Ειδήσεις

04 Apr, 2020 Ώρα 20:45

H VW δείχνει ψηφιακά το περίπτερο που είχε ετοιμάσει για την έκθεση της Γενεύη

Thumbnail

Η ακύρωση της έκθεσης της Γενεύης υπήρξε ένα μεγάλο χτύπημα για την ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία (έστω και αν όσα ακολούθησαν ήταν ακόμα χειρότερα). Οι περισσότερες εταιρίες είχαν ήδη ετοιμάσει αυτοκίνητα και περίπτερα για να τα δείξουν στο κοινό, όμως αναγκάστηκαν την τελευταία στιγμή να τα πάρουν πίσω, με ότι κόστος συνεπάγεται αυτό.

Close

Στην VW όμως δεν τα παρατάνε. Και ετοίμασαν κάτι πολύ έξυπνο. Mία virtual ξενάγηση στο περίπτερο που είχαν ετοιμάσει για την Γενεύη η οποία τελικά δεν πραγματοποιήθηκε. Μη θέλοντας να πάει χαμένος όλος αυτός ο κόπος και τα σχέδια της προετοιμασίας, έφτιαξαν ένα ειδικό site μέσα από το οποίο σας ξεναγούν εικονικά στα μοντέλα τους.

Στην διεύθυνση https://www.volkswagen.de/de/specials/geneva-2020.html πατήστε το Start και ξεκινήστε αυτή την διαφορετική περιήγηση σε ένα εικονικό περίπτερο μιας έκθεσης αυτοκινήτου που δεν έγινε ποτέ.

Close
Tags
04 Jun, 2020 Ώρα 12:48

Νέο project για την Digital Tree

Thumbnail

Η Digital Tree με ένα νέο project επιβεβαιώνει την μέχρι σήμερα στρατηγική της πορεία να αναπτύσσει καινοτόμα προϊόντα.

Close

Σε αυτό το πλαίσιο η Digital Tree ανακοινώνει την δημιουργία Web TV. 

Διευθύντρια της Web TV αναλαμβάνει η έγκριτη δημοσιογράφος Γωγώ Αλεξανδρινού, την οποία η εταιρεία υποδέχεται από τον Σεπτέμβριο. 

Close

Υπεύθυνος δημιουργικού περιεχομένου αναλαμβάνει ο σκηνοθέτης Πάρις Ερωτοκρίτου.

Θα σας «δούμε» σύντομα!

Close