Ειδήσεις

13 Jan, 2020 Ώρα 10:39

Κορυφαία αξιολόγηση ασφαλείας για το νέο Nissan Juke

Thumbnail

Το νέο Nissan Juke δεύτερης γενιάς απέσπασε την ανώτατη βαθμολογία των πέντε αστεριών από τον Ανεξάρτητο Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ασφάλειας Euro NCAP, με επαίνους για την προστασία που παρέχει αλλά και για τις τεχνολογίες ασφάλειας που διαθέτει. O Οργανισμός Euro NCAP βαθμολόγησε το νέο μοντέλο με 94% για την προστασία των ενηλίκων και 85% για την προστασία των παιδιών, τοποθετώντας πολύ ψηλά στην compact κατηγορία των SUV. Αυτό ήταν αποτέλεσμα της προηγμένης ενισχυμένης δομής του Juke, την αντοχή του χάλυβα σε σημεία-κλειδιά για τη βελτίωση της ακαμψίας επιτρέποντας ταυτόχρονα την απορρόφηση και τη διάχυση της δύναμης πρόσκρουσης πριν φθάσει στο χώρο των επιβατών. 

Close

 

 

Παράλληλα, το μοντέλο πέτυχε βαθμολογία 81% στις δοκιμές συγκρούσεων με ποδηλάτες και πεζούς χάρης στα διάφορα βοηθήματα ενεργητικής ασφάλειας που διαθέτει. Μεταξύ αυτών και του έξυπνου συστήματος πέδησης έκτακτης ανάγκης, το οποίο προειδοποιεί τον οδηγό εάν το αυτοκίνητο αναμένει επαφή με άλλο όχημα, πεζό ή ποδηλάτη. Ο εξοπλισμός αυτός είναι βασικός σε όλη τη γκάμα του Juke. Το ολοκαίνουριο μοντέλο της Nissan σημείωσε επίσης βαθμολογία της τάξης του 73%, χάρη στις τεχνολογίες Nissan Intelligent Mobility. 

 

Close

 

To Nissan Juke δεύτερης γενιάς βρίσκεται ήδη στους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου Πηλακούτα. Πρόκειται για ένα μοντέλο που, πριν από μια δεκαετία, έγραψε μια νέα σελίδα στην ιστορία των compact crossover. Με σχεδόν 1 εκατομμύριο πωλήσεις στην Ευρώπη, το νέο Juke έρχεται να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του προκατόχου του. Ο μοντέρνος σχεδιασμός, οι άφθονοι χώροι στο εσωτερικό είναι μόνο μερικά από κυριότερα του, κορυφαία για την κατηγορία χαρακτηριστικά ενώ η προηγμένη τεχνολογία, η συνδεσιμότητα και η πρακτικότητα που προσφέρει είναι στοιχεία που ανεβάζουν πολύ τον πήχη απέναντι στον ανταγωνισμό.

Ο Όμιλος Πηλακούτα πρωταγωνιστεί στην κυπριακή αγορά αυτοκινήτου, προσφέροντας συναρπαστικές επιλογές από κορυφαία brands στην κατηγορία τους: BMW, MINI, JAGUAR, LAND ROVER, NISSAN, RENAULT, DACIA, MITSUBISHI. O Όμιλος Πηλακούτα, μέσα από την ιστορική του πορεία και τη δυναμική του ανάπτυξη, έχει δημιουργήσει δεσμούς εμπιστοσύνης με τους πελάτες του.  

24 Jan, 2020 Ώρα 20:18

Δεν θα πιστεύετε ποια είναι η διαφημιστική καμπάνια της Nissan στη Φινλανδία

Thumbnail

Ο προσωπικός χώρος έχει ιδιαίτερη βαρύτητα για τους Φινλανδούς. Ένα πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα έχει να κάνει με την στάση του λεωφορείου, όπου διατηρούν την μέγιστη δυνατή απόσταση μεταξύ τους.

Close

_

 

Close

Απίστευτο...

Είναι τόσο ιδιαίτερη η συγκεκριμένη στάση τους, που πραγματικά κάποιος θα πρέπει να το δει για  να το πιστέψει. Όπως και να έχει, αυτό γίνεται εμφανές από πολλές σχετικές εικόνες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Close

Καταγεγραμμένες από  περαστικούς που τους κίνησαν την περιέργεια, κάποιες εικόνες  παρουσιάζουν μια τυπική σκηνή μετακίνησης,  το πρωί ή το βράδυ, με τους Φινλανδούς να στέκονται σε αραιά διαστήματα,  αποφεύγοντας κάθε αλληλεπίδραση.

_

 

Η σπουδαιότητα της απόστασης...

Αυτές οι εικόνες, ενέπνευσαν μια διαφορετική διαφημιστική καμπάνια για λογαριασμό της Nissan στην Σκανδιναβία. 

Χρησιμοποιώντας το σκηνικό στις στάσεις των λεωφορείων, η καμπάνια επισημαίνει την σπουδαιότητα του Αυτόματου Έλεγχου Απόστασης, που ρυθμίζει την απόσταση ασφαλείας  ενός Nissan, από το προπορευόμενο όχημα στον δρόμο...