11 Ιουν., 2019 Ώρα 12:42

Karlmann King: Το πιο ακριβό SUV στον κόσμο;

Thumbnail

Ας δούμε πρώτα τα δεδομένα. Αυτό το αυτοκίνητο δεν μας κάνει καμία αίσθηση. Είναι υπερβολικά ακριβό, υπερβολικά μεγάλο, υπερβολικά βαρετό και τελευταίο υπερβολικά ΑΧΡΕΙΑΣΤΟ! Οκ, οκ απλά θέλαμε να το βγάλουμε από μέσα μας.

To Karlmann King όπως ονομάζεται είναι φτιαγμένο λοιπόν πάνω στην βάση του Ford F-550 και πραγματικά φαίνεται εντυπωσιακό. Μπορούμε να πούμε ότι είναι πιο εντυπωσιακό ακόμα και από την ομορφιά του. Φυσικά ίσως αυτός και να ήταν ο σκοπός του δημιουργού του. 

 

 

Τα πολλά κοψίματα και οι γωνιές μας δίνουν την ιδέα ότι μοιάζει με διαμάντι. Φυσικά όλο το εξωτερικό είναι φτιαγμένο από ανθρακονήματα και είναι αλεξίσφαιρο. Πράγμα που το κάνει να ζυγίζει περισσότερο από 5 τόνους.

 

 

Κάτω από το καπό του βρίσκεται ένας V10 κινητήρας 6,8 λίτρων δια χειρός Ford με ισχύ 400 ίππους ο οποίος συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων και σύστημα τετρακίνησης ενώ τις προδιαγραφές του συμπληρώνει η παρουσία συστήματος αερανάρτησης και στους τέσσερις τροχούς. Δεν έχουμε πληροφορίες για την απόδοση του η οποία σύμφωνα με το βάρος του δεν θα είναι και η καλύτερη. 

Αυτό που ωστόσο είναι εντυπωσιακό είναι το εσωτερικό του το οποίο, πλην των επιλογών παραμετροποίησης που θα προσφέρει, υπόσχεται πρωτόγνωρες προδιαγραφές πολυτέλειας και εξοπλισμού. Tο εσωτερικό είναι πλούσιο όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες και διαθέσιμο σε διάφορα χρώματα. Μαζί και διάφορα "παιχνίδια" όπως Playstation 4, 4k οθόνες, ψυγείο και άλλα!

 

 

Πόσα στοιχίζει; Φήμες λένε για 2 εκατομμύρια δολάρια αν και άλλες φήμες λένε ότι ο πρώτος αγοραστής πλήρωσε περίπου 3,5 εκατομμύρια δολάρια!