Ειδήσεις

18 Jul, 2019 Ώρα 13:07

Καταστροφή τεσσάρων ολοκαινουργιων Toyota Supra!

Thumbnail

Δυστυχώς, για κάποιους πελάτες της Toyota η μέρα δεν ξεκίνησε καθόλου καλά. Η νταλίκα που μετέφερε τα νέα τους αυτοκίνητα ενεπλάκη σε ατύχημα, με αποτέλεσμα τα υπέροχα sportcar να υποστούν πολύ μεγάλες ζημιές.

Close

 

 

Το ατύχημα συνέβη στην Ουγγαρία, όταν ένα άλλο βαρύ όχημα προσέκρουσε πίσω από την νταλίκα. Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, το ένα από τα τρία Supra διαλύθηκε. Τα υπόλοιπα έπαθαν μικρότερες ζημιές, αλλά είναι αδύνατον να επισκευαστούν και να παραδοθούν στους ιδιοκτήτες.

 

Close

 

Τα sportcar θα επιστρέψουν στην Toyota, με την εταιρεία να τα αντικαθιστά με καινούργια. Βέβαια, οι κάτοχοι θα πρέπει να κάνουν αρκετή υπομονή μέχρι να τα παραλάβουν.

 

Πηγή: Zougla.gr

28 Jan, 2020 Ώρα 12:24

Maserati: The Music is changing! Μας αρέσει όμως;

Thumbnail

Μέσα στο 2021 αναμένουμε να δούμε το αμιγώς ηλεκτρικό coupe που ετοιμάζει η Maserati. Ήδη η Ιταλική εταιρεία είναι στη διαδικασία δοκιμών του ηλεκτροκινητήρα που θα χρησιμοποιεί το νέο μοντέλο και για να μας κρατήσει σε εγρήγορση, μας δίνει ένα σύντομο αλλά περιεκτικό δείγμα της ηχητικής υπόκρουσης που θα ακολουθεί την κίνηση του αυτοκινήτου.

Close

Σίγουρα είναι κάτι τελείως διαφορετικό και στην αρχή ξαφνιάζει, ειδικά όλους όσοι έχουν συνηθίσει να ακούν τη μελωδία των κινητήρων βενζίνης που χρησιμοποιεί ακόμα και σήμερα η Maserati. Από την άλλη όμως και με δεδομένο το ότι η ηλεκτροκίνηση είναι μια πραγματικότητα στην οποία θα πρέπει όλοι να συνηθίσουμε, ο ήχος που παράγει το ηλεκτρικό μοτέρ, δεν είναι καθόλου αδιάφορος.

Εσείς τι λέτε;

Close

 

Tags