Ειδήσεις

24 Jan, 2020 Ώρα 11:00

Η νέα ηλεκτρική υπογραφή της Citroen

Thumbnail

Την εφετινή χρονιά, η γαλλική φίρμα θα λανσάρει έξι νέα ηλεκτρικά και plug-in hybrid αυτοκίνητα. Όλα αυτά τα οχήματα, αλλά και όσα θα ακολουθήσουν θα φέρουν καινούργιο λογότυπο, καθώς και την εταιρική υπογραφή «INSPIRËD BY YOU ALL».

Close

 

 

Το συγκεκριμένο moto αφορά τα ηλεκτρικά και επαναφορτιζόμενα υβριδικά μοντέλα στην γκάμα της Citroen. Το γράμμα «E» με τα διαλυτικά εκφράζει τη λέξη ëlectric, ενώ το «all» στην έκφραση «INSPIRËD BY YOU ALL» υποστηρίζει τη στρατηγική της μάρκας για τη δημιουργία προσιτών ηλεκτρικών μοντέλων για όλους.

Τα διαλυτικά θα συναντώνται και στα υβριδικά, καθώς θα έχουν στην πόρτα του χώρου των αποσκευών το λογότυπο «ḧybrid».

Close

Επίσης, η γαλλική εταιρεία ανακοίνωσε ότι στις 27 Φεβρουαρίου θα αποκαλύψει ένα πολύ σημαντικό μοντέλο, χωρίς όμως να δίνει καμία επιπλέον πληροφορία.

22 Feb, 2020 Ώρα 21:52

Το νέο super sport car της Maserati ονομάζεται MC20

Thumbnail

Στα τέλη Μαΐου, στη Μόντενα της Ιταλίας, η Maserati θα παρουσιάσει το νέο μοντέλο της γκάμας της, με την κατασκευή του να γίνεται στο ιστορικό εργοστάσιο της Viale Ciro Menotti.

Close

 

 

Όπως ανακοίνωσε η ιταλική φίρμα, το αυτοκίνητο ανήκει στην κατηγορία των super sport και ονομάζεται MC20. Τα δύο πρώτα γράμματα παραπέμπουν στο Maserati Corse και ο αριθμός στο 2020, έτος που σηματοδοτεί την έναρξη της νέας εποχής της εταιρείας.

Περισσότερες πληροφορίες για το όχημα θα δοθούν το επόμενο διάστημα. Στις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα, το αμάξωμα είναι πλήρως καμουφλαρισμένο, ωστόσο διακρίνονται η σιλουέτα του, τα διογκωμένα πίσω φτερά και οι τεράστιες εισαγωγές αέρα στους θόλους.

Close

 

Πηγη: Zougla.gr

Tags