Ειδήσεις

10 Nov, 2023 Ώρα 15:55

Η Toyota παρήγαγε το 300.000.000στό της αυτοκίνητο

Thumbnail

Η Toyota ανακοίνωσε ότι ξεπέρασε την συνολική παγκόσμια παραγωγή των 300 εκατομμυρίων αυτοκινήτων, συμπεριλαμβανομένων των αριθμών παραγωγής του Σεπτεμβρίου του 2023.

Close

Αυτός ο αριθμός επιτεύχθηκε 88 χρόνια και δύο μήνες μετά την παραγωγή του πρώτου αυτοκινήτου της Toyota, το φορτηγό Model G1, που κατασκευάστηκε από το τμήμα παραγωγής αυτοκινήτων της Toyoda Automatic Loom Works, (αργότερα Toyota Industries Corporation) τον Αύγουστο του 1935.

 

Close

 

Από τα 300 εκατομμύρια αυτοκίνητα, τα 180,52 εκατομμύρια έχουν παραχθεί στην Ιαπωνία και τα 119,6 εκατομμύρια εκτός αυτής. Το μοντέλο με τη μεγαλύτερη συνολική παραγωγή είναι το Corolla, καθώς η σωρευτική παγκόσμια παραγωγή αγγίζει τα 53.399.000.

Close
10 Jul, 2024 Ώρα 14:18

Red Dot Design Award για το Hyundai SANTA FE XRT!

Thumbnail

Στη σειρά των Red Dot Design Awards έρχεται να προστεθεί η νέα διάκριση της Hyundai, με το Santa Fe XRT Concept, που εξασφάλισε ακόμα ένα βραβείο Red Dot Design, στην κατηγορία “Αυτοκίνητα”.

Close

“Είναι μια εξαιρετική τιμή, αυτή η αναγνώριση από τα Red Dot Design Awards για τον πρωτοποριακό σχεδιασμό του πειραματικού μας μοντέλου”, δήλωσε ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος επικεφαλής της Παγκόσμιας Ομάδας Σχεδιασμού της Hyundai. “Αυτή η τιμή έρχεται να επιβραβεύσει τα εκπληκτικά επιτεύγματα και την αφοσίωση των ταλαντούχων σχεδιαστών μας. Εργάστηκαν αδιάκοπα μαζί με τους μηχανικούς μας στο Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης. Η βράβευση υπογραμμίζει επίσης την αξία της μάρκας Hyundai ανά το παγκόσμιο”, ολοκλήρωσε.

Το Santa Fe XRT Concept, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά μαζί με το νέο Santa Fe, το 2023, είναι σχεδιασμένο για να ικανοποιεί τις ανάγκες των οδηγών που λατρεύουν την περιπέτεια. Το XRT ανταποκρίνεται εξαιρετικά σε ανταγωνιστικό, δύσκολο έδαφος με αυτοπεποίθηση και άνεση. Έχει σχεδιαστεί ειδικά για να εξάπτει το απόλυτο πνεύμα της περιπέτειας ικανοποιώντας όλων των ειδών τις ανάγκες μιας τέτοιας πρόκλησης.

Close