19 Ιουν., 2019 Ώρα 14:33

Κυπριακή αποστολή στο Vespa World Days

Thumbnail

Όπως είχαμε πεί σε προηγούμενο άρθρο η 13η διοργάνωση Vespa World Days ολοκληρώθηκε στη Ζάνκα της Ουγγαρίας. Πρόκειται για την πιο σημαντική παγκόσμια συγκέντρωση Vespa Clubs, που κάθε χρόνο προσελκύει λάτρεις της Vespa από όλο τον κόσμο. 

 

Close

 

Απο μια τέτοια διοργάνωση δεν θα έλειπαν φυσικά και οι δικοί μας "καμένοι". Μια ομάδα λοιπόν από τις οργανωμένες λέσχες του νησιού μας αποφάσισαν να κάνουν το ταξίδι με τις δικές τους Vespa και να βρεθούν με τους υπόλοιπους φίλους της αγαπημένης τους μοτοσικλέτας στην Ουγγαρία! 

 

Close

 

Συγκεκριμένα διέσχισαν 10 χώρες με τις μοτοσικλέτες τους ξεκινώντας από την Θεσσαλονίκη με την επιστροφή τους να τελειώνει στην Αθήνα. Ένα ταξίδι το οποίο θέλει μεγάλη προετοιμασία μιας και οι ώρες στον δρόμο είναι αμέτρητες.  Υπόψη φυσικά ότι τις πρώτες 3 μέρες του ταξιδιού έτυχαν κακοκαιρίας με αρκετές βροχές. Δεν κολάμε εκεί όμως μιας και το ταξίδι ήταν απίστευτη εμπειρία για όλους.

 

 

Η Vespa δεν είναι μια απλή μοτοσικλέτα. Είναι οικογένεια. Σε συνδέει με ανθρώπους μέσα από τις συναντήσεις. Η αγάπη των φίλων της είναι αμέτρητη και αυτό αποδεικνύεται από αυτό το μεγάλο γεγονός.

 

 

Μπράβο λοιπόν στους Μάριο Χατζηπαναγή, Γιώργο Παπαγεωργίου και Γιώργο Φλώρα από το Vespa Club Limassol. Τους Λούη Λοίζου, Ελένη Ηλία και Μάριο Καραϊσκάκη απο το Vespa Club di Famagusta. Όπως επίσης τους Δημήτρη Σιηλημήντρη και Λάζαρο Χατζηγεωργίου απο το Vespa For Life Nicosia

 

 

Μέσω του άρθρου τα παιδιά θα ήθελαν επίσης να ευχαριστήσουν και τους Βάσω Σπάση, Τάκη Ναζόπουλο από το Vespa Club Prevezas και τον Βασίλη Γεωργάτο από την Αθηναϊκή λέσχη Vespa για την υπέροχη συντροφιά.

Καλή συνέχεια σε όλους!

 

Tags