23 Μαΐ., 2019 Ώρα 12:23

Νέο Grid για τους Gamer Petrolheads

Thumbnail

Η Codemasters ανακοίνωσε ότι ένα από τα αγαπημένα μας Franchises, το GRID, επιστρέφει μετά απο 5 χρόνια στα χέρια του gamer. 

Το τέταρτο παιχνίδι της σειράς θα ονομάζεται απλά Grid και θα προσφέρει έντονη δράση στους φίλους του αυτοκινήτου οι οποίοι θα μπορούν να επιλέξουν αυτοκίνητα από GT, Touring, Stock, Muscle, Super-Modified και άλλα σε διάφορα είδη αγώνων όπως Circuit, Street Racing, Ovals, Hot Laps, Point-to-Point και World Time Attack.

 

 

Επίσης θα υπάρχει το Fernando Alonso Challenge, μιας και ο Fernando Alonso συμμετέχει στο Grid ως Σύμβουλος Αγώνων και η Renault R26 που οδήγησε υπάρχει στο παιχνίδι. Ο παίκτης μπορεί να αγωνιστεί εναντίον του, αρκεί να ολοκληρώσει κάποιες δοκιμασίες.

 

 

Οι ζημιές στο Grid, οι οποίες επηρεάζουν τόσο τους παίκτες όσο και τα αυτοκίνητα της τεχνητής νοημοσύνης, στηρίζονται στο σύστημα που ανέπτυξε η Codemasters για να αλλάζει οπτικά και μηχανολογικά το αυτοκίνητο. Οι ζημιές θα επηρεάζουν την εικόνα και τον χειρισμό, με ενδεχόμενες μόνιμες καταστροφές.

 

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας, το Grid αναπαράγει πιστά κάθε στιγμή του αγώνα, από την έκρηξη αδρεναλίνης όταν σβήνουν τα φώτα μέχρι την ευτυχία της καρό σημαίας – και ενδιάμεσα όλη τη δράση.

Το παιχνίδι αναμένεται τον Σεπτέμβριο του 2019!