Ειδήσεις

02 Aug, 2022 Ώρα 14:45

Jeep®: H αγαπημένη μάρκα των Αμερικανών με την παγκόσμια απήχηση

Thumbnail

Με πορεία άνω των 80 ετών, η Jeep® αποτελεί έναν ισχυρό πρεσβευτή του Αμερικανικού πνεύματος για περιπέτεια, ελευθερία και αυθεντικότητα. Αυτά τα στοιχεία για 20η χρονιά στη σειρά ανέδειξαν τη Jeep ως την “America’s Most Patriotic Brand”, δηλαδή την πλέον πατριωτική μάρκα στις Η.Π.Α. στο πλαίσιο της ετήσιας έρευνας της Brand Keys, 50 Most Patriotic Brands.

Close

«Η μάρκα Jeep αποτελεί μια κλασσική αξία και η εκτίμηση που απολαμβάνει έχει διαχρονικό χαρακτήρα. Τα τελευταία 20 χρόνια, η εταιρεία ερευνών Brand Keys, πραγματοποιεί τη δημοσκόπηση Most Patriotic Brands και η Jeep χάρη στους καταναλωτές κατακτά σταθερά την 1η θέση», σημείωσε ο κ. Robert Passikoff, πρόεδρος και ιδρυτής της Brand Keys. «Η αξία του πατριωτισμού αποτελεί το συναισθηματικό κομμάτι που επηρεάζει ένα τεράστιο τμήμα του αγοραστικού κοινού. Η Jeep έχει μια μοναδική σύνδεση με το κοινό που την εκτιμά και την αναγνωρίζει. Το κοινό αναγνωρίζει τις μάρκες που το κάνουν αυτό με έναν αυθεντικό τρόπο και όχι απλά για να κερδίσουν πωλήσεις. Η Jeep το έχει κατακτήσει αυτό με την αξία της και την συγχαίρουμε για ακόμα μια χρονιά.»

 

Close

 

Στη φετινή έρευνα της Brand Keys συμμετείχαν περισσότερα από 5.800 άτομα, ηλικίας από 16 έως και 65 ετών από διάφορα κοινωνικο-οικονομικά στρώματα. Η επιλογή περιλάμβανε 1.172 εταιρείες με την Jeep  να επικρατεί.

Close

Παράλληλα με την ιδιαίτερη εκτίμηση που τρέφει το κοινό για τη μάρκα στις Η.Π.Α., η Jeep απολαμβάνει μια εξαιρετικά δυναμική ανάπτυξη και στην Ευρώπη, όπου χάρη στην πλήρη γκάμα μοντέλων SUV, αλλά και στο εκτεταμένο πρόγραμμα ανάπτυξης της ηλεκτροκίνησης συνεχώς διευρύνει την παρουσία της στην αγορά. Στο πλαίσιο και του στρατηγικού πλάνου της Stellantis, Dare Forward 2030, η Jeep ήδη έχει εξηλεκτρίσει στο 100% τη γκάμα των επιβατικών της μοντέλων, με το σύστημα e-Hybrid στα Renegade και Compass και το Plug-in Hybrid 4xe στα Renegade, Compass, Wrangler και νέο Grand Cherokee. Παράλληλα μέσα στη χρονιά θα αποκαλύψει και το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό της μοντέλο. Στόχος είναι μέχρι το 2030, το 100% των πωλήσεων της μάρκας στην Ευρώπη να αφορά σε εξηλεκτρισμένα μοντέλα.

11 Aug, 2022 Ώρα 11:03

Έτσι λειτουργεί το Trailer Assist στο νέο Skoda Kodiaq (βίντεο)

Thumbnail

Ένας από τους πιο συχνούς πονοκέφαλους, που έχουν όσοι ρυμουλκούν ένα trailer είναι ο έλεγχος και ο χειρισμός του. Ο οδηγός θα πρέπει να έχει σχετική εμπειρία, αλλιώς θα δυσκολευτεί αρκετά. Ωστόσο, το σύστημα Trailer Assist κάνει τον έλεγχο του ρυμουλκού πανεύκολη υπόθεση, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από το παρακάτω βίντεο.

Close

Να θυμίσουμε ότι το ανανεωμένο Skoda Kodiaq ξεχωρίζει κυρίως για το νέο “πρόσωπο” της φίρμας, το οποίο είναι αισθητά πιο επιβλητικό, ενώ προσφέρεται με νέες τεχνολογίες.  το Kodiaq παραμένει απίστευτα ευρύχωρο με τη δυνατότητα φιλοξενίας μέχρι και 7 επιβάτες. Ο χώρος αποσκευών ξεκινάει από 835 λίτρα και φτάνει με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων έως και τα 2.065 λτ. Διαθέσιμο είναι το Virtual Cockpit με οθόνη 10,25 ιντσών, ενώ το σύστημα infotainment συνοδεύεται με οθόνες αφής έως και 9,2 ίντσες.

Για πρώτη φορά, διαθέσιμα είναι τα δερμάτινα καθίσματα με ηλεκτρικές πολλαπλές ρυθμίσεις, αερισμό και λειτουργία μασάζ, ενώ γίνεται και χρήση ανακυκλωμένων υλικών.

Close