Ειδήσεις

15 Jun, 2020 Ώρα 22:40

Η συλλογή επίπλων της Bentley

Thumbnail

H Bentley Home παρουσιάζει τη Newent Collection, μία συλλογή επίπλων που φέρνει τη δεξιοτεχνία και την πολυτέλεια της Bentley, στο σπίτι.

Close

Κάθε κομμάτι από τη νέα συλλογή επίπλων είναι φινιρισμένο στο χέρι και συνδυάζει την παραδοσιακή χειρωνακτική δεξιοτεχνία με νέες τεχνολογίες, με πιστότητα στο πνεύμα της υπέρτατης πολυτέλειας, που χαρακτηρίζει τα αυτοκίνητα της Bentley Motors.

_

Close

 

Αισθητική by Bentley Motors

Close

Τα εντυπωσιακά έπιπλα αντλούν έμπνευση τόσο από την παράδοση όσο και από το μοντέρνο σχεδιασμό και επικοινωνούν την προσωπικότητα και την αισθητική της Bentley Motors. Οι φόρμες και τα εμβληματικά σχήματα των μοντέλων Bentley, νέων και παλαιότερων, παράλληλα με τα πολύτιμα υλικά και την ποιότητα που χαρακτηρίζουν τους εσωτερικούς χώρους των αυτοκινήτων, βρίσκουν θέση στη σχεδιαστική γλώσσα της Bentley Home.

Σχεδιασμένες από τον διάσημο Carlo Colombo, εκφράζοντας την αριστεία της ιταλικής δεξιοτεχνίας, οι δημιουργίες Newent είναι οι τελευταίες προσθήκες στη συλλογή Bentley Home. Ο καναπές Newent είναι το αστέρι της συλλογής, συνδυαζόμενος με μια εκπληκτική πολυθρόνα, μία καρέκλα και ένα κρεβάτι. Τα κομμάτια, ανάλογα με το γούστο του πελάτη μπορούν είτε να επικαλυφθούν πλήρως από πολυτελές δέρμα ή ύφασμα, είτε με καπλαμά, από γνήσιο ξύλο καρυδιάς.

_

 

Εξαιρετικές... καμπύλες

Οι καμπύλες των σχεδίων Newent, παραπέμπουν σε αυτές της εμβληματικής Richmond Collection, της πρώτης σειράς Bentley Home, που κυκλοφόρησε το 2013. Αυτή η διακεκριμένη, προηγούμενη συλλογή, αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τη γραμμή Newent, η οποία εκφράζεται από πιο μαλακά σχήματα, εξερευνώντας την ελευθερία των κυματοειδών γραμμών.

Για την επίτευξη των εξαιρετικών προδιαγραφών που απαιτούνται για την ολοκλήρωση ενός κομματιού επίπλων Bentley Home, είναι απαραίτητη η ανθρώπινη πινελιά. Η επένδυση, για παράδειγμα, τοποθετείται με χρήση πρέσας κενού, σε υψηλή θερμοκρασία. Τα καλούπια, που απαιτούν την χειροτεχνία εξειδικευμένων τεχνιτών, κατασκευάζονται αποκλειστικά για τη συλλογή Newent. Η όλη διαδικασία είναι εξαιρετικά ακριβής και ολοκληρώνεται με το χέρι. Η διπλή καμπύλη στην κάτω πλευρά του σκελετού δεν παρουσιάζει εμφανείς αρμούς ή συνδέσεις μεταξύ των τμημάτων. Αυτό το αποτέλεσμα είναι εφικτό μέσω της τεχνικής κατασκευής της θερμοδιαμόρφωσης, η οποία χρησιμοποιεί καινοτόμες διαδικασίες και υλικά.

_

Τόσο η Bentley Home όσο και η Bentley Motors χρησιμοποιούν από κοινού πρέσες υψηλής συχνότητας για καμπύλα κομμάτια. Κοινή χρήση μιας πολύ προηγμένης τεχνολογίας που μπορεί να δημιουργήσει αυτά τα ομαλά και στρογγυλεμένα σχήματα που έχουν καταστεί τόσο εικονικά. Και οι δύο μάρκες ακολουθούν επίσης την ίδια διαδικασία για τη συντήρηση του καπλαμά, αποθηκεύοντας ξύλα σε δωμάτια με σταθερή θερμοκρασία για να αποφευχθούν αλλαγές στα μοτίβα του ξύλου που μπορεί να προκύψουν από την έκθεση στον αέρα ή τις διακυμάνσεις στην υγρασία.

 

10 Jul, 2020 Ώρα 17:33

Galatariotis Motors: Πήρε την Honda με νέο showroom & γκαράζ

Thumbnail

Μια πολύ σημαντική εξέλιξη προκύπτει στον τομέα των αντιπροσωπειών αυτοκινήτων στην Κύπρο αφού ένας νέος παίκτης κάνει δυναμικό μπάσιμο. Η Galatariotis Motors, μέλος του Galatariotis Group, είναι και επίσημα ο νέος αντιπρόσωπος της Honda στην Κύπρο. Με νέο showroom, νέο γκαράζ και υψηλές βλέψεις, η Galatariotis Motors, μπαίνει δυναμικά στην κυπριακή αγορά αυτοκινήτου και είναι έτοιμη κνα πρωταγωνιστήσει. 

Close

Επικοινωνήσαμε με τον Διευθυντή Πωλήσεων της Galatariotis Motors κ. Μανώλη Μηναϊδη ο οποίος μας μίλησε για τους στόχους της εταιρείας, το νέο showroom και νέο γκαράζ που ετοιμάζονται, το πλάνο της εταιρείας για να βρεθεί η Honda ψηλά στις προτιμήσεις των πολιτών στην Κύπρο, καθώς και το ιδιαίτερο βάρος που αναμένεται να δώσει η εταιρεία στις μοτοσυκλέτες Honda που παραδοσιακά πρωταγωνιστούν στην Κύπρο. 

 

Close

 

Ζητήσαμε αρχικά από τον κ.Μηναϊδη να μας μιλήσει για τον Όμιλο Γαλαταριώτη και σε ποιους τομείς δραστηριοποιείται. 

Close

‘’Ο όμιλος ασχολείται με την προμήθεια και συντήρηση ακτινοδιαγνωστικών μηχανών και ιμάντων μεταφοράς αποσκευών  στην Κύπρο και Ελλάδα, με την παροχή ηλεκτρομηχανολογικών υπηρεσιών, προμήθεια και συντήρηση τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού αντιπροσωπεύοντας την LG – ERICSSON, με την διαχείριση ακινήτων, με την παροχή υπηρεσιών στενοτύπισης και τέλος  με την διαχείριση ζωικών αποβλήτων από 3 μονάδες εργοστασίων’’.

 

Το νέο βήμα λοιπόν του Ομίλου είναι η δημιουργία της Galatariotis Motors η οποία ανέλαβε από τον Μάιο και επίσημα την αντιπροσωπεία της Honda στην Κύπρο.

 

Ποιος ο στόχος σας και ποια θα είναι τα επόμενα σας βήματα;

‘’Στόχος μας είναι να μεταφέρουμε στο κόσμο την γνώση για τη νέα γενιά αυτοκινήτων που θα είναι πολύ πιο οικονομικά, φιλικά προς το περιβάλλον και με την τεχνολογία που διαθέτουν θα διασφαλίζουν ένα άνετο και πιο ασφαλή οδήγημα. Εξίσου σημαντικός στόχος είναι οι καταναλωτές να μας προτιμούν όχι μόνο για τα ξεχωριστά προϊόντα που προσφέρει η Honda, αλλά και για την σχέση που θα δημιουργήσουμε μαζί τους. Η σχέση μας με τους πελάτες θέλουμε να είναι συνώνυμη με τη Honda, ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ. 

Τα επόμενα βήματά μας περιλαμβάνουν τη δημιουργία μιας νέας μονάδας γκαράζ αλλά και εκθεσιακού χώρου που θα μας επιτρέψουν να είμαστε όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικοί και ευέλικτοι στις νέες ανάγκες της αγοράς’’.

 

Δίπλα δίπλα showroom και γκαράζ

Με συστήματα τελευταίας τεχνολογίας θα εξοπλιστεί το νέο γκαράζ της Honda όπως μας τόνισε ο κ. Μηναϊδης με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών. Το νέο γκαράζ αλλά και το νέο showroom της εταιρείας θα βρίσκεται στην οδό  Μάρκου Μπότσαρη κοντά στο Λαϊκό Καφεκοπτείο, στο Καϊμακλί.

‘’Το νέο γκαράζ θα τηρεί όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές της Honda και θα διαθέτει συστήματα τελευταίας τεχνολογίας για την καλύτερη και πιο γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Για παράδειγμα θα προσφέρουμε εκτός από την συντήρηση των αυτοκινήτων, μέτρημα τιμονιού, αλλαγή ελαστικών, ακόμη και πλύσιμο. Προσφέροντας όλα τα πιο πάνω στον ίδιο χώρο, εξασφαλίζουμε άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας μειώνοντας έτσι επιπλέον κόστος και χρόνο''.

 

Το νέο showroom

Το νέο showroom της Λευκωσίας θα βρίσκεται στον ίδιο χώρο με το νέο γκαράζ μας, για δύο λόγους όπως μας ανέφερε ο κ. Μηναϊδης.

‘’Ο πρώτος έχει να κάνει με τους υφιστάμενους πελάτες μας, οι οποίοι έρχονται για συντήρηση του αυτοκινήτου τους και θα μπορούν ταυτόχρονα να δουν και να ενημερωθούν για τα τελευταία μας μοντέλα. Ο δεύτερος έχει να κάνει με τους νέους πελάτες που ενδιαφέρονται για την αγορά ενός νέου αυτοκινήτου, στους οποίους θα δίνετε η δυνατότητα να δουν τις νέες μας εγκαταστάσεις και να διαπιστώσουν τον επαγγελματισμό του προσωπικού στο γκαράζ μας. Επίσης θα εξοικονομήσουμε χρόνο στην παράδοση αυτοκινήτων’’.

 

Ιδιαίτερο βάρος στις μοτοσυκλέτες

Είναι γνωστό ότι όπως και σε όλο τον κόσμο, έτσι και στην Κύπρο οι μοτοσυκλέτες Honda πρωταγωνιστούν.

Η Galatariotis Motors θα δώσει ιδιαίτερο βάρος και στις μοτοσυκλέτες με στόχο να ενδυναμώσει ακόμα περισσότερο την συγκεκριμένη αγορά. 

‘’Θα εκπροσωπούμε στην Κύπρο των μεγαλύτερο κατασκευαστή μοτοσυκλετών στον κόσμο, και θα ήταν μοιραία παράληψη μας να μην δώσουμε ιδιαίτερο βάρος. Τα τελευταία χρόνια στην Κύπρο οι μοτοσυκλέτες Ηonda διατηρούν πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά και είναι κάτι που θα θέλαμε να διατηρήσουμε και συγχρόνως να ενδυναμώσουμε ακόμη περισσότερο’’.

 

Πηγή: Brief.com.cy