Ειδήσεις

07 Mar, 2023 Ώρα 13:22

Το Hyundai N Vision 74 “Best Concept Car of the Year!”

Thumbnail

Οι αναγνώστες του έγκυρου ιταλικού περιοδικού Quattroruote ανέβασαν το Hyundai N Vision 74 στο ψηλότερο σκαλοπάτι, ανακηρύσσοντας το ως “Best Concept Car of the Year!”

Close

Σ’ αυτή την 24η του έκδοση, το περιοδικό παρουσίασε τρεις νέες κατηγορίες βραβεύσεων: Νέο Πειραματικό Μοντέλο, Μοντέλο των Ονείρων και Αυτοκίνητο Τρόπου Ζωής. Για το καθένα, η συντακτική επιτροπή επέλεξε τέσσερα υποψήφια μοντέλα. Το N Vision 74 κέρδισε τη διάκριση εξασφαλίζοντας το 37% του συνόλου των ψήφων των αναγνωστών, μέσα από τα ψηφιακά μέσα επικοινωνίας και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το N Vision 74 έκανε τη πρώτη του εμφάνιση και εντυπωσίασε τους ειδικούς και το κοινό το 2022. Αποτελεί εξαίρετο δείγμα του οράματος της Hyundai για βιώσιμη αυτοκίνηση, που ταυτόχρονα προσφέρει ευχαρίστηση και συγκινήσεις, σε συνδυασμό με υψηλές επιδόσεις. Είναι ένα μοναδικό αυτοκίνητο πειραματικής τεχνολογίας, που συνδυάζει καινοτόμο υβριδική αρχιτεκτονική τεχνολογίας κυψελών υδρογόνου, με μοναδικό σχεδιασμό!

Close
28 Mar, 2023 Ώρα 09:39

Ξεχάστε τα Subaru STi, το μέλλον είναι τα STe

Thumbnail

Η ιστορία του STi, που σημαίνει Subaru Tecnica International, ξεκινά το 1988 με την ίδρυση του σχετικού τμήματος για τη δημιουργία των ικανότερων σε επιδόσεις εκδόσεων.

Close

Μέχρι το 2006 μάλιστα, το STi ήταν με πεζό το «i», ενώ στη συνέχεια εμφανίζεται με κεφαλαίο. Τώρα, με τη Subaru να καταθέτει αίτηση για την κατοχύρωση ως εμπορικό σήμα του Ste, με τη μορφή που το βλέπουμε πιο κάτω, φαίνεται πως έχει έρθει η ώρα για μια μεγάλη αλλαγή στην ιστορία της σπουδαίας ιαπωνικής μάρκας.

 

Close

 

Περίπου ένα χρόνο πριν, η Subaru είχε ανακοινώσει πως δεν θα υπάρχει WRX STI για την τρέχουσα γενιά του Impreza, δηλώνοντας ότι η μάρκα κοιτάζει το μέλλον με βλέμμα στην ηλεκτροκίνηση και πρακτικά «τελειώνοντας» στο τμήμα STI που είναι το αντίστοιχο του «Μ» της BMW. Με τα τρέχοντα δεδομένα πάντως, είναι λίγο νωρίς να κάνουμε οποιαδήποτε πρόβλεψη αναφορικά με το πρώτο μοντέλο που θα έχει το νέο λογότυπο.

Close

 

 

Ούτως ή άλλως, αυτή τη στιγμή η Subaru έχει ένα μόνο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο και αυτό είναι το Solterra που κατασκευάζεται από την Toyota, η οποία το έχει και εκείνη στη γκάμα της ως bZ4X. Αυτό σημαίνει ότι μια έκδοση SΤe του Subaru Solterra μπορεί και να είναι αυτή που θα μεταφέρει τη Subaru στη νέα ηλεκτρική εποχή με έκδοση υψηλής απόδοσης και επιδόσεων.

 

 

Πηγή: newsauto