Ειδήσεις

13 Mar, 2023 Ώρα 17:04

Indian Motorcyels και Jack Daniel's συνεργάζονται ξανά

Thumbnail

Η Indian Motorcycles ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τo Jack Daniel's για τη δημιουργία μιας νέας ειδικής έκδοσης Indian Chief Bobber Dark Horse. Το αποτέλεσμα ονομάζεται Jack Daniel's Limited Edition Indian Chief Bobber Dark Horse.

Close

Aυτή η περιορισμένης έκδοσης Indian Chief Bobber ξεχωρίζει για έναν συγκεκριμένο λόγο, ο οποίος είναι ότι μπέρμπον Jack Daniel's θα αναμειχθεί με το χρώμα "Super Graphite Metallic" της μοτοσυκλέτας - μια παγκόσμια πρωτοπορία, ενώ είναι η έβδομη ειδική έκδοση μοτοσυκλέτας που προέρχεται από μια συνεργασία μεταξύ Indian και Jack Daniel's.

 

Close

 

Εκτός από το ιδιαίτερο χρώμα, η μοτοσυκλέτα θα έχει επίσης πολλά άλλα χαρακτηριστικά που την ξεχωρίζουν από την τυπική Chief Bobber Dark Horse. Για παράδειγμα, υπάρχει η επωνυμία του Jack Daniel's σε διάφορα σημεία της μοτοσυκλέτας, συμπεριλαμβανομένου ενός σήματος της Montana Silversmiths που αναφέρει τον μοναδικό σειριακό αριθμό κάθε μονάδας. Επιπλέον, η υπογραφή του Jack Daniel's βρίσκεται στο πίσω φτερό και είναι χαραγμένη στην εξάτμιση. Οι ζάντες των τροχών είναι λευκές στο κέντρο, η σέλα μονή και υπάρχει το χαρακτηριστικό φέρινγκ της Klock Werks.

Close

 

 

Ο Greg Luehrs, Διευθυντής Χορηγιών και Συνεργασιών για το Jack Daniel's, δήλωσε: "Στο Jack Daniel's ζούμε με το σύνθημα, "Κάθε μέρα που το φτιάχνουμε, θα το κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερα." Η Indian Motorcycle μοιράζεται αυτή τη φιλοσοφία, και αυτός είναι ο λόγος που αυτή η συνεργασία ήταν τόσο επιτυχημένη".

 

 

"Το ότι μια συμφωνία μέσω χειραψίας έχει δώσει τη θέση της σε επτά χρόνια απίστευτων μοτοσυκλετών περιορισμένης έκδοσης είναι πραγματικά εκπληκτικό και είναι σωστό να τιμήσουμε το δοκιμασμένο και αληθινό Old No. 7 του Jack, με αυτήν την έβδομη συλλεκτική μοτοσυκλέτα".

 

 

Ο Aaron Jax, Αντιπρόεδρος της Indian Motorcycles, δήλωσε: "Η Jack Daniel's Limited Edition Indian Chief Bobber Dark Horse είναι μια ακόμη ισχυρή και δυναμική αναπαράσταση της ποιότητας, της δεξιοτεχνίας και της προσοχής στη λεπτομέρεια που είναι ο πυρήνας και για τις δύο εταιρίες μας. Αυτή τη φορά, αποφασίσαμε να αποτίσουμε φόρο τιμής στο εμβληματικό Jack Daniel's Old No. 7 - το πιο εμβληματικό από τα ουίσκι του Jack Daniel's - συνδυάζοντάς το με την Chief Bobber Dark Horse. Και τα δύο προϊόντα είναι διαχρονικά, πρωτότυπα αμερικάνικα που μοιράζονται έναν συνδυασμό απλότητας και κορυφαίας ποιότητας".

 

 

Θα κατασκευαστούν μόνο 177  τέτοιες μοτοσυκλέτες και θα είναι διαθέσιμες στις αγορές της Αυστρίας, της Αυστραλίας, του Καναδά, της Γερμανίας, του Μεξικού, της Νέας Ζηλανδίας, της Ισπανίας, του Ηνωμένου Βασιλείου και των ΗΠΑ..

28 Mar, 2023 Ώρα 09:39

Ξεχάστε τα Subaru STi, το μέλλον είναι τα STe

Thumbnail

Η ιστορία του STi, που σημαίνει Subaru Tecnica International, ξεκινά το 1988 με την ίδρυση του σχετικού τμήματος για τη δημιουργία των ικανότερων σε επιδόσεις εκδόσεων.

Close

Μέχρι το 2006 μάλιστα, το STi ήταν με πεζό το «i», ενώ στη συνέχεια εμφανίζεται με κεφαλαίο. Τώρα, με τη Subaru να καταθέτει αίτηση για την κατοχύρωση ως εμπορικό σήμα του Ste, με τη μορφή που το βλέπουμε πιο κάτω, φαίνεται πως έχει έρθει η ώρα για μια μεγάλη αλλαγή στην ιστορία της σπουδαίας ιαπωνικής μάρκας.

 

Close

 

Περίπου ένα χρόνο πριν, η Subaru είχε ανακοινώσει πως δεν θα υπάρχει WRX STI για την τρέχουσα γενιά του Impreza, δηλώνοντας ότι η μάρκα κοιτάζει το μέλλον με βλέμμα στην ηλεκτροκίνηση και πρακτικά «τελειώνοντας» στο τμήμα STI που είναι το αντίστοιχο του «Μ» της BMW. Με τα τρέχοντα δεδομένα πάντως, είναι λίγο νωρίς να κάνουμε οποιαδήποτε πρόβλεψη αναφορικά με το πρώτο μοντέλο που θα έχει το νέο λογότυπο.

Close

 

 

Ούτως ή άλλως, αυτή τη στιγμή η Subaru έχει ένα μόνο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο και αυτό είναι το Solterra που κατασκευάζεται από την Toyota, η οποία το έχει και εκείνη στη γκάμα της ως bZ4X. Αυτό σημαίνει ότι μια έκδοση SΤe του Subaru Solterra μπορεί και να είναι αυτή που θα μεταφέρει τη Subaru στη νέα ηλεκτρική εποχή με έκδοση υψηλής απόδοσης και επιδόσεων.

 

 

Πηγή: newsauto