Ειδήσεις

15 Nov, 2019 Ώρα 13:40

Ο Alex προσφέρει στην Unicef οδηγώντας πολλά χιλιόμετρα!

Thumbnail

Μαζί μας στο Boyz Stuff Show για να κάνει την δική του προωθητική ενέργεια θα είναι και ο Alexander Chepurko απο το Silk Rider! O Alex ταξιδεύει με την μοτοσικλέτα του, μια BMW R1100GS, προσπαθώντας να βοηθήσει το έργο της Unicef. Μέχρι στιγμής έχει ταξιδέψει χιλιάδες χιλιόμετρα σε τοπία τα οποία δύσκολα μπορεί να ταξιδέψει κανείς. 

Close

Διαβάστε για την προσπάθεια του εδώ.

 

Close

 

Hi there, I’m Alex and here is my best friend The Beast. We’ve travelled through Kurdistan to the mighty Ararat, seen the exchange at Yerevan.

Close
We’ve topped the snowy peaks of the Taurus and Atlas Mountains, and seen the dunes of the Sahara, the ancient walls of Fes. Now, it’s different. We’re making our longest journey yet - over 9,000 km to Uzbekistan and back, around the Caspian Sea, through Iran, Turkmenistan, Kazakhstan, and Russia.

And this time, we need you to come along and bring some of the better things in life that we take for granted to children in Central Asia and all over the world. I plan to make it to UNICEF in Uzbekistan mid April, and I need your help to raise €1 for every kilometer travelled by me and The Beast. Go to https://silkrider.eu, give a gift to UNICEF and follow along as we prepare in the coming months. It won’t be easy but as you’ll see, it will be extremely rewarding!

Website

Official UNICEF fundraising page 

Facebook page

Instagram page

 

03 Mar, 2021 Ώρα 19:39

Το Toyota Yaris αναδεικνύεται το «Καλύτερο Αυτοκίνητο του 2021 στην Ευρώπη»

Thumbnail

Το ολότελα νέο Toyota Yaris κέρδισε τον περίφημο τίτλο καλύτερου αυτοκινήτου: European Car of the Year 2021.

Close

Προτεινόμενο από μια επιτροπή που αποτελείται από 59 κορυφαίους ευρωπαίους δημοσιογράφους που ασχολούνται με την αυτοκίνηση, το 4ης γενιάς Yaris βραβεύεται ξανά με τον ίδιο τίτλο, 21 χρόνια μετά την εμφάνιση του Yaris 1ης γενιάς στην αγορά, όπου και βραβεύτηκε ως το Καλύτερο Αυτοκίνητο του 2000 στην Ευρώπη – ένα βραβείο που αποτέλεσε την πρώτη διάκριση της Toyota. Το Yaris έχει επανειλημμένα αναγνωριστεί από την επιτροπή των εν λόγω βραβείων, αφού σε κάθε του έκδοση βρισκόταν πάντα στην τελική λίστα.

Η κριτική επιτροπή επαίνεσε την υβριδική τεχνολογία του Yaris για την ομαλή του οδήγηση, τις χαμηλές εκπομπές ρύπων και την προσιτή του τιμή – επαληθεύοντας έτσι τους λόγους για τους οποίους περισσότεροι από το 80% των κατόχων Yaris, επιλέγουν το αυτοφορτιζόμενο υβριδικό σύστημα. Το Yaris έχει επίσης αναγνωριστεί για τον σχεδιασμό του, τη δυναμική του απόδοση και το ηγετικό του σύστημα ασφάλειας.

Close
Επιπρόσθετα, η κριτική επιτροπή των εν λόγω βραβείων εκτίμησε ιδιαίτερα την επιτυχία της Toyota να αναζωπυρώσει το πάθος για την κατηγορία hatchback στην Ευρώπη με το λανσάρισμα του Yaris GR.

Το βραβείο του Καλύτερου Αυτοκινήτου 2021 στην Ευρώπη δόθηκε λίγες μόνο μέρες μετά την ανάδειξη του νέου Yaris ως το αυτοκίνητο με τις Καλύτερες Πωλήσεις στην Ευρώπη για πρώτη φορά, αποδεικνύοντας έτσι ότι οι ευρωπαίοι πελάτες συμφωνούν με την κριτική επιτροπή των εν λόγω βραβείων.

Close

Κληθείς να σχολιάσει, ο Matt Harrison, Executive Vice President της Toyota Motor Europe, ανέφερε: «Το βραβείο αυτό είναι πολύ τιμητικό για την Toyota και θα ήθελα να ευχαριστήσω την κριτική επιτροπή για την επιλογή και την αναγνώριση. Δράττομαι επίσης της ευκαιρίας να επαινέσω το πάθος των ευρωπαϊκών και ιαπωνικών ομάδων ανάπτυξης της εταιρείας μας. Το 4ης γενιάς Yaris είναι το καλύτερο όλων, και όπως το προόριζε ο Akio Toyoda, είναι ήδη ο λόγος για τα χαμόγελα στα πρόσωπα των πελατών». Η Toyota έχει ήδη τιμηθεί τρεις φορές με το βραβείο του Καλύτερου Αυτοκινήτου της Χρονιάς στην Ευρώπη. Το Yaris κέρδισε το βραβείο το 2000, το Prius το 2005 και τώρα το νέο Yaris κέρδισε ξανά το βραβείο για το 2021.