Ειδήσεις

28 Apr, 2023 Ώρα 08:59

Χρυσό για το Hyundai Ioniq 6 στα iF Design Awards

Thumbnail

Σάρωσε 19 βραβεία η Hyundai, στα iF Design Awards 2023, με πρώτο και καλύτερο το Χρυσό Βραβείο για το νέο, ηλεκτρικό IONIQ 6!

Close

To IONIQ 6 βρέθηκε στην κορυφή του καταλόγου, στην κατηγορία Product Design. Ο αεροδυναμικός σχεδιασμός του αντανακλά τη δέσμευση της Hyundai για την παραγωγή μοντέλων υψηλής τεχνολογίας, πάντα με τον άνθρωπο στο επίκεντρο και την εξοικονόμηση ενέργειας με ευθύνη στο περιβάλλον. Αυτή η βράβευση έρχεται μετά από μια σειρά άλλων βραβεύσεων που προηγήθηκαν, από τη μέρα που κυκλοφόρησε στους δρόμους της Ευρώπης. Μεταξύ τους τα βραβεία World Car of the Year, World Electric Vehicle και World Car Design of the Year, στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης.

Σε ανακοίνωση της, η κριτική επιτροπή των iF Design Awards αναφέρει τα εξής:

“Μια φρέσκια και μοναδική, εξωτερική αισθητική με διακριτικές λεπτομέρειες, ντύνουν ένα σοβαρό και άνετο σαλόνι. Η όλη σχεδιαστική του ταυτότητα βασίζεται στη βαθιά δέσμευση της Hyundai για άνεση, στυλ, αποτελεσματικότητα και περιβαλλοντική υπευθυνότητα”.

Close

Η κριτική επιτροπή εκτίμησε επίσης τον τρόπο με τον οποίο το ηλεκτρικό IONIQ 6 έρχεται

να συνδεθεί με τον καθημερινό τρόπο ζωής των αγοραστών. Η σχεδιαστική γλώσσα που χρησιμοποίησε η HYUNDAI, πέρα από τη συνηθισμένη πρακτική που ακολουθείται στα αυτοκίνητα, προβάλλει την πιθανότητα διαδραστικής χρήσης μέσα και έξω από

το αυτοκίνητο.

“Είμαστε περήφανοι και μας τιμά ιδιαίτερα η αναγνώριση ως εταιρεία παραγωγής μοντέλων που συνάδουν με τον τρόπο ζωής τον αγοραστών και που δημιουργούν ισχυρούς συναισθηματικούς δεσμούς μεταξύ ανθρώπων και αυτοκινήτων, προσδίδοντας περισσότερη αξία στην αγορά τους”, δήλωσε ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος επικεφαλής του Τμήματος Σχεδιασμού της HYUNDAI.

Close
 
10 Jul, 2024 Ώρα 14:18

Red Dot Design Award για το Hyundai SANTA FE XRT!

Thumbnail

Στη σειρά των Red Dot Design Awards έρχεται να προστεθεί η νέα διάκριση της Hyundai, με το Santa Fe XRT Concept, που εξασφάλισε ακόμα ένα βραβείο Red Dot Design, στην κατηγορία “Αυτοκίνητα”.

Close

“Είναι μια εξαιρετική τιμή, αυτή η αναγνώριση από τα Red Dot Design Awards για τον πρωτοποριακό σχεδιασμό του πειραματικού μας μοντέλου”, δήλωσε ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος επικεφαλής της Παγκόσμιας Ομάδας Σχεδιασμού της Hyundai. “Αυτή η τιμή έρχεται να επιβραβεύσει τα εκπληκτικά επιτεύγματα και την αφοσίωση των ταλαντούχων σχεδιαστών μας. Εργάστηκαν αδιάκοπα μαζί με τους μηχανικούς μας στο Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης. Η βράβευση υπογραμμίζει επίσης την αξία της μάρκας Hyundai ανά το παγκόσμιο”, ολοκλήρωσε.

Το Santa Fe XRT Concept, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά μαζί με το νέο Santa Fe, το 2023, είναι σχεδιασμένο για να ικανοποιεί τις ανάγκες των οδηγών που λατρεύουν την περιπέτεια. Το XRT ανταποκρίνεται εξαιρετικά σε ανταγωνιστικό, δύσκολο έδαφος με αυτοπεποίθηση και άνεση. Έχει σχεδιαστεί ειδικά για να εξάπτει το απόλυτο πνεύμα της περιπέτειας ικανοποιώντας όλων των ειδών τις ανάγκες μιας τέτοιας πρόκλησης.

Close