Ειδήσεις

22 Aug, 2019 Ώρα 14:05

«Hyperdrive»: το νέο reality παιχνίδι αγώνων ταχύτητας

Thumbnail

Η μεγαλύτερη κούρσα μετ' εμποδίων που σχεδιάστηκε ποτέ ανοίγει τις πύλες της στους κορυφαίους οδηγούς αγωνιστικών αυτοκινήτων στον κόσμο. 

Close

Η ιδέα κι ο στόχος του «Hyperdrive» είναι ο εξής: οι καλύτεροι κασκαντέρ/οδηγοί διαγωνίζονται σε αγώνες ταχύτητας και ικανότητας σε μία ειδικά κατασκευασμένη αρένα ευφάνταστων εμποδίων, φραγμάτων και... αλμάτων.

«Λατρεύω την ταχύτητα» εξηγεί η Σαρλίζ Θερόν στην ερώτηση γιατί να συνδέσει το όνομά της ως executive producer σ' ένα reality show. Το «Hyperdrive» βέβαια δεν είναι ένα απλό παιχνίδι της reality τηλεόρασης. Κι αυτή η ιδιαιτερότητά του έκανε την πρωταγωνίστρια του «Fast 8» και τη Φουριόζα του «Mad Max: Ο Δρόμος της Οργής» να έχει τόσο ενθουσιασμό που συμμετέχει και υπογράφει την παραγωγή του.

Close

Το «Hyperdrive» έκανε την πρεμιέρα του στο Netflix στις 21 Αυγούστου.

 

Close
03 Jul, 2020 Ώρα 22:34

To Nissan Qashqai ανακηρύχθηκε «Best Car for City Drivers» στη Μ. Βρετανία

Thumbnail

Σε αντίθεση με άλλα βραβεία αυτοκινήτου, οι νικητές των βραβείων New Car του  AutoTrader, αποφασίζονται από το αγοραστικό κοινό της Μεγάλης Βρετανίας το οποίο ψηφίζει κατά πόσο είναι ικανοποιημένο από το αυτοκίνητό του.

Close

Το ιαπωνικό Best seller SUV κατάφερε α αποσπάσει τον τίτλο «Best Car for City Drivers» («Καλύτερο Αυτοκίνητο για τους Οδηγούς της Πόλης») από 9.000 νέους ιδιοκτήτες Qashqai στα βραβεία του AutoTrader.

_

Close

Το κόστος χρήσης

Ο Erin Baker, διευθυντής σύνταξης του AutoTrader δήλωσε : "Το Nissan Qashqai έλαβε αυτή τη διάκριση σε έναν διαγωνισμό με μεγάλο ανταγωνισμό.

Close

Το κόστος χρήσης είναι σημαντικό για τους οδηγούς της πόλης και σε αυτή την περίπτωση το Qashqai θριαμβεύει. Με έναν άψογο συνδυασμό εξαιρετικής αξιοπιστίας, χώρου και άνεσης, το Qashqai είναι ένας ξεκάθαρος νικητής."