Ειδήσεις

09 Sep, 2019 Ώρα 18:32

Νέο παγκόσμιο ρεκόρ συνάντησης με 1.326 Mustang

Thumbnail

Μοντέλα από όλες τις γενιές της Ford Mustang συγκεντρώθηκαν σε ένα σημείο προκειμένου να πετύχουν νέο παγκόσμιο ρεκόρ που αφορούσε σε... συνάντηση Mustang!

Close

_

Συγκεκριμένα βρέθηκαν 1.326 Mustang από όλη την Ευρώπη στο Βέλγιο καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ των 960 αυτοκινήτων.

Close

 

 

Close

 

 

05 Jun, 2020 Ώρα 12:52

Ξεπούλησε σε 4 λεπτά το Honda Civic Type-R Limited Edition

Thumbnail

Η ευκαιρία για την απόκτηση ενός συλλεκτικού Honda Civic Type-R στον Καναδά είχε ένα χρονικό παράθυρο μόλις τεσσάρων λεπτών όσο δηλαδή χρειάστηκε για να συμπληρωθούν οι προπαραγγελίες των 100 διαθέσιμων αυτοκινήτων.

Close

Το Civic Type-R έχει ένα στρατό ένθερμων οπαδών σε όλο τον πλανήτη και όχι χωρίς λόγο καθώς για πολλές δεκαετίες αποτελεί την απόλυτη έκφραση του σκληροπυρηνικού hot-hatch. Η τελευταία γενιά δεν αποτελεί εξαίρεση και βέβαια η είδηση για τη δημιουργία μιας ειδικής έκδοσης περιορισμένης παραγωγής ήταν αρκετή για να βάλει πολλούς στην πρίζα.

 

Close

 

Η έκδοση Limited Edition με το χαμηλότερο βάρος και τα ακόμα πιο καθαρόαιμα χαρακτηριστικά θα διατεθεί σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων σε ορισμένες αγορές και μέχρι στιγμής έχει γίνει ανάρπαστη. Στην περίπτωση του Καναδά μάλιστα η ευκαιρία για την απόκτηση ενός τέτοιου Type-R διήρκησε μόλις τέσσερα λεπτά. Τόσο χρειάστηκε από τη στιγμή που άνοιξε η διαδικτυακή λίστα προπαραγγελιών μέχρι να εξαντληθούν τα 100 αντίτυπα που θα διατεθούν στην αγορά του Καναδά. Μάλιστα αξίζει να σημειώσουμε πως για να θεωρηθεί έγκυρη μια προπαραγγελία ο ενδιαφερόμενος έπρεπε να καταθέσει και μια εγγύηση 1000 δολαρίων.

Close

 

 

Θυμίζουμε πως το Type-R Limited Edition θα προσφέρεται αποκλειστικά σε κίτρινη απόχρωση και θα είναι ελαφρύτερο λόγω της χρήσης ελαφρύτερων σφυρήλατων ζαντών της BBS αλλά και λόγω της αφαίρεσης αρκετών ηχομονωτικών υλικών, του πίσω υαλοκαθαριστήρα, του συστήματος πολυμέσων και του κλιματισμού.

 

Πηγή: Newsauto