Ειδήσεις

20 Aug, 2019 Ώρα 22:19

Η Ford δημιουργεί εθνικές ομάδες gamers ηλεκτρονικών παιχνιδιών

Thumbnail

Σε όλο τον κόσμο εκατομμύρια άνθρωποι καθημερινά οδηγούν ένα εικονικό μοντέλο της Ford συμμετέχοντας σε αγώνες που πραγματοποιούνται ανάμεσα σε μέλη διαδικτυακών κοινοτήτων. Τώρα, η εταιρεία θα αναζητήσει τους καλύτερους online αγωνιζόμενους προκειμένου να συγκροτήσει τις πρώτες ομάδες στο δημοφιλή κόσμο των esports.

Close

Ξεκινώντας από την Gamescom, τη μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή έκθεση ηλεκτρονικών παιχνιδιών, η Ford θα συγκροτήσει εθνικές ομάδες με την ονομασία Fordzilla για τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ισπανία και το Ην. Βασίλειο, αλλά και μία Ευρωπαϊκή ομάδα, η οποία θα περιλαμβάνει τους καλύτερους παίκτες από κάθε χώρα.

 

Close

_

 

Close

Το 2019, η παγκόσμια αγορά των esports αναμένεται να παράξει έσοδα ύψους 1,1 δισεκ. δολαρίων, ποσό αυξημένο κατά 26,7% σε σχέση με εκείνο της περασμένης χρονιάς. Σύμφωνα με τις προβλέψεις, το κοινό που θα δώσει το “παρών” θα φτάσει τα 453,8 εκατομμύρια, από τα οποία τα 201,2 εκατομμύρια είναι πιστοί οπαδοί των esports και τα 252,6 εκατομμύρια περιστασιακοί θεατές. Αντίθετα με τα συνηθισμένα στερεότυπα,o μέσος παίκτης στα esports έχει ηλικία μεταξύ 30-34 ετών.

 

_

Το 2017, η Ford έγινε ο πρώτος κατασκευαστής με δικό του περίπτερο στην έκθεση Gamescom, που φιλοξενεί πάνω από 1.000 εκθέτες και προσελκύει εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο. Πέρσι, η εταιρεία καινοτόμησε αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά ένα νέο μοντέλο εκεί. Πρόκειται για το νέο Ford Ranger Raptor, την έκδοση υψηλών επιδόσεων του δημοφιλέστερου Ευρωπαϊκού pickup.

 

_

 

Μεταξύ άλλων, η Fordzilla θα συμμετέχει και στο βραβευμένο παιχνίδι Forza Motorsport 7, το οποίο αποτελεί προϊόν εξέλιξης της Turn 10 Studios της Microsoft Game Studios. Το Forza είναι σήμερα η δημοφιλέστερη αγωνιστική σειρά της σύγχρονης γενιάς παιχνιδομηχανών προσελκύοντας μία από τις μεγαλύτερες κοινότητες gamers στον κόσμο. Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο παίζουν παιχνίδια Forza κάθε μήνα, με 1 εκατομμύριο παίκτες να επιλέγουν οχήματα Ford.

 

 

Tags
03 Jul, 2020 Ώρα 22:34

To Nissan Qashqai ανακηρύχθηκε «Best Car for City Drivers» στη Μ. Βρετανία

Thumbnail

Σε αντίθεση με άλλα βραβεία αυτοκινήτου, οι νικητές των βραβείων New Car του  AutoTrader, αποφασίζονται από το αγοραστικό κοινό της Μεγάλης Βρετανίας το οποίο ψηφίζει κατά πόσο είναι ικανοποιημένο από το αυτοκίνητό του.

Close

Το ιαπωνικό Best seller SUV κατάφερε α αποσπάσει τον τίτλο «Best Car for City Drivers» («Καλύτερο Αυτοκίνητο για τους Οδηγούς της Πόλης») από 9.000 νέους ιδιοκτήτες Qashqai στα βραβεία του AutoTrader.

_

Close

Το κόστος χρήσης

Ο Erin Baker, διευθυντής σύνταξης του AutoTrader δήλωσε : "Το Nissan Qashqai έλαβε αυτή τη διάκριση σε έναν διαγωνισμό με μεγάλο ανταγωνισμό.

Close

Το κόστος χρήσης είναι σημαντικό για τους οδηγούς της πόλης και σε αυτή την περίπτωση το Qashqai θριαμβεύει. Με έναν άψογο συνδυασμό εξαιρετικής αξιοπιστίας, χώρου και άνεσης, το Qashqai είναι ένας ξεκάθαρος νικητής."