Ειδήσεις

06 Mar, 2019 Ώρα 23:23

Ηλεκτρικά όλα τα Honda μέχρι το 2025

Thumbnail

Κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου στη Γενεύη, η Honda "μίλησε" για επιτάχυνση των φιλοδοξιών της στον τομέα της ηλεκτροκίνησης. Συγκεκριμένα, η εταιρία ανακοίνωσε την πρόθεσή της το 100% των Ευρωπαϊκών της πωλήσεων να αποτελείται από ηλεκτρικά/plug-in υβριδικά συστήματα κίνησης μέχρι το 2025.

Close

Η νέα φιλοδοξία επιταχύνει το στόχο που είχε τεθεί το 2017 για τον εξηλεκτρισμό των δύο τρίτων των πωλήσεών της μέχρι το 2025, και γίνεται πλέον πρώτη προτεραιότητα για την παγκόσμια μετάβαση της Honda στην ηλεκτροκίνηση, στο πλαίσιο του οράματός της για το 2030.

 

Close

Μία ακόμα απόδειξη των φιλοδοξιών της Honda στον τομέα του εξηλεκτρισμού είναι το Honda e Prototype. Κάνοντας την παγκόσμια πρεμιέρα του στη Γενεύη, το αυτοκίνητο προϊδεάζει για το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο παραγωγής (με μπαταρία) της  Honda για την Ευρωπαϊκή αγορά. Μοντέλο πόλης για καθημερινές μετακινήσεις, το αυτοκίνητο προσφέρει ανταγωνιστική αυτονομία πάνω από 200χλμ.και δυνατότητα «ταχείας φόρτισης» στο 80% μέσα σε 30 λεπτά.

Επίσης προσφέρει τη δυναμική οδική συμπεριφορά για την οποία φημίζεται η  Honda με σπορ πίσω κίνηση. Η έκδοση παραγωγής του Honda e Prototype θα αποκαλυφθεί αργότερα μέσα στη χρονιά. Οι πελάτες μπορούν να εγγραφούν στη λίστα για ενημερώσεις, στο διαδικτυακό τόπο της Honda τώρα, ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν μία κράτηση για το αυτοκίνητο σε επιλεγμένες Ευρωπαϊκές αγορές, στις αρχές του καλοκαιριού.

Close

Μέχρι σήμερα, η Honda έχει λάβει 15.000 δηλώσεις ενδιαφέροντος για το Honda e Prototype.

 

 

28 Jan, 2020 Ώρα 22:09

Διάκριση για το Jeep Gladiator

Thumbnail

Στα βραβεία του Four Wheeler που διεξάγονται στην Αμερική, το Jeep Gladiator αναδείχθηκε ως το πλέον ικανό 4x4 Pickup, κατακτώντας τη διάκριση “2020 Pickup of the Year.”

Close

_

 

Close

Δοκιμή 1.000 μιλίων

Μέσα σε μία εβδομάδα οι κριτές του Four Wheeler πραγματοποίησαν σειρά δοκιμών που ξεπέρασαν τα 1.000 μίλια σε διάφορα εδάφη (βράχια, άμμο, λάσπη, χιόνι, κτλ.), αλλά και ειδικές δοκιμασίες όπως διάβαση ξηρών και υδάτινων κολλημάτων, τεστ στεγανότητας, κτλ.

Close
 

Τo βραβείο “Pickup Truck of the Year” του Four Wheeler μετρά 31 χρόνια ζωής και αποτελεί τη σημαντικότερη διάκριση για αυτή την ιδιαίτερα δημοφιλή στις Η.Π.Α. κατηγορία οχημάτων.