Ειδήσεις

13 Jun, 2024 Ώρα 12:15

Το Inster είναι το μικρότερο ηλεκτρικό της Hyundai

Thumbnail

Με στόχο να προσεγγίσει και να κερδίσει μεγαλύτερο ποσοστό του κοινού, η Hyundai ετοιμάζεται να παρουσιάσει το Inster. Το οποίο μεταξύ άλλων θα είναι το μικρότερο στη γκάμα της και ταυτόχρονα το πιο φθηνό ηλεκτρικό

Close

Η ανακοίνωση έγινε πριν λίγες μόλις ώρες, με την Hyundai να δημοσιοποιεί teaser φωτογραφίες του νέου μοντέλου.

Η εταιρεία το περιέγραψε ως μία εξέλιξη του Casper (πωλείται μόνο στην Κορέα), ενώ τόνισε ότι «θα θέσει νέα στάνταρ από άποψη αυτονομίας, τεχνολογίας και χαρακτηριστικών ασφαλείας».

Close

 

 

Οι επιτηδευμένα σκοτεινές εικόνες αποδεικνύουν του λόγου το αληθές, αφού οι σχεδιαστικές διαφορές με το Casper είναι πολύ διακριτικές. Οι πιο τρανταχτές είναι σίγουρα τα εμπρός και πίσω φωτιστικά σώματα που ξεχωρίζουν συγκριτικά με το θερμικό «αδερφάκι» του.

Υπενθυμίζουμε ότι το Hyundai Inster εντοπίστηκε στη Σκανδιναβία τον περασμένο Φεβρουάριο να περνάει από δοκιμές εξέλιξης, λίγες μέρες αφότου ο επικεφαλής της Hyundai Γαλλίας επιβεβαίωσε ότι το νέο ηλεκτρικό μοντέλο θα λανσαριστεί στην Ευρώπη μέχρι το τέλος του έτους.

 

 

Στη Hyundai γνωρίζουν ότι άμεσος ανταγωνιστής του ολοκαίνουριου Inster είναι το Dacia Spring. Μάλιστα, έχει αναφερθεί πως το νέο τους ηλεκτρικό θα έχει μεγαλύτερη ιπποδύναμη και αυτονομία από τον άμεσο ανταγωνισμό.

Σχετικά με το τελευταίο χαρακτηριστικό, η κορεατική εταιρεία αναφέρει ότι η αυτονομία του Hyundai Inster έχει μετρηθεί στα 355 χιλιόμετρα βάσει του κύκλου WLTP.

Το νέο Inster αναμένεται να κοστίζει περίπου 20.000 ευρώ, αρχικά στη γαλλική αγορά, σύμφωνα με το Auto Moto. Ωστόσο, η Hyundai δεν έχει ακόμα αναφέρει τίποτα επίσημα.

 

Close

 

Όλες οι λεπτομέρειες, τα χαρακτηριστικά και η τιμή του Hyundai Inster θα γνωστοποιηθούν στα τέλη του μήνα, όταν θα παρουσιαστεί στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Μπουσάν.

Σημείωση πως το Inster έρχεται μόνο ως αμιγώς ηλεκτρικό στην Ευρώπη, ενώ σύμφωνα με τον επικεφαλής της Hyundai Ευρώπης, Michael Cole, τα i10, i20 και i30 θα συνεχίσουν στην επόμενη γενιά τους.

10 Jul, 2024 Ώρα 14:18

Red Dot Design Award για το Hyundai SANTA FE XRT!

Thumbnail

Στη σειρά των Red Dot Design Awards έρχεται να προστεθεί η νέα διάκριση της Hyundai, με το Santa Fe XRT Concept, που εξασφάλισε ακόμα ένα βραβείο Red Dot Design, στην κατηγορία “Αυτοκίνητα”.

Close

“Είναι μια εξαιρετική τιμή, αυτή η αναγνώριση από τα Red Dot Design Awards για τον πρωτοποριακό σχεδιασμό του πειραματικού μας μοντέλου”, δήλωσε ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος επικεφαλής της Παγκόσμιας Ομάδας Σχεδιασμού της Hyundai. “Αυτή η τιμή έρχεται να επιβραβεύσει τα εκπληκτικά επιτεύγματα και την αφοσίωση των ταλαντούχων σχεδιαστών μας. Εργάστηκαν αδιάκοπα μαζί με τους μηχανικούς μας στο Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης. Η βράβευση υπογραμμίζει επίσης την αξία της μάρκας Hyundai ανά το παγκόσμιο”, ολοκλήρωσε.

Το Santa Fe XRT Concept, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά μαζί με το νέο Santa Fe, το 2023, είναι σχεδιασμένο για να ικανοποιεί τις ανάγκες των οδηγών που λατρεύουν την περιπέτεια. Το XRT ανταποκρίνεται εξαιρετικά σε ανταγωνιστικό, δύσκολο έδαφος με αυτοπεποίθηση και άνεση. Έχει σχεδιαστεί ειδικά για να εξάπτει το απόλυτο πνεύμα της περιπέτειας ικανοποιώντας όλων των ειδών τις ανάγκες μιας τέτοιας πρόκλησης.

Close