Ειδήσεις

28 Jan, 2020 Ώρα 12:24

Maserati: The Music is changing! Μας αρέσει όμως;

Thumbnail

Μέσα στο 2021 αναμένουμε να δούμε το αμιγώς ηλεκτρικό coupe που ετοιμάζει η Maserati. Ήδη η Ιταλική εταιρεία είναι στη διαδικασία δοκιμών του ηλεκτροκινητήρα που θα χρησιμοποιεί το νέο μοντέλο και για να μας κρατήσει σε εγρήγορση, μας δίνει ένα σύντομο αλλά περιεκτικό δείγμα της ηχητικής υπόκρουσης που θα ακολουθεί την κίνηση του αυτοκινήτου.

Close

Σίγουρα είναι κάτι τελείως διαφορετικό και στην αρχή ξαφνιάζει, ειδικά όλους όσοι έχουν συνηθίσει να ακούν τη μελωδία των κινητήρων βενζίνης που χρησιμοποιεί ακόμα και σήμερα η Maserati. Από την άλλη όμως και με δεδομένο το ότι η ηλεκτροκίνηση είναι μια πραγματικότητα στην οποία θα πρέπει όλοι να συνηθίσουμε, ο ήχος που παράγει το ηλεκτρικό μοτέρ, δεν είναι καθόλου αδιάφορος.

Εσείς τι λέτε;

Close

 

Tags
04 Apr, 2020 Ώρα 20:45

H VW δείχνει ψηφιακά το περίπτερο που είχε ετοιμάσει για την έκθεση της Γενεύη

Thumbnail

Η ακύρωση της έκθεσης της Γενεύης υπήρξε ένα μεγάλο χτύπημα για την ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία (έστω και αν όσα ακολούθησαν ήταν ακόμα χειρότερα). Οι περισσότερες εταιρίες είχαν ήδη ετοιμάσει αυτοκίνητα και περίπτερα για να τα δείξουν στο κοινό, όμως αναγκάστηκαν την τελευταία στιγμή να τα πάρουν πίσω, με ότι κόστος συνεπάγεται αυτό.

Close

Στην VW όμως δεν τα παρατάνε. Και ετοίμασαν κάτι πολύ έξυπνο. Mία virtual ξενάγηση στο περίπτερο που είχαν ετοιμάσει για την Γενεύη η οποία τελικά δεν πραγματοποιήθηκε. Μη θέλοντας να πάει χαμένος όλος αυτός ο κόπος και τα σχέδια της προετοιμασίας, έφτιαξαν ένα ειδικό site μέσα από το οποίο σας ξεναγούν εικονικά στα μοντέλα τους.

Στην διεύθυνση https://www.volkswagen.de/de/specials/geneva-2020.html πατήστε το Start και ξεκινήστε αυτή την διαφορετική περιήγηση σε ένα εικονικό περίπτερο μιας έκθεσης αυτοκινήτου που δεν έγινε ποτέ.

Close
Tags