Ειδήσεις

31 Jul, 2020 Ώρα 09:22

Μικρές αλλαγές για την πισωκίνητη Lamborghini Huracán

Thumbnail

Σε μικρές αλλαγές προχώρησε η Lamborghini και αφορά στην πισωκίνητη έκδοση της Huracán EVO RWD. Συγκεκριμένα τοποθέτησε νέο εμπρός προφυλακτήρα, νέο σύστημα διαχύτη, νέας σχεδίασης ζάντες 19 ιντσών, σπορ καθίσματα με καλύτερη στήριξη ενώ έκανε και μικρές αλλαγές στο μηχανικό σύνολο.

Close

Να σημειώσουμε πως πλέον το ιταλικό super car είναι διαθέσιμο και σε ένα νέο χρώμα (Giallo Belenus). Και για να μην… ξεχνιόμαστε το 0-100 επιτυγχάνεται σε 3,3 δευτερόλεπτα ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 325 χλμ./ώρα.

Δείτε το σχετικό video με τις αλλαγές στο ιταλικό super car

Close

 

26 Jul, 2021 Ώρα 10:56

Η Ford κατοχύρωσε το όνομα Skyline; Γιατί;

Thumbnail

Με το που ακούς την λέξη Skyline το μυαλό σου πάει στο μοντέλο της Nissan, αλλά η Ford πρόσφατα προχώρησε στη κατοχύρωση του συγκεκριμένου ονόματος για την αγορά των ΗΠΑ.

Close

Συγκεκριμένα, η Μπλε Οβάλ εταιρία στις 12 του μηνός υπέβαλε αίτημα για κατοχύρωση του ονόματος Skyline στο γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των ΗΠΑ.

Για την ώρα παραμένει άγνωστο τι ακριβώς σκοπεύει να κάνει η Ford με το συγκεκριμένο όνομα και που θα το χρησιμοποιήσει. Στη δεκαετία του 1950 χρησιμοποίησε το όνομα Skyliner σε διάφορες εκδόσεις των Crestline, Fairlane Crown Victoria, Fairlane 500 και Galaxie. Η τελευταία φορά που έγινε χρήση του ονόματος Skyliner ήταν το 2014 σε ένα πρωτότυπο που βασίζονταν στο Ford Transit.

Close

Φυσικά θα πρέπει να πουμέ ότι η Nissan δεν αναφέρεται πλέον στο GT-R ως Skyline. Βρίσκουμε όμως το όνομα να χρησιμοποιείται ακόμη στην Ιαπωνική έκδοση του Infinity Q50.

 

Close