Ειδήσεις

09 Feb, 2024 Ώρα 08:54

Kia EV9 : Νικητής στην κατηγορία SUV στα Βραβεία του Παγκόσμιου Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2024

Thumbnail

Η Kia ανακοίνωσε ότι το Kia EV9 ανακηρύχθηκε νικητής στην κατηγορία SUV στα περίφημα Βραβεία  του Παγκόσμιου Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2024 (WWCOTY).

Close

Αυτό το επίτευγμα έρχεται μετά από την ενδελεχή αξιολόγηση 62 ανταγωνιστικών μοντέλων, όπου το Kia EV9 ξεχώρισε λόγω των εξαιρετικών επιδόσεων του σε διάφορους τομείς, όπως η ασφάλεια, η οδηγική εμπειρία, η τεχνολογία, η άνεση, η αποτελεσματικότητα, οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις και η σχέση ποιότητας/τιμής. Αυτή η αναγνώριση ενισχύει περαιτέρω τη φήμη του Kia EV9 ως ένα κορυφαίο στη βιομηχανία μεγάλο ηλεκτρικό SUV.

 

Close

 

Μια κριτική επιτροπή από 75 γυναίκες δημοσιογράφους του αυτοκινήτου από 52 χώρες σε πέντε ηπείρους συμμετείχε σε μια ολοκληρωμένη διαδικασία αξιολόγησης. Αυτό περιλάμβανε τεστ οδήγησης, λεπτομερείς αναλύσεις και αυστηρές μελέτες για την επιλογή των νικητών σε πέντε κατηγορίες: SUV, Family Car, Large Car, Exclusive Car, and 4×4 & Pick-Up.

Close

Κατά τη διάρκεια αυτού του αρχικού γύρου, το Kia EV9 ξεχώρισε για την εξαιρετική αεροδυναμική, τα καινοτόμα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά, την προηγμένη τεχνολογία, την ικανότητα αμφίδρομης φόρτισης και το εξαιρετικά γρήγορο σύστημα φόρτισης 800 volt. Η κριτική επιτροπή τόνισε επίσης την ελκυστική τιμή του EV9, τοποθετώντας το ανταγωνιστικά έναντι άλλων οχημάτων της ίδιας κατηγορίας.

 

 

Κατασκευασμένο στην Electric Global Modular Platform (E-GMP), το EV9 εξασφαλίζει σπορ  επιδόσεις και πλήρως ηλεκτρική αυτονομία άνω των 541 km (WLTP). Η εξαιρετικά γρήγορη ικανότητα φόρτισης 800 volt επιτρέπει την αναπλήρωση εμβέλειας έως και 239 km σε μόλις 15 λεπτά.

Η αναγνώριση του Kia EV9 στα Βραβεία WWCOTY 2024 καταδεικνύει την αφοσίωση της Kia στη δημιουργία οχημάτων που απευθύνονται σε ένα ευρύ φάσμα προοπτικών και προτιμήσεων προβάλλοντας την απήχηση του EV9 και  στις γυναίκες σε όλο τον κόσμο.

Το EV9, μαζί με άλλους τέσσερις νικητές της κατηγορίας, προκρίθηκαν για την τελική ψηφοφορία  που θα αναδείξει το γενικό νικητή του βραβείου Worldwide Car of Women’s Car of the Year στις 8 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

10 Jul, 2024 Ώρα 14:18

Red Dot Design Award για το Hyundai SANTA FE XRT!

Thumbnail

Στη σειρά των Red Dot Design Awards έρχεται να προστεθεί η νέα διάκριση της Hyundai, με το Santa Fe XRT Concept, που εξασφάλισε ακόμα ένα βραβείο Red Dot Design, στην κατηγορία “Αυτοκίνητα”.

Close

“Είναι μια εξαιρετική τιμή, αυτή η αναγνώριση από τα Red Dot Design Awards για τον πρωτοποριακό σχεδιασμό του πειραματικού μας μοντέλου”, δήλωσε ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος επικεφαλής της Παγκόσμιας Ομάδας Σχεδιασμού της Hyundai. “Αυτή η τιμή έρχεται να επιβραβεύσει τα εκπληκτικά επιτεύγματα και την αφοσίωση των ταλαντούχων σχεδιαστών μας. Εργάστηκαν αδιάκοπα μαζί με τους μηχανικούς μας στο Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης. Η βράβευση υπογραμμίζει επίσης την αξία της μάρκας Hyundai ανά το παγκόσμιο”, ολοκλήρωσε.

Το Santa Fe XRT Concept, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά μαζί με το νέο Santa Fe, το 2023, είναι σχεδιασμένο για να ικανοποιεί τις ανάγκες των οδηγών που λατρεύουν την περιπέτεια. Το XRT ανταποκρίνεται εξαιρετικά σε ανταγωνιστικό, δύσκολο έδαφος με αυτοπεποίθηση και άνεση. Έχει σχεδιαστεί ειδικά για να εξάπτει το απόλυτο πνεύμα της περιπέτειας ικανοποιώντας όλων των ειδών τις ανάγκες μιας τέτοιας πρόκλησης.

Close