Ειδήσεις

19 Feb, 2020 Ώρα 21:55

Η εκπομπή Top Gear στην Κύπρο με γυρίσματα στην Achna Speedway!

Thumbnail

Η STS Events και το car.com.cy έχουν χαρμόσυνα νέα για τους φίλους της αυτοκινητιστικής κοινότητας της κύπρου! Βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι η μεγαλύτερη εκπομπή αυτοκινήτου στον κόσμο, το αγαπημένο μας Top Gear, έρχεται στην Κύπρο για να γυρίσει ένα επεισόδιο στη χώρα μας.

Close

Μετά από συζητήσεις με τους παραγωγούς της εκπομπής, η STS Events συμφώνησε με τον παραγωγό της εκπομπής ο οποίος ήρθε στην Κύπρο προ ημερών, για να γίνει ένα θέμα στην πίστα Achna Speedway. Τα παιδιά του Top Gear, έμειναν εντυπωσιασμένα με την πίστα Achna Speedway και την ενημέρωση που έτυχαν από τον Στέλιο Κυθρεώτη της STS Events, στο ότι η Κύπρος διαθέτει μια μεγάλη μάζα φίλων του γρήγορου, βελτιωμένου και JDM αυτοκινήτου. Τελικά, αποφασίστηκε να γίνει ένα γύρισμα στην πίστα, με σενάριο που δεν μπορεί να αποκαλυφθεί!

H αποστολή του καναλιού είναι μεγάλη για το γύρισμα του επεισοδίου στην Κύπρο, και είναι πολύ σημαντικό για την χώρα μας, μια εκπομπή τέτοιου βεληνεκούς να βρίσκεται στην Κύπρο.

Close

Μείνετε συντονισμένοι στο car.com.cy για περισσότερες λεπτομέρειες, σύντομα!

24 Sep, 2020 Ώρα 12:36

H Fiat Chrysler Automobiles προχωρεί με γοργούς ρυθμούς προς την ηλεκτροκίνηση

Thumbnail

Με την παρουσίαση τόσο του νέου αμιγώς ηλεκτρικού Fiat 500, όσο και των νέων plug-in hybrid Jeep Renegade 4xe και Compass 4xe, ο Όμιλος FCA παράλληλα με την ανάπτυξη της εξηλεκτρισμένης γκάμας μοντέλων, αναπτύσσει και μια σειρά πρωτοβουλιών που θα κάνουν πιο πρακτική και προσιτή την ηλεκτροκίνηση. Η νεότερη εξέλιξη σε αυτό το πλάνο αφορά στην εγκατάσταση φορτιστών στους σιδηροδρομικούς σταθμούς της Ιταλίας. Στόχος του Ομίλου FCA είναι η ανάπτυξη ενός ολοκληρωμένου πλαισίου υπηρεσιών που θα καταστήσουν την ηλεκτροκίνηση μια πραγματικά πρακτική, προσιτή και φιλική προς το περιβάλλον λύση αυτοκίνησης. Σε συνέχεια πρωτοβουλιών, όπως η δημιουργία του μεγαλύτερου δικτύου φόρτισης V2G (vehicle-to-grid) στον κόσμο, της εξέλιξης συστημάτων Geofencing, τη δημιουργία εφαρμογών όπως το My Easy Charge για την εύκολη και διαφανή εξόφληση του κόστους φόρτισης, αλλά και πρωτοποριακές συσκευές όπως το easyWallbox, η FCA προχωρά με γρήγορους ρυθμούς και στην ανάπτυξη των δημόσιων δικτύων φόρτισης.

Close

 

 

Η Leasys, η θυγατρική της FCA Bank που ειδικεύεται στις λύσεις μίσθωσης οχημάτων, μέχρι το τέλος του έτους θα έχει εγκαταστήσει 1.200 φορτιστές στα περισσότερα από 400 σημεία εξυπηρέτησης της εταιρείας. Επιπλέον σε συνεργασία με την Enel X και του Ιταλικούς σιδηρόδρομους, φορτιστές 22-KW θα τοποθετηθούν σε σταθμούς τρένων, ξεκινώντας από τον κεντρικό σταθμό της πόλης του Τορίνο και συνεχίζοντας σε πρώτη φάση στους σταθμούς του Μιλάνο, της Ρώμης, της Νάπολι και του Παλέρμο.  Οι φορτιστές θα βρίσκονται αποκλειστικά στη διάθεση των οδηγών με αυτοκίνητα της Leasys, δίνοντας την ευκαιρία για μια πραγματικά πρακτική και άνετη σύνδεση του σιδηρόδρομου με το αυτοκίνητο.

 

Close

 

Με την ανακοίνωση πριν λίγων εβδομάδων του πρωτοποριακού προγράμματος Dream Garage όπου οι αγοραστές του νέου ηλεκτρικού Fiat 500 θα μπορούν μέσω της Leasys να έχουν πρόσβαση για βραχυχρόνια μίσθωση σε μια σειρά αυτοκινήτων του Ομίλου FCA, όπως π.χ. τα Jeep Wrangler και οι Alfa Romeo Giulia και Stelvio, τώρα με την ανάπτυξη του δικτύου φόρτισης η ομάδα e-Mobility της FCA κάνει ακόμα ένα βήμα που ενισχύει περαιτέρω τις προοπτικές τις ηλεκτροκίνησης.

Με την παρουσίαση των νέων εξηλεκτρισμένων μοντέλων της FCA, η Leasys προχωρά με ταχείς ρυθμούς στον εξηλεκτρισμό του στόλου της, με τον στόχο να είναι μέχρι το τέλος του 2021 αυτός να αποτελείται σε ποσοστό 60% από αμιγώς ηλεκτρικά ή Plug-in Hybrid μοντέλα.