Ειδήσεις

10 Sep, 2019 Ώρα 11:32

Michael Schumacher. Για θεραπεία στο Παρίσι

Thumbnail

Σύμφωνα με την γαλλική Le Parisien, ο Michael Schumacher εισήχθη σε νοσοκομείο του Παρισιού προκειμένου να υποβληθεί σε “μυστική θεραπεία”.

Close

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Schumacher εισήχθη στο νοσοκομείο Πομπιντού στο νοτιοδυτικό Παρίσι το απόγευμα της Δευτέρας, όπου θα υποβληθεί σε θεραπεία, που βασίζεται στην μετάγγιση βλαστοκυττάρων από ειδικό Γάλλο γιατρό. Να σημειωθεί πως μέχρι και αυτήν την ώρα, η υπεύθυνη επικοινωνίας του Schumacher, η Sabine Kehm, δεν έχει σχολιάσει το δημοσίευμα.

Όπως θα θυμάσαι, ο 50χρονος σήμερα Schumacher, τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι στις 29 Δεκεμβρίου 2013 ενώ έκανε σκι εκτός πίστας στο θέρετρο Μεριμπέλ των γαλλικών Άλπεων. Αν και φορούσε κράνος, το χτύπημα σε βράχο ήταν εξαιρετικά σοβαρό, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ και οι γιατροί να τον βάζουν τότε σε τεχνητό κώμα.

Close

Τους τελευταίους μήνες υπάρχουν δηλώσεις στενών φίλων και συνεργατών του Γερμανού πιλότου που αναφέρουν πως η υγεία του βελτιώνεται ολοένα και περισσότερo.

Τον περασμένο Ιούλιο, ο Jean Todt, σε δηλώσεις του επιβεβαίωσε πως βρέθηκε στο σπίτι του Schumacher την Ελβετία και παρακολούθησαν μαζί ένα grand prix. Η οικογένεια του δεν δίνει πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του, ενώ καλεί τους θαυμαστές του να σεβαστούν την ιδιωτικότητά του, τονίζοντας ότι βρίσκεται “στα καλύτερα χέρια”.

Close

 

Πηγή: Autoblog.gr

24 Jan, 2020 Ώρα 20:18

Δεν θα πιστεύετε ποια είναι η διαφημιστική καμπάνια της Nissan στη Φινλανδία

Thumbnail

Ο προσωπικός χώρος έχει ιδιαίτερη βαρύτητα για τους Φινλανδούς. Ένα πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα έχει να κάνει με την στάση του λεωφορείου, όπου διατηρούν την μέγιστη δυνατή απόσταση μεταξύ τους.

Close

_

 

Close

Απίστευτο...

Είναι τόσο ιδιαίτερη η συγκεκριμένη στάση τους, που πραγματικά κάποιος θα πρέπει να το δει για  να το πιστέψει. Όπως και να έχει, αυτό γίνεται εμφανές από πολλές σχετικές εικόνες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Close

Καταγεγραμμένες από  περαστικούς που τους κίνησαν την περιέργεια, κάποιες εικόνες  παρουσιάζουν μια τυπική σκηνή μετακίνησης,  το πρωί ή το βράδυ, με τους Φινλανδούς να στέκονται σε αραιά διαστήματα,  αποφεύγοντας κάθε αλληλεπίδραση.

_

 

Η σπουδαιότητα της απόστασης...

Αυτές οι εικόνες, ενέπνευσαν μια διαφορετική διαφημιστική καμπάνια για λογαριασμό της Nissan στην Σκανδιναβία. 

Χρησιμοποιώντας το σκηνικό στις στάσεις των λεωφορείων, η καμπάνια επισημαίνει την σπουδαιότητα του Αυτόματου Έλεγχου Απόστασης, που ρυθμίζει την απόσταση ασφαλείας  ενός Nissan, από το προπορευόμενο όχημα στον δρόμο...