Ειδήσεις

26 Jul, 2021 Ώρα 10:41

Το καλύτερο Driving Simulator στον κόσμο;

Thumbnail

Σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Dynisma (κατασκευαστή προσομοιωτών), Ashley Warne, η παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία ξοδεύει περίπου 9,7 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως σε πρωτότυπες κατασκευές.

Close

Αυτές απαιτούν περισσότερα από μισό εκατομμύριο μίλια στη διαδικασία εξέλιξης και δοκιμών. Αυτά τα κόστη θα μειωθούν δραστικά με τον νέο προσομοιωτή οδήγησης της εταιρείας, τον πιο προηγμένο στην αγορά σήμερα.

Ο κατασκευαστής προσομοιωτή κίνησης Dynisma ισχυρίζεται ότι η νέα συσκευή DMG-1 προσφέρει μια καινοτόμο προσέγγιση στο σχεδιασμό και επαναπροσδιορίζει την προσομοίωση κίνησης συνολικά, είναι 50% πιο αποτελεσματική από οποιονδήποτε ανταγωνιστή.

Close

Υπάρχουν δύο εκδόσεις του προϊόντος, DMG-1 και DMG-1C, με το “C” στο τελευταίο να σημαίνει “άνθρακας”, καθώς αυτή είναι μια ελαφρύτερη έκδοση.

Και οι δύο προσομοιωτές σχεδιάστηκαν για οποιοδήποτε τύπο εφαρμογών στον τομέα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και της αυτοκινητοβιομηχανίας, με στόχο τη μείωση, αν όχι, την ανάγκη για πρωτότυπα πολλαπλών δοκιμών. Μπορούν να προσαρμοστούν προκειμένου να χρησιμοποιούν οποιοδήποτε είδος πλαισίου.

Close

 

 

Οι προσομοιωτές DMG-1 παρέχουν μια εκπληκτικά δυναμική και ρεαλιστική εμπειρία οδήγησης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο οδηγός μπορεί να βιώσει τα πάντα, από το θόρυβο του δρόμου, τους κραδασμούς του κινητήρα έως τους κραδασμούς του ABS και ούτω καθεξής.

Ένα άλλο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό του DMG-1 είναι ο εξαιρετικά χαμηλός λανθάνων χρόνος (3-4 ms), ο οποίος βοηθά τον οδηγό να αντιδρά ταχύτερα, σαν να οδηγούσε ένα πραγματικό αυτοκίνητο. Η Dynisma χρησιμοποίησε για τον προσομοιωτή DMG-1 τη σχεδίαση και τη μηχανική του πρώτου προσομοιωτή ο οποίος είναι κατάλληλος για ομάδες της της F1.

Σύμφωνα με τον Ashley Warne, σκοπός του προσομοιωτή είναι να μειώσει το κόστος, αλλά και τον αντίκτυπο σε εκπομπές άνθρακα όπως και τον απαραίτητο χρόνο για τη δοκιμή οχημάτων, ενώ δίνει στους μηχανικούς τη δυνατότητα να διεξάγουν όλες τις δοκιμές και την έρευνά τους σε ένα ασφαλές εικονικό περιβάλλον 100%.

Η Dynisma δεν προσφέρει λεπτομέρειες σχετικά με την τιμή των δυο πανέξυπνων προσομοιωτών προς το παρόν ή περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων της, ωστόσο, οι ενδιαφερόμενοι πελάτες μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί της για περισσότερες πληροφορίες.

 

17 Sep, 2021 Ώρα 19:21

Η Alfa Romeo σαρώνει τα βραβεία στο θεσμό των Best Brands

Thumbnail

Περισσότεροι από 60 χιλιάδες αναγνώστες της γερμανικής AUTO BILD ψήφισαν τις καλύτερες μάρκες του κόσμου, με την Alfa Romeo να κερδίζει τέσσερα βραβεία σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες. Πιο συγκεκριμένα, η Ιταλική μάρκα πήρε τις πρώτες θέσεις στις κατηγορίες «The Best Brands in All Classes 2021», «Compact Car», «Midsize Car» και «Midsize SUV».

Close

Οι στυλιστικές επιλογές της Alfa Romeo είναι ψηλά στην εκτίμηση των αναγνωστών της AUTO BILD. Στην μελέτη «Best brands in all classes», οι αναγνώστες χαρακτήρισαν τα μοντέλα της Alfa Romeo ως τα ομορφότερα σε αυτές τις τρεις κατηγορίες. Στην κατηγορία «Compact Cars», κορυφαία ήταν η Alfa Romeo Giulietta. Στην κατηγορία «Middle Class», την κορυφή κατέκτησε η Alfa Romeo Giulia και στην κατηγορία «Medium SUV», νικήτρια ήταν η Alfa Romeo Stelvio. Τα μοντέλα Alfa Romeo Giulia και Alfa Romeo Stelvio πανηγύρισαν με αυτό τον τρόπο για πέμπτη συνεχόμενη φορά την νίκη σε αυτά τα βραβεία.

 

Close

 

Η ομορφιά και ο δυναμισμός ήταν ανέκαθεν προτεραιότητες στον σχεδιασμό της ιταλικής μάρκας, και οι νίκες στα βραβεία «Best Brands» στην Γερμανία εμπλούτισαν την ήδη αρκετά γεμάτη τροπαιοθήκη της Alfa Romeo τα τελευταία χρόνια. Η Alfa Romeo Giulietta κέρδισε στα βραβεία σχεδιασμού «autonis» από το AUTO, MOTOR UND SPORT και το «Design Trophy» από το AUTO ZEITUNG, αλλά και άλλα βραβεία. Με την σειρά της, η Alfa Romeo Giulia, ανάμεσα στα πολλά βραβεία που έλαβε, κέρδισε και το θρυλικό «Red Dot Award» στην Γερμανία και το «Compasso d'Oro», ένα από τα σημαντικότερα βραβεία σχεδιασμού στον πλανήτη.  Η Alfa Romeo Stelvio, το πρώτο SUV της μάρκας, ήταν και αυτό νικητής στα βραβεία «autonis» του AUTO, MOTOR UND SPORT.

Close

Φυσικά τα Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio και Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio βρέθηκαν στην κορυφή και άλλων λιστών, για την τεχνολογία, καινοτομία αλλά και την απόλαυση της οδήγησης τους. Τα βασικά μοντέλα των Quadrifoglio ανταγωνίζονται με super sport αμάξια λόγω του εξακύλινδρου V6 βενζινοκινητήρα τους που αποδίδει 510 ίππους. Για την μελέτη «The Best Brands in All Classes», που φέτος ήταν η δέκατη του περιοδικού AUTO BILD, οι αναγνώστες καλέστηκαν να ψηφήσουν αυτοκίνητα από κορυφαίες μάρκες διαφόρων βιομηχανιών. Από την αυτοκινητοβιομηχανία, έλαβαν μέρος 37 μάρκες σε 14 κατηγορίες, από το μικρότερο αυτοκίνητο μέχρι και τα SUV.