Ειδήσεις

01 Mar, 2021 Ώρα 10:30

Η Peugeot άλλαξε το λογότυπό της

Thumbnail

Έντονο, κομψό, δυναμικό. Το χαρακτηριστικό έμβλημα του λιονταριού που κοσμεί όλα τα μοντέλα της γαλλικής φίρμας άλλαξε, προβάλλοντας τη νέα εποχή της Peugeot.

Close

Από το 1850, η φημισμένη εταιρεία έχει παρουσιάσει 10 σήματα, έχοντας ως πρωταγωνιστή το κεφάλι του λιονταριού. Η ενδέκατη εκδοχή που παρουσιάστηκε πριν λίγες ώρες, ακολουθεί μια πιο εξορθολογισμένη και ποιοτική φιλοσοφία.

Το λογότυπο σχεδιάστηκε από το τμήμα Peugeot Design Lab και σκοπός αυτής της αλλαγής ήταν να συμβαδίζει με τις νέες τάσεις της εποχής, τον ψηφιακό κόσμο, τα εκσυγχρονισμένα αυτοκίνητα της μάρκας και την βιώσιμη κινητικότητα.

Close

Με αυτό το σήμα, η εταιρεία ενώνει την παράδοση με τον μοντερνισμό, είναι έτοιμη για νέες κατακτήσεις, για την επιτάχυνση της ανάπτυξής της σε παγκόσμιο επίπεδο και την προώθηση της τεχνογνωσίας της και του γαλλικού στυλ.

Το νέο λογότυπο θα χρησιμοποιηθεί παντού, σε όλα τα προϊόντα, στις σελίδες στο διαδίκτυο, στα social media και στα καταστήματα.

Close

 

 

 

14 Apr, 2021 Ώρα 16:25

Ανώτατη διάκριση στην ασφάλεια για το νέο Renault Arkana

Thumbnail

Άλλη μια διάκριση ασφάλειας πρόσθεσε στην ήδη πλούσια λίστα της η Renault. Αυτή τη φορά πρόκειται για το Arkana. Το ολοκαίνουριο Coupe SUV, που αναμένεται σύντομα στους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου Πηλακούτα, θα τοποθετείται μεταξύ των μοντέλων Captur και Kadjar.

Close

Στο καινούργιο Renault Arkana έχει απονεμηθεί η μέγιστη βαθμολογία ασφαλείας 5 αστέρων από τους ειδικούς του ανεξάρτητου οργανισμού ασφάλειας Euro NCAP, καθιστώντας το σαν ένα από τα ασφαλέστερα αυτοκίνητα στον δρόμο. Διαθέτοντας τον πιο πρόσφατο εξοπλισμό παθητικής και ενεργητικής ασφάλειας - συμπεριλαμβανομένης μιας σειράς Advanced Systems Assistance Systems (ADAS) - το ολοκαίνουργιο Arkana ενισχύει τη δέσμευση της Renault για την κατασκευή των ασφαλέστερων οχημάτων για τους πελάτες της.

 

Close

 

Το νέο Renault Arkana είναι εξοπλισμένο με την τελευταία τεχνολογία ADAS που περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα των βοηθημάτων ασφαλείας με συστήματα όπως: το Adaptive Cruise Control με Stop&Go, αναγνώριση πινακίδων κυκλοφορίας, προειδοποίηση τυφλών σημείων, το Lane Keep Assist και πολλά άλλα. Αυτά τα συστήματα ασφαλείας συνδυάζονται για να προσφέρουν μεγαλύτερη σιγουριά στον οδηγό, στους επιβάτες και σε άλλους χρήστες του δρόμου.

Close

Πέραν από την ασφάλεια, οι πελάτες θα επωφεληθούν από τον συνδυασμό της εντυπωσιακής σιλουέτας του coupe, την κομψή σχεδίαση και το δυναμικό εμπρόσθιο άκρο που συνδυάζονται για να προσφέρουν ένα μοναδικό νέο μοντέλο SUV.