Ειδήσεις

14 Jan, 2020 Ώρα 19:29

Κλοπή Lancer Evolution στη Λάρνακα

Thumbnail

UPDATE Βρέθηκε στα κατεχόμενα το κλεμμένο Lancer Evolution

Close

 

Μικρό το νησί μας αλλα για ακόμη μια φορά ακούμε για κλοπή αυτοκινήτου. Το Lancer Evolution της φωτογραφίας (KYD466) έχει κλαπεί σήμερα από την Λάρνακα. 

Close

Αν είδατε κάτι ή έχετε κάποιες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στη σελίδα μας στο Facebook, απευθείας με την αστυνομία ή στο τηλέφωνο 97808887 Κωνσταντίνος. 

 

Close
03 Jul, 2020 Ώρα 22:34

To Nissan Qashqai ανακηρύχθηκε «Best Car for City Drivers» στη Μ. Βρετανία

Thumbnail

Σε αντίθεση με άλλα βραβεία αυτοκινήτου, οι νικητές των βραβείων New Car του  AutoTrader, αποφασίζονται από το αγοραστικό κοινό της Μεγάλης Βρετανίας το οποίο ψηφίζει κατά πόσο είναι ικανοποιημένο από το αυτοκίνητό του.

Close

Το ιαπωνικό Best seller SUV κατάφερε α αποσπάσει τον τίτλο «Best Car for City Drivers» («Καλύτερο Αυτοκίνητο για τους Οδηγούς της Πόλης») από 9.000 νέους ιδιοκτήτες Qashqai στα βραβεία του AutoTrader.

_

Close

Το κόστος χρήσης

Ο Erin Baker, διευθυντής σύνταξης του AutoTrader δήλωσε : "Το Nissan Qashqai έλαβε αυτή τη διάκριση σε έναν διαγωνισμό με μεγάλο ανταγωνισμό.

Close

Το κόστος χρήσης είναι σημαντικό για τους οδηγούς της πόλης και σε αυτή την περίπτωση το Qashqai θριαμβεύει. Με έναν άψογο συνδυασμό εξαιρετικής αξιοπιστίας, χώρου και άνεσης, το Qashqai είναι ένας ξεκάθαρος νικητής."