15 Μαΐ., 2019 Ώρα 13:05

Μια σπουδαία κίνηση από τη SEAT

Thumbnail

Για ακόμη μία χρονιά, η ισπανική εταιρεία διοργάνωσε αγώνες δρόμου στις εγκαταστάσεις της στο Martorell της Βαρκελώνης, στην προσπάθεια να βοηθήσει τα παιδιά που μάχονται κατά του καρκίνου.

 

 

Ο εφετινός αγώνας έσπασε κάθε ρεκόρ συμμετοχών, καθώς περισσότεροι από 6.000 άνθρωποι κάθε ηλικίας έλαβαν μέρος στις εκδηλώσεις. Η Seat συγκέντρωσε ένα σπουδαίο ποσό, με όλα τα χρήματα να προσφέρονται στο πρόγραμμα «Candela Bracelet», το οποίο υποστηρίζει τις έρευνες για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του καρκίνου στα παιδιά.

Η εκδήλωση περιελάμβανε αγώνες δρόμου 5 και 10 χιλιομέτρων για τους ενήλικες και 1.000 μέτρων για τα παιδιά. Ο διευθυντής του εργοστασίου του Martorell, Rainer Fessel, έκανε λόγο για μία ημέρα γιορτής, για ένα πολύ σημαντικό γεγονός που αποδεικνύει ότι η Seat παραμένει μία μεγάλη υποστηρικτική οικογένεια.

Επίσης, πραγματοποιήθηκαν διάφορα events για τα παιδιά και τους μεγάλους με μουσική και χορό, προσφέρθηκαν πλούσια γεύματα στους συμμετέχοντες και διοργανώθηκαν πολλές ψυχαγωγικές δραστηριότητες.