18 Ιουν., 2019 Ώρα 21:18

Mεγάλο αφιέρωμα του zougla.gr στον Στέλιο Κυθρεώτη

Thumbnail

O Στέλιος Κυθρεώτης είναι γνωστός για την αγάπη του στον μηχανοκίνητο αθλητισμό τον οποίο υπηρετεί πιστά τις τελευταίες δεκαετίες, τόσο από την πλευρά του αθλητή όσο και του διοργανωτή.

Όλες οι πετυχημένες διοργανώσεις στην Κύπρο φέρουν την υπογραφή του και για όσους δεν το γνωρίζουν ακόμα και στην Ελλάδα, όπως συνέβη με τους αγώνες Dragster τους οποίους ο ίδιος ξεκίνησε πριν από 20 χρόνια (το 1999).

Close

_

 

Close

Το αφιέρωμα στον δικό μας Στέλιο

Το μεγαλύτερο ειδησεογραφικό Μέσο της Ελλάδας, το zougla.gr πραγματοποίησε ένα μοναδικό αφιέρωμα στον δικό μας Στέλιο, ο οποίος μίλησε για πρώτη φορά, για πράγματα που αφορούν στην ιστορία του Dragster στην Ελλάδα. Όπως θα διαβάσετε αλλά και θα δείτε στο άρθρο που υπογράφει ο γνωστός ρεπόρτερ Βασίλης Σαρημπαλίδης, όλα όσα είπε αποτελούν ιστορικά στοιχεία για ένα σπορ που παρουσιάζει μεγάλη άνθηση σε παγκόσμιο επίπεδο.

Close

Η συνέντευξη μόνο υπερηφάνεια γεμίζει τον Κυπριακό λαό και ιδίως τους φίλους των αγώνων καθώς ξέρουν πως έχουν δίπλα τους έναν άνθρωπο με εξαιρετικές γνώσεις, αγάπη και όραμα γι' αυτό που κάνει και όλοι μας αγαπάμε...

 

Διαβάστε το σχετικό άρθρο που δημοσίευσε το zougla.gr στο παρακάτω link

https://www.zougla.gr/automoto/news/agora/article/pos-ksekinisan-apo-pou-ke-apo-pion-i-agones-dragster-stin-elada

 

Παρακολουθήσετε τη συνέντευξη του Στέλιου Κυθρεώτη που παραχώρησε στο zougla.gr και στον Βασίλη Σαρημπαλίδη. Ήδη την έχουν παρακολουθήσει πάνω από 80.000 αναγνώστες μόνο στο YouTube