϊκού πληθυσμού. Η Κύπρος συμμετέχει στον οργανισμό Autobest από τη θέση του αντιπροέδρου με τον Πέτρο Σουτζιή ο οποίος είναι και εκ των ιδρυτικών μελών του.

 

Close

 

Αυτή όμως δεν ήταν και η μοναδική διάκριση για τον Όμιλο Renault στα φετινά βραβεία του οργανισμού Autobest. Tο επαναστατικό Megane E-Tech πήρε τον τίτλο ECOBEST 2022 για την τεχνολογία που φέρει. Ο κ. Jean-Paul Drai, Υπεύθυνος των Ηλεκτρικών Οχημάτων της Renault δήλωσε κατά τη διάρκεια της απονομής: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που λάβαμε το βραβείο Ecobest με το Megane E-Tech electric. Είναι το πρώτο όχημα της Renaulution και ενσαρκώνει την εκ νέου κατάκτηση του τμήματος C για τη Renault. Η καινοτόμος πλατφόρμα μας CMF-EV φέρνει νέες τεχνολογίες, προσφέροντας στο Megane μοναδική απόλαυση οδήγησης, κορυφαία συνδεσιμότητα με τις Υπηρεσίες Αυτοκινήτων Google καθώς και την εξαιρετική ευρυχωρία του εσωτερικού του. Χάρη στην τεχνογνωσία και την ηγεσία μας στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην Ευρώπη, το Megane εντάσσεται σε μια ισχυρή γκάμα από Twingo E-Tech Electric και το best-seller ZOE. Το Megane έτυχε θερμής υποδοχής από τους πελάτες μας, καθώς έχουμε ήδη καταχωρίσει περισσότερες από 15.000 σταθερές παραγγελίες.»

 

11 Aug, 2022 Ώρα 11:03

Έτσι λειτουργεί το Trailer Assist στο νέο Skoda Kodiaq (βίντεο)

Thumbnail

Ένας από τους πιο συχνούς πονοκέφαλους, που έχουν όσοι ρυμουλκούν ένα trailer είναι ο έλεγχος και ο χειρισμός του. Ο οδηγός θα πρέπει να έχει σχετική εμπειρία, αλλιώς θα δυσκολευτεί αρκετά. Ωστόσο, το σύστημα Trailer Assist κάνει τον έλεγχο του ρυμουλκού πανεύκολη υπόθεση, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από το παρακάτω βίντεο.

Close

Να θυμίσουμε ότι το ανανεωμένο Skoda Kodiaq ξεχωρίζει κυρίως για το νέο “πρόσωπο” της φίρμας, το οποίο είναι αισθητά πιο επιβλητικό, ενώ προσφέρεται με νέες τεχνολογίες.  το Kodiaq παραμένει απίστευτα ευρύχωρο με τη δυνατότητα φιλοξενίας μέχρι και 7 επιβάτες. Ο χώρος αποσκευών ξεκινάει από 835 λίτρα και φτάνει με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων έως και τα 2.065 λτ. Διαθέσιμο είναι το Virtual Cockpit με οθόνη 10,25 ιντσών, ενώ το σύστημα infotainment συνοδεύεται με οθόνες αφής έως και 9,2 ίντσες.

Για πρώτη φορά, διαθέσιμα είναι τα δερμάτινα καθίσματα με ηλεκτρικές πολλαπλές ρυθμίσεις, αερισμό και λειτουργία μασάζ, ενώ γίνεται και χρήση ανακυκλωμένων υλικών.

Close