Ειδήσεις

22 Oct, 2019 Ώρα 13:09

Η Toyota teasάρει το τουμπανιασμένο Supra 3000GT Concept

Thumbnail

Στις 5 Νοεμβρίου ανοίγει τις πύλες της η αμερικάνικη έκθεση βελτιωμένων, SEMA και εκεί η Toyota θα παρουσιάσει το Supra 3000GT Concept. Για το λόγο αυτό, η ιαπωνική εταιρία δίνει σήμερα στη δημοσιότητα μερικές teaser φωτογραφίες και ένα video του “τουμπανιασμένου” πρωτοτύπου.

Close

 

 

Το υλικό που έδωσε η Toyota είναι ικανό για να ενθουσιάσει τους οπαδούς της νέας Supra, καθώς το αυτοκίνητο φαίνεται να αντλεί έμπνευση από την Toyota Supra TRD3000GT concept του 1994. Η σύγχρονη εκδοχή της διαθέτει αεραγωγούς στο εμπρός καπό, carbon εμπρός spoiler και μια τεράστια πίσω αεροτομή. Ακόμα, φέρει φαρδύτερα φτερά, πιο άγριους προφυλακτήρες και ειδικές ζάντες.

Δεν είναι σαφές αυτή τη στιγμή εάν η TRD θα βελτιώσει μηχανικά το αυτοκίνητο, ούτε αν σκοπεύει να βάλει στην παραγωγή τα μέρη που διαθέτει το πρωτότυπο, αλλά αυτή η προοπτική φαίνεται αρκετά πιθανή. Η TRD έχει ήδη παρουσιάσει ένα κιτ για τη Supra, το οποίο είναι διαθέσιμο στην Ιαπωνία.

Close

 

28 Jan, 2020 Ώρα 22:09

Διάκριση για το Jeep Gladiator

Thumbnail

Στα βραβεία του Four Wheeler που διεξάγονται στην Αμερική, το Jeep Gladiator αναδείχθηκε ως το πλέον ικανό 4x4 Pickup, κατακτώντας τη διάκριση “2020 Pickup of the Year.”

Close

_

 

Close

Δοκιμή 1.000 μιλίων

Μέσα σε μία εβδομάδα οι κριτές του Four Wheeler πραγματοποίησαν σειρά δοκιμών που ξεπέρασαν τα 1.000 μίλια σε διάφορα εδάφη (βράχια, άμμο, λάσπη, χιόνι, κτλ.), αλλά και ειδικές δοκιμασίες όπως διάβαση ξηρών και υδάτινων κολλημάτων, τεστ στεγανότητας, κτλ.

Close
 

Τo βραβείο “Pickup Truck of the Year” του Four Wheeler μετρά 31 χρόνια ζωής και αποτελεί τη σημαντικότερη διάκριση για αυτή την ιδιαίτερα δημοφιλή στις Η.Π.Α. κατηγορία οχημάτων.