Ειδήσεις

28 Apr, 2021 Ώρα 12:52

Ο Eden Hazard, συμμετέχει στο κίνημα #ElectrifyTheWorld της Nissan

Thumbnail

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής του Βελγίου και της Ρεάλ Μαδρίτης Eden Hazard, μοιράζεται με την εμπειρία του από την ιδιοκτησία ενός ηλεκτρικού Nissan LEAF, για να εμπνεύσει περισσότερους οδηγούς να τον ακολουθήσουν στην μετάβαση της ηλεκτροκίνησης.

Close
Ως πατέρας τεσσάρων παιδιών, ο Eden αναγνωρίζει ότι τα παιδιά του ήταν ένας τεράστιος παράγοντας για την απόφασή του να ενταχθεί στην επανάσταση του EV. Η επιλογή οδήγησης ενός LEAF, αποτέλεσε τον “σπινθήρα” της φιλοδοξίας του να εξασφαλίσει ένα καθαρότερο μέλλον για την οικογένειά του.

«Ως πατέρας, έχω καθήκον να δίνω το καλό παράδειγμα στα παιδιά μου. Υπάρχουν πολλές θετικές ενέργειες που μπορούμε να κάνουμε, όπως η επιλογή ενός ηλεκτρικού οχήματος, που θα έχει μόνο θετικό αντίκτυπο στον πλανήτη και στους ανθρώπους», δήλωσε ο Eden Hazard, παγκόσμιος πρέσβης της Nissan.

Close

Η πρώτη φορά που βίωσε την εμπειρία με το  Nissan LEAF ήταν πέρυσι,  με τον οδηγό αγώνων της Formula E Oliver Rowland και εντυπωσιάστηκε με την επιτάχυνση και τη δύναμή του. Βλέποντας τα συναρπαστικά όρια ενός EV,  αποφάσισε την επιλογή ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου. 

«Υπάρχουν πολλά πράγματα που απολαμβάνω με το LEAF μου. Φαίνεται εξαιρετικά όμορφο μέσα και έξω, η εξωτερική εμφάνιση είναι εκλεπτυσμένη, το εσωτερικό έχει μια φουτουριστική αίσθηση και η οδηγική εμπειρία είναι το λιγότερο εντυπωσιακή», είπε, μεταξύ άλλων, ο Eden.

Close

Ο Eden μοιράζεται το ηλεκτρικό του ταξίδι στη συνέχεια του My Life with a Nissan LEAF, μια σειράς αφηγηματικών ιστοριών από τις εμπειρίες χρηστών, με στόχο την ευαισθητοποίηση γύρω από τα ηλεκτρικά οχήματα και τα οφέλη τους. 

«Με τη βοήθεια του Eden, στόχος μας είναι να εμπνεύσουμε τους ανθρώπους να πραγματοποιήσουν θετικές δράσεις για τον πλανήτη και το 2021, συνεχίζοντας να εκπαιδεύουμε τους οδηγούς σχετικά με τον μακροπρόθεσμο αντίκτυπο που αυτές μπορούν να έχουν. Ο Eden είναι ένας από τους πάνω από  500.000 ιδιοκτήτες LEAF που έχουν ενταχθεί στην επανάσταση του #ElectrifyTheWorld και θέλουμε να συνεχίσει να αυξάνεται αυτός ο αριθμός», δήλωσε η Coralie Musy, Αντιπρόεδρος, Brand & Customer Experience, της Nissan AMIEO.

 

18 Dec, 2025 Ώρα 13:53

Η BMW σαρώνει τις διακρίσεις σε θεσμούς βραβείων της γερμανικής αγοράς

Thumbnail

Τα μοντέλα της BMW πρωταγωνίστησαν σε δύο σημαντικούς θεσμούς βραβείων της γερμανικής αγοράς. Η BMW iX3, το πρώτο μοντέλο της Neue Klasse, κέρδισε το «Χρυσό Τιμόνι» ως η «Καλύτερη Καινοτομία» του 2025. Μία ακόμα διάκριση «Χρυσό Τιμόνι» που απονέμεται από το γερμανικό περιοδικό Auto Bild και την εφημερίδα Bild am Sonntag απονεμήθηκε στην BMW M5 Touring, το οποίο επικράτησε με άνεση στην «Ανώτερη/Πολυτελή Κατηγορία». Οι αναγνώστες του γερμανικού περιοδικού Auto Zeitung ανέδειξαν επίσης τα μοντέλα της BMW νικητές σε οκτώ κατηγορίες οχημάτων. Στις διακρίσεις περιλαμβάνονται μοντέλα από την BMW Σειρά 1 έως την BMW Σειρά 5, καθώς και από την BMW iX1 έως την BMW X5. Τα οχήματα με συμβατικούς κινητήρες εσωτερικής καύσης ήταν εξίσου επιτυχημένα με τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα, όπως η νέα BMW iX3. Επιπλέον, η BMW διατήρησε τον τίτλο της «Καλύτερης Μάρκας στον Κόσμο». Το βραβείο «Χρυσό Τιμόνι» απονέμεται από το γερμανικό περιοδικό αυτοκινήτου «Auto Bild» και τη γερμανική εβδομαδιαία εφημερίδα «Bild am Sonntag», του εκδοτικού οίκου Axel Springer SE. Θεωρείται από τα πιο έγκυρα βραβεία της ευρωπαϊκής αυτοκινητοβιομηχανίας ενώ απονέμεται από το 1976 και τιμά τα εξαιρετικά νέα οχήματα που κυκλοφορούν στη γερμανική αγορά. Οι υποψηφιότητες για την 49η διοργάνωση περιλάμβαναν 72 νέα μοντέλα από το 2025.

Close

 

 

Παράλληλα, το γερμανικό περιοδικό αυτοκινήτου Auto Zeitung απονέμει τα βραβεία «Auto Trophy» από το 1987, γεγονός που τα καθιστά από τα πλέον έγκυρα βραβεία της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Το 2025, περίπου 400 μοντέλα/μάρκες διαγωνίστηκαν σε 18 κατηγορίες, αντικατοπτρίζοντας το ευρύ φάσμα μοντέλων της γερμανικής αγοράς. Το διάστημα μεταξύ 10 Σεπτεμβρίου και 21 Οκτωβρίου 2025, συνολικά 9.872 αναγνώστες συμμετείχαν στην ψηφοφορία, υποβάλλοντας τις ψήφους τους online ή ταχυδρομικά. Τελικά, οι αναγνώστες χάρισαν στην BMW και τα μοντέλα της εννέα διακρίσεις «Auto Trophy». Ποτέ στο παρελθόν ένας κατασκευαστής δεν είχε τόσο μεγάλη επιτυχία σε αυτό τον καταξιωμένο θεσμό. 

 

Close

 

Οι κατηγορίες στις οποίες τα μοντέλα BMW κατέκτησαν την πρώτη θέση:

«Το καλύτερο αυτοκίνητο στην κατηγορία compact και οχημάτων πόλης»: BMW Σειρά 1 

«Το καλύτερο αυτοκίνητο στη Μεσαία Κατηγορία»: BMW Σειρά 2 Gran Coup é 

«Το καλύτερο αυτοκίνητο στην Ανώτερη/Πολυτελή κατηγορία»: BMW Σειρά 5 

«Το καλύτερο SUV μεταξύ 30.000 και 60.000 ευρώ»: BMW X3 

«Το καλύτερο SUV άνω των 60.000 ευρώ»: BMW X5 

«Το καλύτερο ηλεκτρικό sedan»: BMW i5 

«Το καλύτερο ηλεκτρικό SUV κάτω των 50.000 ευρώ»: BMW iX1 

«Το καλύτερο ηλεκτρικό SUV άνω των 50.000 ευρώ»: BMW iX3 

«Η καλύτερη μάρκα στον κόσμο»: BMW