Ειδήσεις

08 May, 2025 Ώρα 13:44

Jeep Invasion 4: Την ερχόμενη Κυριακή 11 Μαΐου το απόλυτο event της Jeep στην Μαρίνα Αγίας Νάπας

Thumbnail

To Jeep Club Cyprus διοργανώνει για μια ακόμη χρονιά το απόλυτο Event για την Jeep κοινότητα, το Jeep Invasion 4. Μία μοναδική εμπειρία γεμάτη περιπέτεια, αδρεναλίνη, και φυσικά διασκέδαση για όλους!  Η φετινή εκδήλωση Jeep Invasion 4 θα γίνει την Κυριακή 11 Μαΐου στην Μαρίνα Αγίας Νάπας, εκεί όπου κοινό θα έχει την ευκαιρία να ζήσει την πιο εκρηκτική Jeep εμπειρία.

Close

Με τη στήριξη της CiC Automasters, αντιπροσώπους των αυτοκινήτων Jeep στην Κύπρο, το Jeep Club Cyprus αναμένεται να συναρπάσει τους παρευρισκόμενους με μουσική, επιδείξεις, Live link και πολλά άλλα.

Η εκδήλωση, που θα έχει και φέτος φιλανθρωπικό χαρακτήρα, θα ξεκινήσει με πορεία από τον χώρο στάθμευσης της Μαρίνας Αγίας Νάπας, στις 10:00 το πρωί ενώ δύο ώρες αργότερα θα καταλήξει πίσω στην Μαρίνα. Στις 12:00 το μεσημέρι θα ξεκινήσει το μεγάλο πάρτι. Το κοινό να έχει την ευκαιρία να απολαύσει το συγκρότημα Fuse σε μία Live παράσταση και παράλληλα να θαυμάσει ιστορικά αυτοκίνητα Jeep, επιδείξεις και πολλή ενέργεια Jeep!!

Close

Το κόστος συμμετοχής είναι €25.- ανά όχημα Jeep®.  Ποσοστό των εσόδων την ημέρα διεξαγωγής της εκδήλωσης, θα δοθεί για ενίσχυση του ΠΑΣΥΚΑΦ.

04 Dec, 2025 Ώρα 09:30

BYD: Μια διαφορετική δοκιμή στο YangWang U8 με εκπληκτικά αποτελέσματα (βίντεο)

Thumbnail

Το YangWang U8 της BYD, έχει ήδη αποδείξει την αξία αλλά και την διαφορετικότητα του. Μπορεί να κάνει επιτόπια αναστροφή, να κινηθεί διαγώνια (crab walk), αλλά και να επιπλεύσει χωρίς πρόβλημα για μισή ώρα στο νερό. Σε όλα τα παραπάνω, ήρθε η ώρα να προστεθεί και η απίστευτη αντοχή του αμαξώματος του. Και αυτή τη φορά, όχι μόνο μέσω των τυπικών δοκιμών πρόσκρουσης, αλλά μέσω ενός γιγαντιαίου φοίνικα 2 τόνων.

Close

Οι μηχανικοί της BYD ανέβασαν επανειλημμένα το δέντρο σε κατακόρυφη θέση και το άφησαν να πέσει στην οροφή τρεις φορές από αυξανόμενες αποστάσεις για να μεγεθύνουν τη δύναμη. Σύμφωνα με την εταιρία, η μέγιστη ενέργεια κρούσης έφτασε τα 50,4 κιλοτζάουλ, που ισοδυναμεί με 54.000 Nm.

Για αναφορά, αυτό ισοδυναμεί με την πτώση μιας μονάδας κλιματισμού από την οροφή ενός κτιρίου 40 ορόφων, αναφέρουν τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης. Είναι επίσης πολύ πέρα ​​από οτιδήποτε απαιτείται στα κανονικά πρότυπα ασφαλείας.

Close

 

 

Η αντίδραση του μοντέλου στην πτώση του κολοσσιαίου δέντρου; Μόλις που φάνηκε να το “νιώθει”. Μόνο το δομικό μέταλλο πάνω από την πόρτα ανέπτυξε ένα βαθούλωμα που μεγάλωνε με κάθε χτύπημα, αλλά η πόρτα του οδηγού άνοιξε χωρίς κανένα πρόβλημα, το τζάμι δεν έσπασε και η ανάρτηση και οι τροχοί δεν έπαθαν το παραμικρό.

 

 

Η εταιρία λέει ότι αυτό είναι το όλο θέμα. Αν η δομή παραμείνει αρκετά άθικτη ώστε οι επιβάτες να μπορούν να βγουν έξω και οι διασώστες να μπουν μέσα, έχει μετατραπεί ένα φρικτό ατύχημα, σε μια διαχειρίσιμη κατάσταση.

Το κόλπο είναι το τελευταίο μέρος της συνεχιζόμενης καμπάνιας δημοσίων σχέσεων του U8 για να αποδείξει ότι είναι το πιο ανθεκτικό πολυτελές SUV που έχει κατασκευάσει ποτέ η Κίνα και ενδεχομένως το πιο ανθεκτικό στον κόσμο.

 

 

Έχουμε δει το μοντέλο να περιστρέφεται επί τόπου χρησιμοποιώντας τον τετρακύλινδρο κινητήρα του και να επιπλέει στο νερό με το σφραγισμένο αμάξωμά του. Τι άλλο να κάνει;