Ειδήσεις

09 Sep, 2022 Ώρα 12:28

Η λέσχη μοτοσυκλετιστών Λευκωσίας κάνει "Πορεία από καρδιάς"

Thumbnail

Η λέσχη μοτοσυκλετιστών Λευκωσίας "Λήδρα" θέλοντας να δείξει την έμπρακτη στήριξη της στις δυσκολίες και στον αγώνα που κάνουν καθημερινά τα παιδιά με καρδιοπάθειες διοργανώνει σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Γονέων και φίλων καρδιοπαθών παιδιών την "Πορεία από καρδιάς".

Close

Μία φιλανθρωπική εκδήλωση που θα γίνει την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022. Η εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί η ώρα 9.30 π.μ. στην πλατεία Φανερωμένης στην παλιά Λευκωσία και η άφιξη των μοτοσυκλετιστών η ώρα 2.00 μ.μ στον ίδιο χώρο.

Πορεία μοτοσυκλετιστών θα περιοδεύσει σε διάφορους Δήμους μαζεύοντας εισφορές.

Close

Στην πλατεία Φανερωμένης από η ώρα 12.30 μ.μ μέχρι η ώρα 7.00 μ.μ θα υπάρχουν περίπτερα με διάφορα προϊόντα για την οικονομική στήριξη του Συνδέσμου.

Σας περιμένουμε λοιπόν όλοι μαζί να στηρίξουμε τα παιδιά με καρδιοπάθειες γιατί στην τελική είναι και δικά μας παιδιά

Close

 

07 Dec, 2022 Ώρα 17:13

Πέντε αστέρια στην ασφάλεια για τα Range Rover και Range Rover Sport

Thumbnail

Το νέο Range Rover και το Range Rover Sport έχουν λάβει και τα δύο τη μέγιστη βαθμολογία πέντε αστέρων στις τελευταίες δοκιμές ασφαλείας της Euro NCAP. Πρόκειται για τις δύο τελευταίες προσθήκες στη γκάμα της μάρκας που βραβεύονται με τα πέντε αστέρια στην ασφάλεια. Κάτι που ξεκίνησε από το Range Rover Evoque το 2011.

Close

Το βραβευμένο νέο Range Rover σημείωσε βαθμολογία 87% για την Προστασία Παιδιών Επιβατών και 72% για τους Ευάλωτους Χρήστες Δρόμου, ενώ το Range Rover Sport πέτυχε βαθμολογία 85% για την Προστασία Ενηλίκων Επιβατών. Και τα δύο SUV έλαβαν 82% για τα συστήματα υποστήριξης των επιβατών σε περίπτωση ατυχήματος. Τα νέα Range Rover και Range Rover Sport μοιράζονται μια σειρά προηγμένων συστημάτων υποστήριξης οδηγού (ADAS) που έχουν σχεδιαστεί για να υποστηρίζουν τον οδηγό και να προστατεύουν τους επιβάτες, όπως: Αυτόνομη πέδηση έκτακτης ανάγκης (AEB), Lane Keep Assist, Emergency Lane Keep Assist, 3D Surround Camera και ClearSight Ground View, Driver Condition Response, Rear Collision Monitor with Occupant Protection Assist, Pre-emptive suspension και Adaptive Parkingist Cruisesist.

 

Close

 

Παράλληλα με τα συστήματα ενεργητικής ασφάλειας, το νέο Range Rover και το Range Rover Sport χρησιμοποιούν τεχνολογίες που στοχεύουν στη βελτίωση της εγρήγορσης του οδηγού και στη μείωση της πιθανότητας απόσπασης της προσοχής. Το ενσωματωμένο Amazon Alexa παρέχει τη δυνατότητα ελέγχου διαφόρων ρυθμίσεων και λειτουργιών χρησιμοποιώντας φυσικές και διαισθητικές φωνητικές εντολές, χωρίς να χρειάζεται να απομακρύνετε τα χέρια από το τιμόνι ή τα μάτια σας από το δρόμο.

Close

 

 

Και τα δύο μοντέλα είναι κατασκευασμένα στην καινοτόμα πλατφόρμα της μάρκας (Modular Longitudinal Architecture), η οποία παρέχει γερές βάσεις για μια σωρεία προηγμένων τεχνολογιών υποστήριξης οδηγού που λειτουργούν αρμονικά για σωστή απόκριση και εκλεπτυσμένη οδήγηση. Το νέο Range Rover, το οποίο είναι διαθέσιμο με διαμορφώσεις τεσσάρων, πέντε και επτά θέσεων, είναι έως και 50% πιο άκαμπτο από τον προκάτοχό του, ενώ το Range Rover Sport είναι 35% πιο άκαμπτο από πριν.

Τα πολυτελή SUV της Land Rover βρίσκονται ήδη στους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου Πηλακούτα. Μοντέλα που διαθέτουν περισσότερα από 50 χρόνια τεχνογνωσίας και πρωτοπορούν, όχι μόνο στις δυνατοτήτων παντός εδάφους αλλά και σε τομείς όπως ο σχεδιασμός, η τεχνολογία, η συνδεσιμότητα και η ασφάλεια.