Ειδήσεις

17 Jul, 2019 Ώρα 10:56

Η μεγάλη οικογένεια του Fiat 500 αγγίζει τα τρία εκατομμύρια πωλήσεις στην Ευρώπη

Thumbnail

Ακόμη ένα ρεκόρ καταφέρνει να σπάσει η εκπληκτική οικογένεια του Fiat 500. Οι αμέτρητες παραλλαγές του θρυλικού 500, το 500L και το 500X συνεχίζουν να γράφουν εντυπωσιακούς αριθμούς πωλήσεων στην Ευρώπη αφού είναι σε θέση να ικανοποιούν τα γούστα μια μεγάλης μερίδας οδηγών διαφορετικών απαιτήσεων και ηλικιών.

Close

Εκτός από το αειθαλές Fiat 500, το ευέλικτο 500L προσαρμόζεται ιδανικά σε νεαρές οικογένειες ενώ το 500X αποτελεί το απόλυτο Ιταλικό crossover με το οποίο μπορεί κάποιος να ζήσει αστικές περιπέτειες. Αρκετά ενδιαφέρον είναι το γεγονός πως η επιτυχία του 500 είναι διεθνής, λόγω του ότι το 62% των πωλήσεων τους προέρχονται από χώρες εκτός Ιταλίας όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, τη Γερμανία και την Ισπανία. 

 

Close

 

Το Fiat 500 που έπιασε το μαγικό αριθμό των τριών εκατομμυρίων ήταν ένα 500 convertible σε λευκούς χρωματισμούς Stella White με ροζ πινελιές, για να αρμόζει απόλυτα με τα μαυρόασπρο εσωτερικό χώρο με φινίρισμα Matelassé και με οικολογικό δέρμα στα καθίσματα. 

Close

Ένα από τα μυστικά της επιτυχίας των 500 είναι η ικανότητα τους να εξερευνούν νέο έδαφος, δημιουργώντας μια καινούργια οικογένεια αυτοκίνητων που αλλάζουν ανάλογα με τις ανάγκες του ιδιοκτήτη, διατηρώντας συνάμα την κλασσική προσωπικότητα ενός Fiat 500. Αυτό το κλασσικό σύμβολο της Ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας αναγνωρίζεται παγκόσμια για το στυλ του, που μπορεί να αντιπροσωπεύει την ιστορία της Fiat, αλλά ταυτόχρονα προκαλεί τα ήθη και έθιμα στον δρόμο του προς το μέλλον σαν ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης που μπορεί κάλλιστα να φιλοξενήσει ολόκληρη οικογένεια, χωρίς περιορισμούς.

 

 

Σήμερα, το Fiat 500 κάνει ακόμη ένα μεγάλο βήμα μπροστά, με δυο νέες προσθήκες στην γκάμα του με τα Star και Rockstar. Τα βλέμματα τραβά επίσης και το νέο 500X, που ανανεώθηκε εντελώς τον προηγούμενο Σεπτέμβριο. Το μοντέλο, που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2014, αποτελεί σταθερά μέλος της κορυφαίας δεκάδας αυτοκινήτων στον τομέα συνολικών πωλήσεων στην Ευρώπη από την πρώτη του μέρα. Το νέο Fiat 500X συνδυάζει ένα στυλ που αψηφά τον χρόνο και σχεδιασμό μαζί με πρωτοποριακή τεχνολογία για να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό οδηγό. Μάλιστα, ήταν το πρώτο Fiat που έφερε τους εξαιρετικούς κινητήρες FireFly Turbo 1.0 και FireFly Turbo 1.3. 

Το άνετο 500L, που αποτελεί την καλύτερη λύση στις ανάγκες της μοντέρνας οικογένειας, έρχεται να ολοκληρώσει την γκάμα. Το 500L ανανεώθηκε το 2017, αποτελεί το απόλυτο «cool και ικανό» μοντέλο, που συνδυάζει το στυλ του 500 μαζί με ένα μοντέρνο Ιταλικό σχεδιασμό. Το μυστικό; Περισσότερος εσωτερικός χώρος, περισσότερη τεχνολογία και περισσότερος χαρακτήρας. 

 

Tags
28 Jan, 2020 Ώρα 22:09

Διάκριση για το Jeep Gladiator

Thumbnail

Στα βραβεία του Four Wheeler που διεξάγονται στην Αμερική, το Jeep Gladiator αναδείχθηκε ως το πλέον ικανό 4x4 Pickup, κατακτώντας τη διάκριση “2020 Pickup of the Year.”

Close

_

 

Close

Δοκιμή 1.000 μιλίων

Μέσα σε μία εβδομάδα οι κριτές του Four Wheeler πραγματοποίησαν σειρά δοκιμών που ξεπέρασαν τα 1.000 μίλια σε διάφορα εδάφη (βράχια, άμμο, λάσπη, χιόνι, κτλ.), αλλά και ειδικές δοκιμασίες όπως διάβαση ξηρών και υδάτινων κολλημάτων, τεστ στεγανότητας, κτλ.

Close
 

Τo βραβείο “Pickup Truck of the Year” του Four Wheeler μετρά 31 χρόνια ζωής και αποτελεί τη σημαντικότερη διάκριση για αυτή την ιδιαίτερα δημοφιλή στις Η.Π.Α. κατηγορία οχημάτων.