Ειδήσεις

02 Dec, 2019 Ώρα 10:59

Motorace Track Day: Στις 8 Δεκεμβρίου το τελευταίο της χρονιάς!

Thumbnail

Πάμε δυνατά για το τελευταίο Motorace track day της χρονιάς. Καλούμε λοιπόν όλους τους μοτοσικλετιστές, κάθε επιπέδου στην Achna Speedway για μια "γρήγορη" Κυριακή. 

Close

 

 

Εξασκήστε μαζί μας τις ικανότητες σας με καλή παρέα και ασφάλεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και για να εγγραφείτε* στο Track Day πατήστε εδώ.

Close

*Σημείωση: Τελευταία μέρα εγγραφής Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου.

 

Close

 

We are excited to announce the 8th Motorace Track Day on Sunday 8th November at Achna Speedway at 7.30-15.00

Join us for the largest motorcycle event in the Cyprus! Over 40 riders participate in the event every month and we enjoy all together fantastic rides.

You can register* to the 7th Motorace Track day by filling up the following form: www.motorace.com.cy/trackday

Track day has always been and will continue to be an event for all bikers at all levels!

So if you have a bike just put your gear and helmet on and come along to Achna speedway to have some fun!

*Note: Last day for registration is Friday, December 6th  

 

13 Jul, 2020 Ώρα 12:49

Το νέο "baby" της Lamborghini είναι όνειρο

Thumbnail

Ένα εντυπωσιακό cabrio hypercar με εκπληκτική ισχύ, προηγμένες τεχνολογίες και επιδόσεις που κόβουν την ανάσα παρουσίασε η ιταλική φίρμα από τη Sant' Agata.

Close

Πρόκειται για την roadster έκδοση της εκθαμβωτικής Sian. Το αυτοκίνητο θα παραχθεί σε μόλις 19 μονάδες, τροφοδοτείται από ένα πρωτοποριακό ηλεκτρικό σύνολο που συνδυάζει τον V12 6,5 λίτρων κινητήρα βενζίνης κι έναν ηλεκτροκινητήρα ο οποίος λειτουργεί υποστηρικτικά σε μικρές ταχύτητες.

 

Close

 

Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους κατασκευαστές, η Lamborghini δεν χρησιμοποίησε μπαταρία ιόντων-λιθίου αλλά έναν υπερπυκνωτή, ο οποίος είναι τρεις φορές πιο ισχυρός και συγχρόνως πιο ελαφρύς.

Close

 

 

Η συνολική απόδοση της Sian Roadster αγγίζει τους 819 ίππους, με τα 0-100 να επιτυγχάνονται σε μόλις 2,9 δευτερόλεπτα και τη βελόνα του κοντέρ να τερματίζει στα 350 χλμ./ώρα.

 

 

Η κίνηση μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου ISR 7, ενώ στον πίσω άξονα υπάρχει self-locking διαφορικό. Η αναλογία κιλών ανά ίππο είναι στο 2, με τις επιταχύνσεις εν κινήσει να προκαλούν ζάλη.

 

 

Οδηγός και συνοδηγός κάθονται σε λεπτά carbon καθίσματα, των οποίων η επιφάνεια καλύπτεται από υψηλής ποιότητας δέρμα. Μπροστά από το τιμόνι βρίσκεται ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων που ενσωματώνει όλες τις λειτουργίες, ενώ στο κεντρικό τούνελ έχουν τοποθετηθεί διάφοροι διακόπτες για τον έλεγχο ορισμένων συστημάτων.

 

 

Η αεροδυναμική της Sian Roadster αγγίζει το τέλειο, το πίσω τμήμα θυμίζει αγωνιστικό όχημα και κάθε κομμάτι του αμαξώματος είναι αριστοτεχνικά σχεδιασμένο.

Η Lamborghini δεν ανακοίνωσε την τιμή, παρά μόνο ότι και οι 19 μονάδες του ακριβοθώρητου hypercar έχουν βρει ήδη ιδιοκτήτη.