Ειδήσεις

03 Aug, 2022 Ώρα 15:48

Λεμεσός: Πλήρωσε €100.000 για μεταχειρισμένα οχήματα - Δεν τα πήρε ποτέ

Thumbnail

Νέα απάτη μέσω διαδικτύου με θύμα 79χρονο αυτή την φορά στη Λεμεσό διερευνά η Αστυνομία.

Close

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία ο 79χρονος ιδιοκτήτης εταιρείας πώλησης και εισαγωγής μεταχειρισμένων οχημάτων προέβει σήμερα σε καταγγελία στο ΤΑΕ Λεμεσού ότι στις αρχές Ιουλίου επικοινώνησε διαδικτυακά με μία ιαπωνική εταιρεία που ασχολείται με την εμπορία και εξαγωγές αυτοκινήτων και μετά από συμφωνία που υπήρξε προχώρησε σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις σε πληρωμές 100 χιλιάδων ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό, που του υποδείχθηκε, στην Ιρλανδία.

Ο 79χρονος ανέμενε ότι θα παραλάμβανε τα αυτοκίνητα που είχε συμφωνήσει να αγοράσει από συγκεκριμένο πλοίο το οποίο θα αναχωρούσε από την Ιαπωνία την 1η Αυγούστου, ωστόσο αυτό δεν έγινε ποτέ. Μάλιστα ο παραπονούμενος επικοινώνησε με την τράπεζά του για ανάκληση των εμβασμάτων του, χωρίς κάποιο αποτέλεσμα μέχρι τώρα.

Close

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

 

Close
11 Aug, 2022 Ώρα 11:03

Έτσι λειτουργεί το Trailer Assist στο νέο Skoda Kodiaq (βίντεο)

Thumbnail

Ένας από τους πιο συχνούς πονοκέφαλους, που έχουν όσοι ρυμουλκούν ένα trailer είναι ο έλεγχος και ο χειρισμός του. Ο οδηγός θα πρέπει να έχει σχετική εμπειρία, αλλιώς θα δυσκολευτεί αρκετά. Ωστόσο, το σύστημα Trailer Assist κάνει τον έλεγχο του ρυμουλκού πανεύκολη υπόθεση, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από το παρακάτω βίντεο.

Close

Να θυμίσουμε ότι το ανανεωμένο Skoda Kodiaq ξεχωρίζει κυρίως για το νέο “πρόσωπο” της φίρμας, το οποίο είναι αισθητά πιο επιβλητικό, ενώ προσφέρεται με νέες τεχνολογίες.  το Kodiaq παραμένει απίστευτα ευρύχωρο με τη δυνατότητα φιλοξενίας μέχρι και 7 επιβάτες. Ο χώρος αποσκευών ξεκινάει από 835 λίτρα και φτάνει με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων έως και τα 2.065 λτ. Διαθέσιμο είναι το Virtual Cockpit με οθόνη 10,25 ιντσών, ενώ το σύστημα infotainment συνοδεύεται με οθόνες αφής έως και 9,2 ίντσες.

Για πρώτη φορά, διαθέσιμα είναι τα δερμάτινα καθίσματα με ηλεκτρικές πολλαπλές ρυθμίσεις, αερισμό και λειτουργία μασάζ, ενώ γίνεται και χρήση ανακυκλωμένων υλικών.

Close