Ειδήσεις

13 Mar, 2023 Ώρα 17:04

Indian Motorcyels και Jack Daniel's συνεργάζονται ξανά

Thumbnail

Η Indian Motorcycles ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τo Jack Daniel's για τη δημιουργία μιας νέας ειδικής έκδοσης Indian Chief Bobber Dark Horse. Το αποτέλεσμα ονομάζεται Jack Daniel's Limited Edition Indian Chief Bobber Dark Horse.

Close

Aυτή η περιορισμένης έκδοσης Indian Chief Bobber ξεχωρίζει για έναν συγκεκριμένο λόγο, ο οποίος είναι ότι μπέρμπον Jack Daniel's θα αναμειχθεί με το χρώμα "Super Graphite Metallic" της μοτοσυκλέτας - μια παγκόσμια πρωτοπορία, ενώ είναι η έβδομη ειδική έκδοση μοτοσυκλέτας που προέρχεται από μια συνεργασία μεταξύ Indian και Jack Daniel's.

 

Close

 

Εκτός από το ιδιαίτερο χρώμα, η μοτοσυκλέτα θα έχει επίσης πολλά άλλα χαρακτηριστικά που την ξεχωρίζουν από την τυπική Chief Bobber Dark Horse. Για παράδειγμα, υπάρχει η επωνυμία του Jack Daniel's σε διάφορα σημεία της μοτοσυκλέτας, συμπεριλαμβανομένου ενός σήματος της Montana Silversmiths που αναφέρει τον μοναδικό σειριακό αριθμό κάθε μονάδας. Επιπλέον, η υπογραφή του Jack Daniel's βρίσκεται στο πίσω φτερό και είναι χαραγμένη στην εξάτμιση. Οι ζάντες των τροχών είναι λευκές στο κέντρο, η σέλα μονή και υπάρχει το χαρακτηριστικό φέρινγκ της Klock Werks.

Close

 

 

Ο Greg Luehrs, Διευθυντής Χορηγιών και Συνεργασιών για το Jack Daniel's, δήλωσε: "Στο Jack Daniel's ζούμε με το σύνθημα, "Κάθε μέρα που το φτιάχνουμε, θα το κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερα." Η Indian Motorcycle μοιράζεται αυτή τη φιλοσοφία, και αυτός είναι ο λόγος που αυτή η συνεργασία ήταν τόσο επιτυχημένη".

 

 

"Το ότι μια συμφωνία μέσω χειραψίας έχει δώσει τη θέση της σε επτά χρόνια απίστευτων μοτοσυκλετών περιορισμένης έκδοσης είναι πραγματικά εκπληκτικό και είναι σωστό να τιμήσουμε το δοκιμασμένο και αληθινό Old No. 7 του Jack, με αυτήν την έβδομη συλλεκτική μοτοσυκλέτα".

 

 

Ο Aaron Jax, Αντιπρόεδρος της Indian Motorcycles, δήλωσε: "Η Jack Daniel's Limited Edition Indian Chief Bobber Dark Horse είναι μια ακόμη ισχυρή και δυναμική αναπαράσταση της ποιότητας, της δεξιοτεχνίας και της προσοχής στη λεπτομέρεια που είναι ο πυρήνας και για τις δύο εταιρίες μας. Αυτή τη φορά, αποφασίσαμε να αποτίσουμε φόρο τιμής στο εμβληματικό Jack Daniel's Old No. 7 - το πιο εμβληματικό από τα ουίσκι του Jack Daniel's - συνδυάζοντάς το με την Chief Bobber Dark Horse. Και τα δύο προϊόντα είναι διαχρονικά, πρωτότυπα αμερικάνικα που μοιράζονται έναν συνδυασμό απλότητας και κορυφαίας ποιότητας".

 

 

Θα κατασκευαστούν μόνο 177  τέτοιες μοτοσυκλέτες και θα είναι διαθέσιμες στις αγορές της Αυστρίας, της Αυστραλίας, του Καναδά, της Γερμανίας, του Μεξικού, της Νέας Ζηλανδίας, της Ισπανίας, του Ηνωμένου Βασιλείου και των ΗΠΑ..

23 Feb, 2024 Ώρα 14:20

Βαρεθήκατε τα SUV; Η Toyota έχει την απάντηση

Thumbnail

Σε πρόσφατη εκδήλωση της Toyota στο Βέλγιο η εταιρεία παρουσίασε μερικά νέα πρωτότυπα τα οποία θα αποτελέσουν την βάση για την εξάδα των ηλεκτρικών μοντέλων που ετοιμάζει για το 2026.

Close

Ένα από αυτά ήταν το Sport Crossover της Toyota, που θα κάνει το ντεμπούτο του στην Ευρώπη το 2025.

Αυτό το πολύ όμορφο τετράθυρο concept, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά ως bZ Sport Crossover στη Σαγκάη, αν και στο Βέλγιο αφαιρέθηκε το πρόθεμα “bZ” και έγινε πιο προσγειωμένο σε χρωματισμό.

Close

 

 

Το Sport Crossover διατηρεί τα τολμηρά χαρακτηριστικά του, συμπεριλαμβανομένης μιας υπογραφής φωτισμού εμπνευσμένης από το Prius και με χαρακτηριστικά coupe ώστε να σταθεί απέναντι σε μοντέλα όπως το Volkswagen ID.7 και το Hyundai Ioniq 6.

Αυτό το crossover προκύπτει από τη συνεργασία μεταξύ της Toyota και της κινεζικής BYD και θα προσφέρει άφθονο χώρο στο πορτμπαγκάζ και μεγάλη άνεση για τα πόδια πίσω.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής της Toyota να λανσάρει έξι νέα EV στην Ευρώπη μέχρι το 2026, το Sport Crossover σκοπεύει να λειτουργήσει ως μια κομψή εναλλακτική λύση στα συμβατικά SUV.

Παράλληλα με αυτή την αποκάλυψη για το Sport Crossover, η Toyota παρουσίασε επίσης το Urban SUV concept, ένα ηλεκτρικό off-roader παρόμοιο σε μέγεθος με το Yaris Cross, με στόχο να ανταγωνιστεί το EX30 της Volvo κατά την κυκλοφορία του το επόμενο έτος.

Close

Παρά την προσμονή που περιβάλλει και τα δύο οχήματα, δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί συγκεκριμένα τεχνικά χαρακτηριστικά, κάτι που θα γίνει από τις αρχές του νέου έτους.