Ειδήσεις

26 Jun, 2024 Ώρα 08:34

Η Range Rover είναι ο επίσημος χορηγός του τουρνουά Wimbledon

Thumbnail

Η Range Rover, η κορυφαία μάρκα πολυτελών SUV στον κόσμο ανακοίνωσε την επίσημη συνεργασία της με το φετινό τουρνουά τένις του Wimbledon. Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Range Rover συμμετέχει ως επίσημος χορηγός με το παλαιότερο τουρνουά τένις στον κόσμο.

Close

Το τουρνουά του Wimbledon είναι το κατεξοχήν βρετανικό αθλητικό highlight του καλοκαιριού, το οποίο θα παρακολουθήσουν εκατομμύρια θεατές παγκοσμίως. Ο θεσμός θα υποστηριχθεί για πρώτη φορά με τη Range Rover ως επίσημο συνεργάτη οχημάτων για το 2024. Με τη μετάβαση από την Jaguar στην Range Rover, η υποστήριξη της JLR προς το τουρνουά διαρκεί πλέον περισσότερο από μία δεκαετία.

 

Close

 

Ο στόλος της μάρκας θα περιλαμβάνει τα τελευταία plug-in ηλεκτρικά υβριδικά μοντέλα Range Rover και Range Rover Sport όπου θα χρησιμοποιηθούν για τη μεταφορά των παικτών, των ομάδων τους και των αξιωματούχων από και προς τους επίσημους χώρους διεξαγωγής του τουρνουά. Τα plug-in ηλεκτρικά υβριδικά μοντέλα Range Rover και Range Rover Sport θα χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις φόρτισης στο χώρο του τουρνουά για να μεγιστοποιηθεί η χρήση της αμιγώς ηλεκτρικής αυτονομίας του Range Rover που φτάνει τα 75 μίλια.

Close

Η μείωση των εκπομπών ρύπων των οχημάτων αποτελεί κρίσιμο στοιχείο της θετικής δέσμευσης του Wimbledon για το περιβάλλον. Η υποδομή φόρτισης στο πρόσφατα ολοκληρωμένο Indoor Tennis Centre τροφοδοτείται από ανανεώσιμη ηλεκτρική ενέργεια και είναι ικανή να φιλοξενήσει αυξανόμενο αριθμό υβριδικών και ηλεκτρικών οχημάτων, καθώς συνεχίζεται η πρόοδος προς την επίτευξη του στόχου του All England Club για καθαρές μηδενικές λειτουργικές εκπομπές το 2030.

Η Range Rover δίνει το παράδειγμα με εκπληκτική τεχνολογία, απαράμιλλη φινέτσα και απαράμιλλο εύρος δυνατοτήτων, που βασίζονται σε πάνω από πενήντα χρόνια εξέλιξης- παρέχοντας τα πιο πολυτελή SUV για παγκόσμιους πελάτες. Κάθε Range Rover είναι διαθέσιμο ως plug-in ηλεκτρικό υβριδικό, ενώ το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό Range Rover αναμένεται να αποκαλυφθεί αργότερα φέτος. 

 

10 Jul, 2024 Ώρα 14:18

Red Dot Design Award για το Hyundai SANTA FE XRT!

Thumbnail

Στη σειρά των Red Dot Design Awards έρχεται να προστεθεί η νέα διάκριση της Hyundai, με το Santa Fe XRT Concept, που εξασφάλισε ακόμα ένα βραβείο Red Dot Design, στην κατηγορία “Αυτοκίνητα”.

Close

“Είναι μια εξαιρετική τιμή, αυτή η αναγνώριση από τα Red Dot Design Awards για τον πρωτοποριακό σχεδιασμό του πειραματικού μας μοντέλου”, δήλωσε ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος επικεφαλής της Παγκόσμιας Ομάδας Σχεδιασμού της Hyundai. “Αυτή η τιμή έρχεται να επιβραβεύσει τα εκπληκτικά επιτεύγματα και την αφοσίωση των ταλαντούχων σχεδιαστών μας. Εργάστηκαν αδιάκοπα μαζί με τους μηχανικούς μας στο Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης. Η βράβευση υπογραμμίζει επίσης την αξία της μάρκας Hyundai ανά το παγκόσμιο”, ολοκλήρωσε.

Το Santa Fe XRT Concept, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά μαζί με το νέο Santa Fe, το 2023, είναι σχεδιασμένο για να ικανοποιεί τις ανάγκες των οδηγών που λατρεύουν την περιπέτεια. Το XRT ανταποκρίνεται εξαιρετικά σε ανταγωνιστικό, δύσκολο έδαφος με αυτοπεποίθηση και άνεση. Έχει σχεδιαστεί ειδικά για να εξάπτει το απόλυτο πνεύμα της περιπέτειας ικανοποιώντας όλων των ειδών τις ανάγκες μιας τέτοιας πρόκλησης.

Close