Ειδήσεις

31 Jul, 2020 Ώρα 09:22

Μικρές αλλαγές για την πισωκίνητη Lamborghini Huracán

Thumbnail

Σε μικρές αλλαγές προχώρησε η Lamborghini και αφορά στην πισωκίνητη έκδοση της Huracán EVO RWD. Συγκεκριμένα τοποθέτησε νέο εμπρός προφυλακτήρα, νέο σύστημα διαχύτη, νέας σχεδίασης ζάντες 19 ιντσών, σπορ καθίσματα με καλύτερη στήριξη ενώ έκανε και μικρές αλλαγές στο μηχανικό σύνολο.

Close

Να σημειώσουμε πως πλέον το ιταλικό super car είναι διαθέσιμο και σε ένα νέο χρώμα (Giallo Belenus). Και για να μην… ξεχνιόμαστε το 0-100 επιτυγχάνεται σε 3,3 δευτερόλεπτα ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 325 χλμ./ώρα.

Δείτε το σχετικό video με τις αλλαγές στο ιταλικό super car

Close

 

06 Aug, 2020 Ώρα 18:41

Νέα κεντρική ηλεκτρονική μονάδα για τα νέα Audi

Thumbnail

Με τα αυτοκίνητα να αποκτούν όλο και περισσότερες λειτουργίες, η Audi ανακοίνωσε πως αναπτύσσει έναν υπερυπολογιστή, τον Integrated Vehicle Dynamics computer, όπως τον ονομάζει, ο οποίος θα διαχειρίζεται τα συστήματα μετάδοσης της κίνησης, του πλαισίου αλλά και τα συστήματα ασφαλείας.

Close

 

 

Ο νέος υπερυπολογιστής, που θα τοποθετηθεί σε όλα τα μελλοντικά μοντέλα της Audi, είναι 10 φορές ισχυρότερος και ταχύτερος από αυτόν που υπάρχει σήμερα στα μοντέλα της γερμανικής εταιρίας και μπορεί να ελέγχει ταυτόχρονα έως και 90 διαφορετικά συστήματα ενός αυτοκινήτου. Ο σημερινός υπολογιστής μπορεί να ελέγχει ταυτόχρονα έως 20 συστήματα.