Ειδήσεις

05 Jul, 2024 Ώρα 12:58

H Mini teasάρει το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό John Cooper Works

Thumbnail

Η Mini ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει το πρώτο ηλεκτρικό John Cooper Works E PROtotype στο Goodwood Festival of Speed, που ανοίγει τις πύλες του την Πέμπτη, 11 Ιουλίου. Εκεί, το πρωτότυπο θα πραγματοποιήσει τη δυναμική του πρεμιέρα, συμμετέχοντας στην εμβληματική ανάβαση, πριν κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του αργότερα φέτος.

Close

 

 

Σηματοδοτώντας ένα σημαντικό ορόσημο ως το πρώτο ηλεκτρικό Mini John Cooper Works, το μοντέλο διαθέτει προηγμένο ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης με πρωτοποριακή σχεδίαση, ενώ ενσωματώνει τη δέσμευση του Mini για καινοτομία και ηλεκτροκίνηση.

Η μελλοντική σειρά των John Cooper Works εκδόσεων θα περιλαμβάνει τόσο βενζινοκίνητα όσο και αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα.

Close
10 Jul, 2024 Ώρα 14:18

Red Dot Design Award για το Hyundai SANTA FE XRT!

Thumbnail

Στη σειρά των Red Dot Design Awards έρχεται να προστεθεί η νέα διάκριση της Hyundai, με το Santa Fe XRT Concept, που εξασφάλισε ακόμα ένα βραβείο Red Dot Design, στην κατηγορία “Αυτοκίνητα”.

Close

“Είναι μια εξαιρετική τιμή, αυτή η αναγνώριση από τα Red Dot Design Awards για τον πρωτοποριακό σχεδιασμό του πειραματικού μας μοντέλου”, δήλωσε ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος επικεφαλής της Παγκόσμιας Ομάδας Σχεδιασμού της Hyundai. “Αυτή η τιμή έρχεται να επιβραβεύσει τα εκπληκτικά επιτεύγματα και την αφοσίωση των ταλαντούχων σχεδιαστών μας. Εργάστηκαν αδιάκοπα μαζί με τους μηχανικούς μας στο Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης. Η βράβευση υπογραμμίζει επίσης την αξία της μάρκας Hyundai ανά το παγκόσμιο”, ολοκλήρωσε.

Το Santa Fe XRT Concept, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά μαζί με το νέο Santa Fe, το 2023, είναι σχεδιασμένο για να ικανοποιεί τις ανάγκες των οδηγών που λατρεύουν την περιπέτεια. Το XRT ανταποκρίνεται εξαιρετικά σε ανταγωνιστικό, δύσκολο έδαφος με αυτοπεποίθηση και άνεση. Έχει σχεδιαστεί ειδικά για να εξάπτει το απόλυτο πνεύμα της περιπέτειας ικανοποιώντας όλων των ειδών τις ανάγκες μιας τέτοιας πρόκλησης.

Close